JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11484
23.5.09 18:34

Ahojky!
Mae:Jindřík je má hodně tmavý.Takový modro šedo hnědý..nevím přesně jaká to je barva.

Jinak my dnes měli Tchýnino kuřecí s tatarkou.Ale já to dělala z vepřového.

Mae:Večr ti pošlu ty penízky na účet.Díkas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
23.5.09 18:40

No tak jsem to poslala,ale datum splatnosti je 25.5.A asi tam nejde nastavit to dřív.Nevadí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
23.5.09 19:33

DAI:to máš fuk,to je jedno,já to poslala taky až v pátek odpoledne,tak kdo ví kdy to dojde,mělas to poslat až ti to dorazí…

jdu kupkat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
23.5.09 20:23

Ty vole (pardon) holky, já právě POPRVÉ zažila pravý a nefalšovaný histerák Sabinky 8O 8O .
Vrátili jsme se z chaty, probudila se a za šíleného řevu, až mě bolely bubínky a chudáci sousedi) jsem koupala a krmila. Ale víte čím to bylo? Ona má v sobě asi fakt hodinky! Vrátily jsme se dnes totiž o 3/4 hodiny později než obvykle. Jakmile jsem ji položila do postýlky, usnula zároveň s hlavou dopadající na matraci 8O 8O 8O .
Ale ten řev byl opravdu šílený, dokonce zvonila sousedka (85 let, skoro hluchá), co s ní dělám a na závěr perlička - jestli nechci hlávkový salát 8O . No, se řvoucím dítětem a já nervozní jsem ji asi ne moc šetrně poslala někam :oops: :oops: .

Miruš, tak hoď fotečku nového účesu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
23.5.09 20:52

Holkyyy,
já jsem teď po dvou letech strávila hodinu v horké vaně s bublinkama a jsem tááák spokojená. Tata uspával a já si to užila. Poslední dva roky jsem totiž byla buď těhotná, nebo skorotěhotná nebo v šestinedělí.(To vše opravdu třikrát…), tak jsem si tu vanu nemohla pořádně užít.
A pánové prominou - je to lepší, než sex! :lol: :lol: :lol:
Všechny zdravím a přeju podobně úžasné víkendové zážitky.
No, zítra teda bude taky zážitek. přiřítí se manželova rodina zkoulaudovat Báru(vč. tchýně).Bude nás tady 14, takže dnes celej den chystám občerstvení, naštěstí je Bára zase docela hodná.Akorát mám trochu strach, co bude dělat, až se na ni vrhne tolik lidí…Je přece jen zatím zvyklá na svý domácí.No, v nejhorším dám na stůl a zdekuju se s ní nahoru, kdyby byla protivka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
23.5.09 20:54

SAMMY:nooo,já dneska byla chvíli s manžu na prochajdě,tak sme udělali pár fotek,ale nějak se moc nepovedli,moc z nich nepoznáš,ale hodím sem dvě…

jinak malá už chrupe,tak jsem se kukala na netu na nějaké tepláčky nebo kalhoty a objednla jsem pár kousků v jednom obchůdku :oops: ale už velikost 74,tak dobré :lol:

Jo a SAMMY:to znám,taky má někdy takové řvoucí chvíle a to se jí chce taky tak spát,řve na rukách,všude a když ji položím je tuhá…(však sjem to psala už dřív :) ) já jdu do vany a kukat na Tv…zítra jedu ráno k mamce a jedem k babi a já tam mám sraz se sestřenkou(půjdu k ní na návštěvu…)manža bude dodělávat dřevo..tak povýletujem tentokrát sami :)
A v ponďo má ještě dovču,jedem ráno do Hradiště,potřebujeme něco vyřídit a pak na kyčle,snad to bude OK…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
23.5.09 21:15

Miri, jde vidět, že to máš kratší a moc Ti to sluší!!

Mischni, tak to zítra ve zdraví zvládni!! To já bych tedy nedala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
23.5.09 21:17

Miruš:tak snad dorazí :) Účes máš pěkný, sluší ti to..hele co máš za kočárek?
Dnes jsme nakonec nikam nejely, tak až zítra a bude to možná i s obídkem.
Jdu juknout na Ledňátka a pak sprška a do hajan. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
23.5.09 21:18

Jo a Miri ,ty jsi ale hubeňour…Jak si to udělala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
23.5.09 21:30

MISCHNI:hmmm,tolik lidí bych taky nepřežila,toje fakt mooooc…drž se!!!

SAMMY:díky…

DAISY:já mám Bohemia patronF4 ,proč?!Na boudičce je hozená plína,svítilo moc do kočárku… Jo a hubeňour-hele,neštvěte mě…prostě jsem po porodu měla jako před těhu a potom sjem měla ten žlučník,to už jsem nemohla skoro nic jíst,jak mě to bolívalo a po operaci jsem 5dnů nemohla jíst skoro nic..jen vývary apod.takže tak…ale už je to 6týdnů od operace a zatím jsem nabrala půl kila a to jím fakt už normálně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
23.5.09 21:53

Mae vlásky krásný,já bych taky takový chtěla. mě ale tyto účesy nejdou a vlní se mi vlasy tak stím mám pak problém a musela bych moc foukat ale vypadají moc dobře.
Dai ony banky nedělají převody peňež přez víkend tak proto je tam splatnost až na pondělí.
Sammy pěkná nová fotečka v metříku a hysteráky znám, ale spíš bolestivý díky větrům, spaní už zvládám a většinou se mi ho podaří uspat dřív než se rozjede.
Co zítra vaříte, já mám v plánu kuřecí kapsu plněnou jablky a hermelínem s hranolkama, už teď slintám.
Malej měl dneska malej hysterák u našich kolem 5hodiny ale pomohl mu termofón a pak až sme byli doma tak mi ve vaňičce předváděl bublinkovou koupel a smrděl pod nos :lol: a o půl 9 už spinkal. Je zlatej když ho nic nebolí.
jak sem ho uspala tak sem si šla zacvičit a mám hned ze sebe lepší pocit.
Mischi vana je taky super nedávno sem ji taky víc jak po roce absolvovala no super. Teda tolik lidí no tak to mi by sme asi brečeli, max hodinu a prchla bych.
Zítra mě měla dojet kamoška s dvouletým matýskem ale nestíhají, no tak pudu „sama“ na dětskej den. Manža už tam bude pořádá to a naši dou z jinýho konce dědiny ale potkáme se tam. Snad bude líp než dneska. U nás dost foukalo.
Vladi očka se prej můžou měnit do roka, no našemu se snad měnit nebudou oba sme modroocí :-) a teď mi ta jeho barva vyhovuje :-)
Koukám na Brigit Jones a jak skončí tak se du osprchčit a do hajan. Manža je na zapíjení svobody, taky sem byla pozvaná ale zatím se na noční akce necítím, až mi nebude malej stávat 3× za noc tak budu chodit. Jinak u nás, teda vedle v Ivančicích je fesťák a jsou tam NO NAME jé jak já je mám ráda, mám všechny jejich CD a origoš, žádný kopie :-) no holt mám smůlu ale snad tu nebudou naposlet :-)
Tak holky dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
23.5.09 22:01

ILI:já mám štěstí,že vlasy mám husté,tak když hodím tužidlo a fouknu je,tak to drží…a tohle je pravda na údržbu fajn,měla jsem to upravené s umytím a foukáním za deset minut…
Zítra hlásí opět ochlazení a déšť,takže počasí děs…a v týdnu střídavo..hned ochlazení až o deset st.a pak zase hned 27..to bude záhul pro mimča :evil:
U nás zase jsou vedle Tři sestry..jde to slyšet až sem..a já,že soused dělá mejdan (jako minulý týden :lol: )

Já jdu do sprchy a taky kukat k Tv,ta´tku máme na pivku(ILI-obě slaměné vdovy,co?! :lol: :wink: )a pak chrupat…tak paaa :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
23.5.09 22:18

Miri nejsou ti Michali jeden jak druhej :lol: :wink:
To počasí mě točí no tak snad aspoň zítra minimálně do 8 večer u nás nebude aspoň pršet.
Včera sem si holky ojednala tot, abych neměla vytahaný ruce :-) kamoška mi to doporučila, má to atest na 50kg, ale to doufám že takovou tíhu nikdy tahat nebudu http://www.biomamma.cz/…-107420.html ten natura
tak dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
23.5.09 22:39
Mae píše:
MISCHNI:hmmm,tolik lidí bych taky nepřežila,toje fakt mooooc…drž se!!!

SAMMY:díky…

DAISY:já mám Bohemia patronF4 ,proč?!Na boudičce je hozená plína,svítilo moc do kočárku… Jo a hubeňour-hele,neštvěte mě…prostě jsem po porodu měla jako před těhu a potom sjem měla ten žlučník,to už jsem nemohla skoro nic jíst,jak mě to bolívalo a po operaci jsem 5dnů nemohla jíst skoro nic..jen vývary apod.takže tak…ale už je to 6týdnů od operace a zatím jsem nabrala půl kila a to jím fakt už normálně…

No páč se mi líbí…Ten kočár

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
24.5.09 09:52

Dobré ránko.
Tak dnešní noc opět paráda. Sabi se vzbudila až v 6:15, najedla se (a pak to hodila všechno na mě :roll: ), ale zase hned usnula a vstávali jsme až v 8:45!!

Ilčo, ten vak je super. Kdyby mi tak Sabi chtěla ležet, ona se mi totiž už vsteká i v klokánce, že nevidí dopředu. Je totiž ještě malá, takže ji mám čelem k sobě…

To počasí už mě fakt se… Včera parno, dnes zima… Máš pravdu Miruš, je to pro ty děti síla, pak nemají být nemocné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí