JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8647
26.5.09 12:47

,Duant ,hezký,na tý fotce s tebou,má teda už pěkně nabuclý prsíčka :wink:
Vlásky mi přijdou trochu do zrz,nebude Jasmi zrzečka? :wink: Máte někoho v rodině?

Jo,to jsou šatičky nebo bodýčko? je to moc hezký :)

Já furt očekávám tchýni,měla přijít s obědem,a kde nic tu nic.. :?
Taky se marně dovolávám na O2,to je děs,ty linky zdarma. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
26.5.09 12:48

Jé Luci, Vám to tam sluší!! A budu se znovu opakovat, ale Jasmi háro je fakt úžasné :lol: :lol: .

Jo, Befi, Sabi mi teď taky míň jí. Vypije většinou 120 za 3-4 hodiny. Jen ráno po prospané noci zvládne 150.. Taky ňějak stávkuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
26.5.09 12:59

Befi , ono to vypadá, ale má je spíš hnědý…a je to bodýčko z H&M

Jinak děkujem za pochvalu Sammmy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
26.5.09 14:45

Ahoj holky,
díky vedru celkem bojujem s kojením, kojímmskoro každý půl hodiny :roll: zkoušela sem mu Bef dát ten fenyklovej čaj jako na žízeň a potvora mi to plival, jak ty to dostaneš do Eldy, já sem mu to musela namíchat s mlíkem a to trochu pil.
Duant malá je super, asi máme stejnou barvu vlasů protože na fotce sme taky lehce do rezava, ikdyž mi zrzky v rodině máme ale jemu pomale tmavnou.
Dai to je blbý stěma dvojčátkama snad se brzo dají do kupy a budou mít mimi další.
Holky víc nevím a letím dělat buchtu dokud malej spí, zítra nám mají dojet dělat základovou desku a budu celej den na stavbě (15m od je našich barák) takže budu tam a budu asi vyvařovat zedníkům a kafíčka atd tak abych nemusela oplatky tak du udělat buchtu. Pěkně si je pohostit ať hezky makají, sou to trochu známí, tedahlavně pan majitel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
26.5.09 15:04

Ilčo: no tak to mám štěstí,mě ho pije v pohodě,je zvyklá na blaf Nutrilon,tak už ji nic nerozhodí..,ale třeba jen převařenou vodu pít nechce.
Mám fenyklový čaj granulovaný Sunárek.tak zkus koupit v lékárně nějakej jinej,co by mu mohl chutnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
26.5.09 15:16

Bef asi jo já mám jen fenykl, tak zkusím ten granulovanej.

Se holky asi na to vys.. se mi polámala trouba (sice 20let stará, já nani stále nadávala, tchýně nevěřila prej dyť je to super trouba že vní ráda pekla) no a dneska sem ji nechala 15min rozehřát než sem umýchala těsto a ona se nerozehřála, valil jen studenej vzduch. Tak sem musela dát píct buchtu ke tchýni, ale kdo má lítat přez barák tam a zpět :roll: no a tchýně mi na to že je polámaná řekla, že se třeba Míša až bude mít čas na to podívá, že to budou třeba jen nějaký drátky, sem ji řekla že drátky na 20letý troubě asi už moc opravit nepudou a v hlavě sem jen přemíšlela kdy že bude mít ten Míša čas, no asi jinak umřem hlady abudu vše dělat na sporáku nebo v mikrovlnce, ach jo. Du skontrolovat buchtu jak se peče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
26.5.09 16:22

bože bože, teď sem četla co sem napsala a těch chzb achjo,no důležitej je obsah že :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
26.5.09 18:14

Staroměstská radnice - Brožíkův sál

Maruška druhá zprava
http://photos-c.ak.fbcdn.net/…793084_n.jpg

http://photos-g.ak.fbcdn.net/…646180_n.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
26.5.09 20:15

Maruška je pěkná čára, teda :-) ale měli to hezký, to nám dali vysvědčení v takový vošumtělí třídě.

No nic dneska sem hotová z toho vedra, takže dám sprchu a asi zalehnu za mládětem, manža je na stavbě a než dojde tak to bude trvat, zítra tam du taky a musela sem si sepsat co všechno potáhnu abych nenechala polovinu doma :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
26.5.09 20:39

Bef manža mi koupil ten granulovanej a toho si dal necelou 10, ale to sme byli předtím hodinu venku v tom parnu a pak samože šlo na řadu prso, ale co zbylo tak sem koštla a je fakt lepší než obyč fenykl. Dík za tip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
26.5.09 20:56
DuantNefret píše:
Jinak dodávám foto ježury :lol:

http://photos-b.ak.fbcdn.net/…247234_n.jpg

http://photos-e.ak.fbcdn.net/…595238_n.jpg

No ta je nádherná, těch vlásků a to bříško..No nyny. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
26.5.09 20:58
ilca píše:
Ahoj holky,
díky vedru celkem bojujem s kojením, kojímmskoro každý půl hodiny :roll: zkoušela sem mu Bef dát ten fenyklovej čaj jako na žízeň a potvora mi to plival, jak ty to dostaneš do Eldy, já sem mu to musela namíchat s mlíkem a to trochu pil.
Duant malá je super, asi máme stejnou barvu vlasů protože na fotce sme taky lehce do rezava, ikdyž mi zrzky v rodině máme ale jemu pomale tmavnou.
Dai to je blbý stěma dvojčátkama snad se brzo dají do kupy a budou mít mimi další.
Holky víc nevím a letím dělat buchtu dokud malej spí, zítra nám mají dojet dělat základovou desku a budu celej den na stavbě (15m od je našich barák) takže budu tam a budu asi vyvařovat zedníkům a kafíčka atd tak abych nemusela oplatky tak du udělat buchtu. Pěkně si je pohostit ať hezky makají, sou to trochu známí, tedahlavně pan majitel.

Zkus mu dát jen samotnou vodu,prý je to lepší jak čaj v těhle vedrech…Mi říkala Dr.Ale teda nevím jestli to budou mimča pít..nebo zkus jinej čajík..třeba broskvový od Hippu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
26.5.09 21:00
befana píše:
Ilčo: no tak to mám štěstí,mě ho pije v pohodě,je zvyklá na blaf Nutrilon,tak už ji nic nerozhodí..,ale třeba jen převařenou vodu pít nechce.
Mám fenyklový čaj granulovaný Sunárek.tak zkus koupit v lékárně nějakej jinej,co by mu mohl chutnat.

To máš pravdu Nutrilon je fakt hnus…Chutnala jsem ho a jak smrdí tak i chutná, fuj..Nakonec to sežrali kočky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
26.5.09 21:04

Dai já mu chci dávat ten fenyklovej kvůli tomu že mu nejde kadit a poslední dobou mi i blinká, prostě kvůli trávení, jinak bych mu dala vodu a pak zkoušela jiný čajíky.
Dai a ty dáváš něco mylý když je takový horko? a jak často kojíš? já tak po hodinách přez den, vnoci klasika 3,5h někdy jen 2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
26.5.09 21:07

Dai tobě to kočky žerou já jak sem jednu dobu odstříkávala to přední mlíko tak sem to dala kočkám a ty se toho ani netkli ale nutrilon sem jim nedávala, jen sem ho ochutnala jako nesmíchanej sničím a mě celkem chutnal, mám ráda sušený mlíko, ale mládě asi ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí