JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12915
28.5.09 18:12

Ták a mi máme teď zasebou krásnej půlhodinovej hysterák, sme značně překonali síly a dítko nemohlo zabrat ani na 5× takže prso, usnul tak sem ho šoupla to postýlky, jenže si neodbrkl tak zase vstávačka (začal řvát) pak se mi na rameni 5minut kroutil odbrkl a usnul a teď už spinká. tak snad v 7 se vzbudí na koupačku :-)
Du to zatím částečně nachystat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
28.5.09 21:33

Ilči fakt měl 6,20kg :lol: Nezapoměň že když se narodil tak měl 4,25kg.Přibral víc jak kilo měsíčně.Domča měl tohle v půl roce. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
28.5.09 21:58

AHOJKY SLUNÍČKA http://www.celysvet.cz/…e/s12489.gif

TAk sme se odpoledne vydali s manžou obhlídnout vedle do města kočárky,líbil se nám tam jeden,tak ještě kukneme jinam,ať nebereme hned ten první…a podle toho se pak rozhodneme…přece je jen ještě čas…
Tento sme viděli naživo a je fakt super… 

nebo tento,ale pouze z netu,v prodejnách ho nemají :roll:

Tak nevím ještě…

Jinak jsem dávala dneska malé poprvé kašičku,tvářila se dobře na ni,ale byla unavená,tak jsem jí dala jen půlku a zbytek dala nutrilon..sice půlku z půlky bylo okolo,ale jak jsem dýl nedávala,tak vřeštěla,hihi-takže to bude asi malý žrout :lol:
Zítra ji zkusím dát dřív a kdyžtak pak ještě trochu mlíka za hodinku,nebo než půjde spát…

Zítra budeme doma,musím to tu trochu pohonit :lol: ,protože v sobotu mi přifrčí návštěva…

KATY: ty jo,malý má dobře kilč..ale je jasné,když se narodil s váhou přes 4kila…a je fakt,některé děti to mají v půl roce…
Já taky nemám ráda ty tlusťochy…doufám,že Áďa nebude,má sice naducané tvářičky,ale jinak je akorát…

Ostatní mě vypadlo,už se chystám do hajan,tak jsem to jen přelítla,polepším se zítra…tak dobrou a krásnééé sníčky a hodné miminka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
28.5.09 22:53
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
28.5.09 23:01

Mae , oba vypadají moc dobře.To se bude Aduš jezdit.
Kačud , člověk si teprve u stěhování uvědomí, kolik má věcí.Naši koupily domeček a budou se taky stěhovat. To bude taky horor.Stěhovat budou i slepice.

Kolegyně přijely a bylo to fajn.Člověku je hned lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
28.5.09 23:04

Ahojky všem :wink:

mažel se odlepil od židle a šel spát, tak js se konečně dostala na net 8)

My jsme dneska byli na tom nastřelení náušniček a musím říct, že to bylo bezva. Steluška brečela jen když jí sestra chytla hlavičku, nastřelení jí podle všeho vůbec nebolelo, byla to fakt rychlovka - tímto děkuji maminkám, co mi nastřelení doporučily !! :wink:

Befi , asi to teď nemáš jednoduchý :( a copak je Tomovi?
Ilco , no musela js seznámek zveřejnit u sebe na Windows Live (tam mám i fotky) a dát odkaz otamtud, z naší galérky mi to větší nešlo :idea: Jinak fotky super, malej je rozkošnej! :P
Miruško , jedna fotka pro tebe :wink: …a doufám, že už budete mít klidnější noc!! Teplotky už ustaly?
Kacudko , to jste měli krásnou váhu, to ti povím! :) no dala js to do sloupečku 6 týdnů, snad neva …

Ostatní moc zdravím a přikládám fotku Steluš s náušničkama (žádná extra kvalita, děsně sebou šije a většina fotek je rozmazaných - jistě znáte ze svých zkušeností :lol: :wink: )

http://azdqjw.bay.livefilestore.com/…P1040592.JPG /> http://azdqjw.bay.livefilestore.com/…P1040640.JPG

Jdu na kutě, beztak už tu straším jenom já :) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
28.5.09 23:06

Jé, Chocholko, tak ty taky …brou i tobě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
29.5.09 08:20

DOBRÉ RÁNKO…
tak kukám,že dneska první… 8O

Dneska byla super noc,malá spala od půl 9h do čtvrt na šest a pak od šesti do sedmi..... :)

MEDULI krááásné fotky a Stelince moc sluší naušničky a ty jsi KOČKA,můžeš mi říct proč se nefotíš,kddyž ti to MOC sluší?!
A sedajda i polštářky moc super…takový moderní vkus,chválím!!!!!! :wink: :potlesk:

BEFI: taky sem si dočetla..copak trápilo Toma,hlavně ať je vše ok a ty se drž…

MONI: právě nevím který kdyžtak vzít,ten první stojí 6200 a viděla jsem ho osobně a je odtud,tak kdyby se pokazil…
Ten druhý stojí s příslušenstvím 5700kč a neuvidím ho,leda objednat přes net,tak nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
29.5.09 08:24

Dobré ránko.

Jé, Meduňka se nám nechala konečě vyfotit :lol: . Jsi tedy kočka, sluší Vám to spolu. A Stelinky náušnice super. Je jako panenka :wink: .

Befi, díky za ten vzorec. A copak má Tom? Snad to není nic vážného a brzy ho pustí a ty to sama zatím zvládni :wink: .

Miri, ty kočáry vypadají dobře. Kolik váží?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
29.5.09 08:35

MÍŠO: no jo,taky jsem musela MEDUŠ přemlouvat :lol:
TAk ten první 11kilčo
Druhý je 10,5 kilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
29.5.09 08:40

Tak to je fajn. V tom případě ani já nemám takovou hrůzu. Kočár s korbou mi váží 16 kg a se sporťákem 13,5 kg. Mám přesně tenhle

http://www.promi.cz/…oto/5948.jpg

a poskládám z toho tohle

http://www.promi.cz/…o/5948-1.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
29.5.09 08:57

Dobré ráno,
Medu: téda tobe to sluší se Stelinkou,a Stelča vypadá v tvý náruči strašně dlouhá :wink: . a krásná sedačka s těma polštářema.
Já shodou okolností taky včera vybrala sedačku-ale tmavě hnědou :lol:
Od firmy Polstrin,trochu jsme se rozšoupli..

Jinak s Tomem to snad bude dobrý,ale nechci to tady probírat,nezlobte se,nevím,kdo všechno nás čte..
Večer a noc jsme poprvé absolvovaly samy,ale zvládly jsme to :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
29.5.09 09:20

Befi, to chápu, hlavně, ať je mu brzy líp a máte ho holky zase doma :wink: . A noc jste zvládly? Šikovné holky :wink: . my jsme samy každý víkend, takže už mi to ani nepříjde, ale vím, že první noc jsem se taky bála - co když přestane dýchat, něco se jí stane a doma nikdo… Teď, když jsme samy, tak nám alespoň nikdo v ložnici nechrápe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
29.5.09 09:26

Dobré ráno,
já tu byla první už 6:50 ale malej usl tak sem šla žehlit a balit, na víken d budem unašich, první noc budeme spát jinde a možná dneska se nachvilku večer dostanu mezi lidi.

Bef jo vpohodě, taky si kolikrát říkám kdo všechno nás čte. sedačku pak vyfotit :-)

Medu taky sem si říkala že je stelča dlouhán :-) ale moc hezký, taky máme světlou sedačku sem zvědavá jak dlouho až bude malej chodit :wink:

Mae mě se víc líbí ten první, ale mám od kamošky poznatek, bacha na to plastový madlo, má inglesinu a když zabere a malej hodí nožičkama tak jak to není polstrovaný tak má na nožkách modřiny, nevím jestli mě rozumíte, ale bacha na to

http://www.e-miminko.cz/…esso_AR4.jpg

já má toto v jíný barvě http://www.slune-cz.cz/…prew_800.jpg to udělám z toho svýho hlubokýho
no a váží 11,5kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
29.5.09 09:33

ILI:myslíš jako u prvního kočárku?!A moc si to užij..včera jsem chtěl azda máte už desku vyfocenou a jak bude baráček vypadat,seděl u mě manža a chtěl to vidět,jak to teď vyřizujeme,tak je do toho zblázněný :lol: Jinak včera sme zadali pánovi jak to chceme pozměnit a ve středu si máme dojet pro tři pohledy domu,aby nám to přesně pán z dřevostaveb mohl vypočítat..i se střechou apod.

SAMMY:jemten je taky krásný…tak my máme klasickou trojkombinaci kočárku a ten je takový mohutný na cestování(i když vyndám vaničku,což za chvíli vyndám,Adu je přes celý kočár…a jak bude sedět tak chci na cestování nebo i budem právě sporťák lehčí..a tyto dva jsem zatím vybrala…ale fakt nevím..objednávat z netu když nevím jak doopravdy vypadá..tak asi vyhraje ten první…

BEFI:taky chápu,že to psát nechceš,ale kdyby ses chtěla svěřit,komukoliv napiš SZ,ať se uleví,znám to,že někdy je dobré se vypovídat,druhý vyslechne,poradí,povzbudí..
A šikulky,že ste to zvládly..taky bych se první noc bála,ty jsi šikovná holka!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí