JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12915
29.5.09 11:26

bezva tak nejsem blbá :-) myslela sem si to :-)

No to je pravda mě taky trochu ta dědina štve že musím za vším autem a kevšemu je keště nemám a musím si pučovat, ach jo tak vyhrát ve sportce to by bylo, barák raz dva + autíčko pro mě a monžovi taky noví :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
29.5.09 11:42

Od loňského prosince jsme s Niki byly už 3krát kvůli ouškům. Tympano nám taky nedopadlo dobře.To vše souvisí se zvětšenou nosní mandlí, proto indikovali odstranění.Ale nebudu moci být s ní,kvůli Terce. Ilčo , v den kdy mu jsou 4 měsíce, tak to je ukončený 4 měsíc.U vás to bude 6.7.
Výhra ve sportce by se mi taky hodila. 50 milionů nepotřebuji, stačilo by 10.
 Sammy , my taky máme 3+1. A ještě k tomu malé místnosti.Holky budou v pokojíčku jako sardinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
29.5.09 11:42

MONI:nevíš jak kombinovat příkrm?Já dávám kaši,tak zda MUSÍM i zeleninku,nebo jen UM a kaši…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
29.5.09 11:48

Chocholko, my máme taky malé pokoje. Celkem ten byt má jen 62 m2, takže fakt nic moc…

Já se zatím loučím. Za hodinku vezu Sabi ke kamarádce na hlídání a jdeme s mamkou na sklavnostní předávání mat. vysvědčení ségry. Včera odmaturovala za samé 1, takže jako Lucky Maruška. Máme to tady šikovné holky :D .

zatím páčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
29.5.09 11:54

Samy to teda jo, tak že gratuluju.

se nudím a brouzdám po netu, taky totiš nemůžu najít tu hrací deku oranžovou co měla i bočnice, ach jo
ale narazila sem na toto až bude prcek větší http://www.betynkashop.cz/detail.php?…
 http://img.mimishop.cz/…/a837654.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
29.5.09 11:56

Ahojky všem :wink:

dneska je teda hnusně, js se dokonce urvala a šla k pc, to je u mě co říct :) holky dík za pochvalu, no z dálky to není až taková katastrofa, jako zblízka :lol: Stelinka má zatím ouška dobrý, trošku js jí s náušničkama zahýbala a ani nemukla, takjs ráda!

Miruš , bezva, že jste už měly klidnou noc! A krmení kašičkou je super, Aduš je zlaítčko, hezky hamala, viď? :P a bezva, že se to s domečkem rozjíždí, už se nemůžeš dočkat, že jo? :wink:
Sammy , tak to tě úplně chápu, taky bydlím přímo ve městě a nešla bych na vesnici, je fajn mít všechno po ruce :)
Befi , no jo, Steluš vypadá dlouhá, prže maka má jen 165cm :lol: :wink: a bezva, že to s Elinkou zvládáte, držím pěsti, ať je Tomáš brzy fit! ..jo a taky slintáme, tea já ne, Steluš :lol:
Ilco , sedačka je sice světlá, ale právě kvůli dětem máme kůži, i propisku pak jde umýt namydleným hadříkem, no js pak zvědavá na realitu :lol: jinak víkend u rodičů závidím, hezky si to užijte!
Chocholko , tak taky plánujete nastřelení! A můžu se zaptat, proč až po 2. dávce Hexy? ..jinak dobře pořiďte u dr.

Jdu upíct jablkovou buchtu, honí mě mlsná, tak ať je co ke kafíčku, až dorazí manžílek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
29.5.09 12:46

Holky, my máme zas ten náš barák tak blbě řešenej, že většinu prostoru snad zabíraj schody…a vůbec…

Medu , moc ti to na fotce sluší! A tvůj vkus je pověstný :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
29.5.09 13:53

Tak jsme ještě stihly dojít nakoupit,a už to tady bouří a fičí vítr,takže se blíží nějaká buřina :?

Měla jsem jet odpoledne za Tomem,ale nemůžu dovnitř s malou a na ven to dneska vůbec není,tak nejedu.jsem z toho taková špatná.ale zase se mi nechce shánět hlídání kvůli půlhodině návštěvy.Tom mi to kadopádně „zakázal“ se v týhle zimě někam vydávat..
Tak snad zítra to klapne!

Eliška byla dneska poprvé v zavinovačce od Emitexu,konečně do ní dorostla :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
29.5.09 13:53

Jo a Míšo , veliká gratulace ségře! Je to moc chytrá holka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
29.5.09 13:58

Befi , to počasí je k tomu všemu taky pěkně na hovno, to je fakt…je to naprd, když člověk nemůže vzít dítě ven. Tady furt střídavě prší, tak to fakt nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
29.5.09 14:20

BEFI: asi záleží na doktorech,nemocnici…mě třeba mohli navštěvovat i s malou jak jsem byla 5dnů v nemocnici…
A drž se,nevím co Tomíkovi je,ale vím,že je to těžké na psychiku…kdy to vidí na propuštění?!

HOLKY:kukala sem,že na Ledňátkách je uzamčená diskuze…nepřemýšleli ste i tu? Přece jen je to takové lepší,my se známe..nikdo jiný sem už nepřichází a nevíme kdo co tady čte…jen můj názor jak jsem kukla že Ledňátka to mají..molhi bysme hlasovat,kdo je pro a proti:) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
29.5.09 14:38

Já jsem klidně pro zamčení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
29.5.09 14:43

I já jsem pro zamčení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
29.5.09 15:37

Holky, já se úplně stydím, jak tu píšete o mém vkusu :oops: vždyť my to tady vůbec nemáme dodělaný, všechno je tak napůl, vůbec s tím nejsem spokojená, naopak …ale jste milý, děkuju :srdce:

Jo a já js jednoznačně pro zamčení :! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
29.5.09 15:58

ALE MEDULKO:máte to krásné,podle toho co jsi kdy ukázala…
Tak uzamčení..počkáme na ostatní holky,jak se vyjádří,hm?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí