Poradna duly
Jana Čurdová
KATY: tak zavolej doktorovi,že potřebuješ prohlídku hned,vždyť musí vědět jak to minuleee dopadalo,ne?!
SAMMY: užij si návštěvu ![]()
My taky poobědě pojedem k bráchovu na návštěvu,volal,že nás dlouho neviděli
tak se těšímna ty moje neteře a synovečka,to bude zase jak v cirkusu ![]()
Tak jak Sabi celý den nespala, tak teď spí jako zabitá a to čekáme, až se vzbudí, abychom mohli jít…
Miru, Befi… Lesině jsem o uzamčení psala…
Luci, to Ti Jasmi pořád tak pěkně spinká?
![]()
Míšo , ona je v tomhle fakt zlatá. To byla dnes vlastně špatná noc, protože se v těch půl druhý vzbudila. Ona normálně spí od těch osmi od večera do minimálně půl sedmý ráno. Ale včera usnula kolem šestý a já jí pak nebudila, tak se brzo ráno vzbudila. Ona prakticky nikdy nebrečí. Když je vzhůru, tak povídá, nebo, to už musí bejt, když se vzteká, tak ale většinou nebrečí, ale tlačí ze sebe takový nesouhlasný zvuky ![]()
Ahoj maminy:)
Poctivě jsem Vás dočetla…ufff! Měla jsem co dočítat. Každý den si pc zapnu, najedu na Jarňátka a snažím se po chvilkách dočítat. Malá mi přes den skoro vůbec nespí:(
Teď nevím, jestli nemám koupit Nutrilon. Kojím,ale zdá se mi malá neklidná. Je ospalá, ale ne a ne zabrat, když ji púřiloží k prsu, tak pije a pak vytuhne, položím do postýlky,spinká, ale když se za chvíli vzbudí, tak je neklidná a pila by zase. V nocimi spí krásně, usíná kolem osmé a budí se ve dvě a pak v šest. Teď mi usnula v kočárku, ale budí se…stačí když ji kápnu čajíku a spinká dál. Tak nevím. Chtěla bych kojit dál, ale dokazovat bobříka kojení zase nechci za každou cenu. Chci mít spokojený miminko. Jinak je úžasná!!!
Ilčo: Mikulášek je úžasnej, vypadá jako naprostej pohodář a gratuluji k zákl. desce.
Duant: Maruška je šikovná a obdivuji, že si vybrala fildu a hlavně tu finštinu atd. A taky závidím spáče Jasmínku:)
Bef: dobře to zvládněte, odpčni si u ségry a ať je Tomovi líp. Od návratu z porodnice jsem vesměs sama doma přes den a jinak každou noc, takže chápu jak ti je:(
Medu: Moc vám to sluší se Stelinkou.
Sammy: Sabinka je jak už velká holka, když se kouká na telku v křesle:)
Mae: Líbí se mi oba kočárky,ale adobrá připomínka od Ilči. Jinak se mi moc líbí, jak říkáš, že se ti nelíbí napuclý miminka. No, asi tumfneme Jasmínku:) Ve středu jdeme na vážení a hádám, že Nelinka bude mít přes 7 kg:) Přece ji nebudu trápit dietkama:) A na každým miminku vypadají ty kilíčka jinak:) Pro mě je nejdůležitější, že je zdravá a kila neřeším. Stejně to potom vyběhají!!!!!
Tááák a teď mám totální okno, co jsem komu chtěla napsat:(((((
Pokud zamknete diskusi, prosila bych o zaslání hesla:))))
Mae vsak jsem tam volala a volala jsem kde jsem mohla ale tady to je proste mazec. Nastesti mi kamoska poslala utros tak snad v pondeli dojde a jak ted jedu na zkousky do CR tak jdu na prohlidku, tak snad to bude v poradku ![]()
Ahojka holčiny,
tak jsem zase na skok u našich, tak jsem dočetla. Já jsem pro uzamčení. ![]()
Vojtínek mi začal v lehu na zádech zvedat hlavičku a kousek zádíček. Koukala jsem na něho v pondělí jak blázen. A když mu dám prsty, tak se mi začíná přitahovat do sedu. Nějak se mi to zdá brzy, ale jemu se to tak strašně líbí, až se u toho řehtá blahem. Dělají vám to prckové taky?
Dneska je zase hnusně, pořád jenom prší, že se pořádně nedá kočárkovat.
Jéééé koukám, že katkaty se zadařilo? Hrozně moc ti držím palce, aby ti to tentokráte vyšlo.
![]()
Vladi , Jasmína zvedá tu hlavu už strašně dlouho, líp než pase ![]()
Kačenko , taky moc držím palce ![]()
Ahojky
U nás hnus a to byly dneska hasičské závody.Všichni jsme promokli a promrzli.
Dito , jsem dokonce dětská zdrav. sestřička.
Niki snad narkozu zvládne. Bude to letos už po druhé. V lednu byla na té kýle.Pak snad bude už všemu pokoj.
Befi , pozdravuj v Kolíně a odpočiň si.
Katy , jak dlouho tu budeš?
Majdi ,myslím, že hlad to nebude, když píšeš, že malá bude mít přes 7 kg.
Sammy , kam chodíte na ty vycházky. Já mám ves projetou za hoďku a to musím jít pomalu.
AHOJDA
tak sme se vrátili v půl šesté od bráchy,měl doma jen nejmladšího(ročního)Toma a tak měl pohodu
s manžou probrali barák,stavbu,prostě vše..si notovali
a já zatím musela přebalit posraného Toma,vysát mu soplík(ten jak uviděl vysavač a odsávačku,tak zdrhal za taťkou
)no potěš koště..co nás čeká ![]()
Manža šel s klukama na pivo a já umyla podlahy a půjdu dát Aduli kaši,okoupat a potom spát..ona..já chci kukat na Tv…
MAJDI: já neříkám,že každé dítko musí být hubené,ale když např.kámošky malý měl v 8mi měsících 12kilo to je trochu moc,neee?! Teda podle toho vypadal..mě se to nnelíbí a vím,že ho cpe už vším…
Ale na každém je co a jak bude dávat papat…a je jasné,že když se narodí dítě s váhou přes 4kila,tak je normální,že třeba v 3měs.má 7kilčo,kdežto když se narodí s 2,5kilem a ve třech má 7kilo,tak je to něco **jiného ![]()
DUANT:** Teda Jamínka je zlatínko tak hajat..jej!!! Tak Ada dneska spala od 10:30-13:30 a pak od 15-16h.
VLADI:: zdraím jakpak je,co nového a kde máme nějakou fotečku?
tak valím dát kašinku…
TAk dítko mi už chrupe…to je baladičkahttp://www.celysvet.cz/…e/s12485.gif /> Já půjdu taky do sprchy,něco dobrého si udělám na véču a zalehnu k TV…včera jsem si koupila knížku a tak zase po delší době si počtu…
A PÁR FOTEK Z DNEŠKA…
tak jsem ADULI našla jak jsem se vrátila z wc
obráceně v postýlce..
Ahojky.
My už jsme taky doma. Sabi okoupaná, najezená a pěkně chrupká.
Luci, Jasmínka je tedy zlatíčko. Na den bych měnila
. Ale víc fakt ne
.
Majdi, chodíme po městě, zajdeme s holkama na terasu kafe, nebo hodně často chodím ke známým, kteří mají zahradu, takže posedíme tam.. Ale fakt jsme venku 4 hodiny…
Miruš, to máš super, že Aduš už dorostla do klokánky tak, že může být čelem dopředu. Sabi se čelem ke mě vzteká, že nic nevidí
.
Fotečky krásné.
A tady seriálek sedící Sabinky
VE SVÉM KOČÁŘE 
V KOČÁŘE KAMARÁDKY 
VYDRŽELA TAM BEZ PÍPNUTÍ 20 MINUT.. 
A TOHLE JE DOMA. nA TĚCH POLŠTÁŘÍCH PŮVODNĚ LEŽELA. pAK ZATLA BŘÍŠKO, HODILA NOHY NAHORY, O TY SE ZHOUPLA A TAKHLE ZŮSTALA SEDĚT

SAMMY:ty jóóóó´,ta SABINKA je šikovná,to snad není ani možné
![]()
Miruš, mě až někdy opravdu děsí, co všechno dokáže! Představovala jsem si spící miminko a mám takovou příšerku
(v dobrém samozřejmě
). Né, opravdu, zdá se mi, že jde na všechno nějak rychle…