JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4140
1.6.09 13:57

Luci, držím Marušce palce. Jak prosím tě přišla na Finštinu? 8O . To fakt obdivuju, musí být hrozně šikovná na jazyky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
1.6.09 14:24

Taky zírám nad finštinou, je fakt dobrá, pro mě je někdy finština čeština :oops: sem hrozná, vím to ale nějak mi to holt nejde to už víc matika. Taky držím pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
1.6.09 15:10

Holky, to začlo u ní asi v osmi letech, když četla od Tove Janssen Mumínky. No, ale Maruška je puntičkář, tak tý Skandinávii propadla opravdově a začla se o to zajímat podrobně. To jste měly vidět, jakou měla radost, když kdysi před lety dostala k vánocům z antikvariátu (jinde se to sehnat nedalo), tisícistránkovej finskej národní epos ‚Kalevala‘.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
1.6.09 17:50

Ahojky

Duant: Maruška má můj obdiv!!! Finštinu bych se nenaučila:) Já se vracím po 7 letech do školy a jsem zvědavá.Ještě musím napsat žádost o zařazení na jiný obor.

Sammy:Sabinka je úžasná jak sedí. A Tobě přeji, ať se záda umoudří a přestanou zlobit.

Ilčo:když jezdíme ke tchánovcům tak tam mívají buď přetopeno nebo zimu :twisted: takže na pěst!!!

Mischni:gratuluji k úspěšnému zvládnutí návštěvy, já bych to asi nedala.....ale zase záleží o koho se jedná:)

Malá je pěknej mamiňák. K nikomu do náruče nechce jít…přijde mi na to ještě malá:)

Jinak víkend celkem pohoda až na včerejšek…s přítelem jsme se nepohodli:( Ale teď už je to naštěstí dobrý:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
1.6.09 19:13

Nazdar Majdulo ! Ztracená dcero!

Tak Maruš už je doma, prej to strašně těžký nebylo, ale přece jen něco nevěděla a bylo tam asi 120 lidí a berou jen asi 20, tak má obavy. Ale všechny výsledky se dozví prý do 3. srpna. Snad teda dřív, ale to je nejzašší termín.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
1.6.09 19:27

Majdo u našich bývá celkem fajn, ale mají v baráku všude dlažbu a jak se ochladilo tak sálal chlad, jenža jak mají jen podlahovku tak to trvá než se ustálí teplota. To u tchýně je pořád zima.

Holky taky máte vždycky takovou radost když se vaše ratolesti jednou za delší dobu vykadí, já hroznou :oops: :lol: no a teď sme vykadění, vykoupaní, nabaštění a hrajeme si :-) co víc si přát :-) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
1.6.09 20:12

DUANT, až 3.srpna??????????? To je trochu dlouho???? Tak na to bych neměla nervy. Každopádně držím palce:)

ILČO, Nelinka naštěstí kadí pravidelně, takže celkem pohoda, ale dokážu si představit tu radost. Malá se mi šíleně oprudila, jsem z toho zoufalá. Přitom umývám zadeček vodou, nepoužívám ubrousky, mažu, nechávám provětrat a přebaluju co 3hod:( Teď jsme ještě zařadily na program sušení prdelky fénem…uvidím, jestli to bude mít nějaký efekt, ale aspoň se to Nelince mooooc líbí:)

Nelinka je už napapaná a usíná:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
1.6.09 20:22

Miki už taky spinká, ale nestihla sem mu před spaním dát napít , tak asi bude brzo stávat, naposledy jedl v 18:20.

jo a co majdo používáš za krémík na prďu? Já sem jednou použila Johns a to se taky uprudil jak něco tak používám obyč aviryl =dětský krém a nebo sem používala indulónu pro děti. teď už nemažu ničím a používám ubrousky hugiess pure a koupeme každej večer.
Luci teda to je fakt dlouho tak držím pěsti ať ví výsledky hóóódně brzo a kladně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
1.6.09 20:45

Holky teď se dívám na novu na ten 100-letej seriál o zvířatech a lidech a hraje tam Heřmánek, jéje jak já ho mám ráda :-) můj dr. je mu strašně podobnej ovšem staršího provedení :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
1.6.09 20:50

Ahooj,
tak jsem opět nachodila 100 jarních kilometrů, ale dítko je spokojené, tak už chrní..

Luci, tak maruška měla alespoň dobrý dojem? To je fajn. Taky se mi ten termín na výsledky zdá šíleně dlouhý, bude mít chudák nervy na drátkách, ne? A kdy ji čekají další přijímačky?

Majdul, já používám na zadek Rybilku. Nedám na ni dopustit. Sabi byla v porodnici šíleně háklivá, osypala se mi po Avirilu, Nivei i B-Panthenu, ale po Rybilce vůbec nic a fakt jsme od té doby neměli ani kousek řiťky červené :lol: . vyzkoušej, třeba Nelince pomůže :wink: .

Ilčo, tu radost z kadění znám. Kam jsme se to dostaly, co? :lol: :lol: .

Jo, psala Lesina, že diskuzi zamkne. Teď jsou sice nemocní, ale pustí se do toho. Moderátor budu zatím já, nevěděla jsem, koho rychle napsat. Pokud někdo máte zájem, šup sem, ještě ji napíšu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
1.6.09 20:58

Míšo , dělá přijímačky celej tenhle tejden vyjma zítřka…

Já na Jasmínu používám jen modrou indulonu. Na celý tělíčko po koupání a na zadeček při přebalování. A žádnej problém. Ze začátku byla pořád opruzelá. Po rybí mastičce, po Johnsonu, po měsíčkový masti od Weledy.
Do koupele používám zá:,–(ně SebaMed. Pěnu, šampon a mýdlo. Po šamponech od Johnsonu a Hippu se jí dělaly v hlavě ty lupy. SebaMed nám absolutně vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
1.6.09 21:06

Luci, po šamponu Johnson ty lupy Sabinka taky měla horší. Teď používám jen Niveu (mýdlo, do koupele, šampon) a dobrý. Seba Med jsem ještě nezkoušela, ale mohla bych :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
1.6.09 21:08

Bepanthen jsem přestala používat a delší dobu máme Rybilku a nebyl problém.Nevím jestli je to plínkama???!!! Taky koupeme každý den a když je chladněji, tak ji otřu. Do koupele dávám Balmadol olejíček je super a po koupání od Weledy. Připadám si jak matka na h…no s prominutím. Dávám si na to pozor, ale stejně.

Sammy to budeš mít za chvíli bezva kondičku, když každý den tolik nachodíš:)

Ilčo, kdybych měla tolikrát vstávat za noc jako ty, tak už nefunguju. Nejdřív mi takhle taky Nelinka vstávala, ale pak se to samo upravilo…naštěstí. Takže teď 1 za noc, což je paráda:) Ale vstáváme někdy o 5 někdy v 6hod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
1.6.09 21:12

Majdul, jaká pak matka na hovno? A zkoušela jsi změnit plínky?
Vidím, že holky nám vstávají stejně :wink: .
A říkáš kondičku, jo? No, kdybychom nevečeřeli kolem 21:30, tak možná jo, takhle spíš kynu :roll: :lol: :lol: . I když na váhu raději nelezu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
1.6.09 21:25

Míšo, plínky jsem včera dala taky jiný a zatím bez účinku:( Na váze jsem nestála už hooooooodně dlouho, naposledy před porodem a nějak se do toho nehrnu. Mám z toho noční můru:) Šíleně ulítávám na sladkým…speciálně na lineckým!!!! Toho jsem schopná zbouchat moc moc moc.

Nelinka s mamkou
http://img3.rajce.idnes.cz/…P1020021.JPG

omlouvám se za velikost, nechtělo se mi zmenšovat:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest