Poradna duly
Jana Čurdová
Mischni tak to je mi líto, ale snad klapne ta druhá práce. Toho se nejvíc bojím, že jednoho dne práce nebude. Naštěstí Martin má stabilní práci a já dělám na pracáku(před mateřskou), ale člověk nikdy neví. Držím mooooc palečky
Taky jsem zvyklá na můj systém a stačí víkend, kdy jsme víc spolu a jsem z toho celkem nesvá, ale není to tím, že by mi doma vadil, ale je to takový jiný
![]()
Ili jen kojím, tak si z toho hlavu nedělám. Neboj, Mikulášek ti noční vstávání jinak vynahradí. Jak už jednou psala Sammy, že pro jeden úsměv by i zmrzla ![]()
Tatouch byl ředitel pobočky (pro celou jižní Moravu) jedné billboardové společnosti. A jelikož odchází klienti a nestaví se nové plochy, šli na to Francouzi(kterým ta firma patří) od lesa…
U toho kámoše by dělal obchodního ředitele - je to tiskárna pro reklamu, i velkoplošný tisk a práce má zatím mraky, tak snad to vyjde. Navíc potřebujeme, aby měl pokud možno stejný plat, jako měl tady, protože jde celý na hypotéku a různé poplatky. Z toho , co mám já, tak žijem. Naštěstí mám slušnou mateřskou, ale holt asi neušetřím, jak jsem si původně plánovala. No, iuvidíme, věřím, že něco sežene, už rozhodil sítě mezi známé.
Mě jen děsí, že on má na všechno dost času, tak snad tentokrát bude akčnější…
Mischni : tak je teda na hovno,a ještě takovej šok z čista jasna ![]()
Ale neboj,pokud je šikovnej,a je i známej v obru,jak píšeš,nebude mít problém něco najít. Ale chápu,že je to asi něco,takhle poškodit mužský ego… ![]()
Držím palce!!!
Holky,škodí miminkům koukání na televizi??
holky prosimvás, nevíte jak je to s tím fialovým papírem co sme dostali na sociálce a kdy se vyřizuje rodičovská? Já když sem byla pro porodný tak sem vyfasovala 3 papíry, žlutej, zelenej a fialovej a nevím co snima
On tu výpověď dostal v pátek. Prý to ve čtvrtek přišlo z PAříže befelem a v pátek mu to poslali.Taková bleskovka.
Sranda je, že si spousta lidí ( vč. mě) myslela napřed, že si dělá srandu.( Ano, občas má smysl pro humor poněkud zvrácený)
, ale bohužel je to fakt.
A nechápu, že to vydržel celý víkend nic neříct, ani jsem nic moc nepozorovala(no, nebyl pravda, čas).Prý nám nechtěl kazit návštěvu. No, já bych to teda nevydržela.
Bef nevím ale asi jo, by je mohli asi bolet očíčka.
Kdyby ste teď holky viděli toho našeho malýho zuřivca, jak se vstekal, usnul u prsa tak sem sním pohla, vzbudil se tak sem mu šoupla dudel a ten vytlačoval zuřil a byl rudej a mlátl rukama, dala sem prso a byl klid
Mishi teda tak to je dobrej že to vydržel, já jen bych ji dostala a už bych to manžovi volala
Ahoj kočeny zlatý ![]()
tak teďko nevim, čím začít............................
jste mě normálně dostaly s tím, že byste přijely......já bych vás všechny hróóóóózně moc chtěla vidět
Škoda, že nemáme ten náš barák v cajku-aspoń v takovým jako použitelným cajku-ještě nemáme i ty důležitý věci-jako koupelnu, kotel-no vlastně to nejdůležitější.......jinač bych vás na férovku všechny pozvala na prázdniny to si pište
![]()
my tam sice jezdíme, pač je tam klid a člověk si tam nabije baterky od toho městskýho cvokhausu-ale je fakt, že je to tam pro otrlejší a zvocelenější povahy ![]()
já právě pořád řeším, jestli se tam letos s malou vůbec odvážim, bylo by to pro ní na jednu stranu dobrý-byla by na vzduchu-ale..................
Jeník mi pořád říká, že o všem moc přemejšlim, že pojedu a hotovo-jenže jeho se to nijak nedotýká, že máme malou.........on si jede pořád svůj za běhnutej systém a režim, že jo..Spát si jde, kdy chce, jí si kdy chce, vstává si kdy chce a svojí práci a zájmy si taky dělá kdy chce.......
ale začnu zase vsázet sportku-vyhraju, naženem tam řemeslníky a dáme to do kupy, abych vás pozvala ju?????????????
![]()
Ne holky vážně-tohle je zatím asi nezrealizovatelný, ale už jsme se tu jednou bavily o srazíku-a nějak se to zamluvilo...............
Slibíme si, že až budou prťata větší, ž enajdeme nějaký střetný bod pro všechny a najdeme penzionek a uděláme si víkendík i s manžílkama............takovej potlach
![]()
Luci no jo Jasmínek je ještě zlatější, než Emoušek......to je mi jasný, že má dobrou náladičku, naše Emítko má vždycky taky povídavou, když se vychrní do růžova..................
A mmch-jsem ti už jednou písala, že bych tebe a tu tvojí krásnou vlasatou panenku hrozně moc ráda viděla…že když si takovej cestovatel, že kdyby ses náhodou chystala k nám do zooparku-že bysme se tam slezly-v Chomutově…z Prahy je to parádní cesta-sice dvě hodiny-no spíš teda hodinu a půl, ale cesta pořád po rovině, neprojíždíš žádné dědiny, města-nic.........
![]()
Medulinko jsem moc ráda, že ty naušničky nedělají vůbec žádnou neplechu-ještě že to nastřelení kdosi vymyslel viď???a jinak s tou aktivitou…já vím, že co nejhoršího můžou maminy dělat, tak je srovnávání.....vždycky i naše sestřička u dětskýho i doktoři říkají:HLAVNĚ NESROVNÁVAT!!!!!!!
ty jejich zatracený tabulky
A Stelinka měla myslím dečku, nebo něco jinýho viď??? Na kyčličky.....no tak to je náhodou šikovná..... ![]()
Mischni teď se mi chce říct dopr…
no to je dost nemilý-to je nám jasný
, ale myslím, že tvůj drahý je na trhu práce žádaný viď???Já myslím, že ten druhej flek bude nakonec ještě lepší…akorát musíte vydržet tu překlenovací dobu, kdy bude doma.....aspoń něco porobí okolo baráku...........
A přesně jak psala Lůca…dost firem na to jenom hřeší na tu krizi, já už jsem si to říkala dávno-u Jeníka v práci taky zrušily všechny výhody, bonusy-stáhli jim prémie na polovic a nám, co se narodilo dítko po lednu 2009, nebo se letos budou brát-což je u nás zrovna obojí-tak máme smůlu-dostali bysme za to 10tisíc-teď na nás udělaj tak akorát dlouhej nos ![]()
Sammy ať to Sabi co nejrychleji zapomene to bodání a máte takovou reakci jako my-na čtyři dny Šípkovou Růženku ![]()
Dity no to je bazva nápad i s manžema
tak mi všechny napište kde bydlíte
stačí nejbližší větší město a já to nějak pohledám a pokoukám kde a co a pak budu předhazovat nápady. Jinak bych to viděla asi až nám všem bude rok. Tak křeba si řekneme termín odedneška za rok na víkend od pátku do neděle
![]()
Ilčo no úplně přesně
no přesně nějak takhle jsem to myslela i s tím rokem-by to bylo nejlepší
![]()
no vidíš a ještě to začneš pohledávat-paráda…já jsem taky chtěla začít hledat, kde to bude dobrý, ale když začneš-tak tím líp
No já bydlím v Chomutově ![]()
Dity píšu si ![]()
Některý zvás vím kde asi tak bydlíte ![]()
Si opíšu jména z tabulky a přiřadím bydliště a pak snad se nějakej středobod najde.
Sem si říkala že dřív jak v roce to asi je pro některý složitější a taky aby z toho měli něco i děti ,sice asi v roce nic moc, ale příde mi že až baští je to jednodužší a vydrží dýl a v noci třeba spinkají víc atd. atd. ale jak to bude za rok čert ví.
Sakriš Medunce ten seznámek nefakčí (tabulka) musím víc dopředu
ale neva stejně dítko mi spinká, pračka stále pere a já u sedím u pc a bloumám,tak mám aspoň cíl ![]()
Meduňka píše:
Ahojky, všechny Vás moc zdravím!![]()
Nejdřív chci pogratulovat Katy ke // !!!!
a držím pěstičky!!!!!
Chválím všechny nové fotečky, Aduška i Sabinka jsou k sežrání
Potom se chci zeptat, jestli už jste psaly kvůli tomu uzamčení nebo jestli to mám udělat já
když jsme zakládaly tuhle diskusi, tak jsme psaly Lesině …mám jí teda napsat?
Jinak u nás všechno v normálu, náušničky super - ouška nehnisají, ale pro jistotu je párkrát za den pokapu odvarem z řepíku
Dituško , nejsi v tom sama, Stelinka se taky nepřitahuje, dokonce mi na bříšku vydrží max 5 minutek v kuse a to cvičíme. Zkus si z toho nic nedělat, každý mimčo je jiný, nesmíme porovnávat
Papáme a spinkáme hezky, prdíci už taky myslím ustupují, no nemůžu si na nic stěžovat, ťuk ťuk ťuk
medu:5 minut v kuse?tak to jste dobrý..mě maximálně 2 minutky a jsem ráda
A to taky trénujem.
Ahojky!
zas píšu jak mentál, no nic. ![]()
Katy:gratuluji ke // a doufám že tentokrát to vyjde.Věřím v to, že bude.
![]()
Jinak my dnes jdeme na očkování,tak jsem na to zvědavá, jakou bude mít na to reakci, já doufám že žádnou.
ad ouška:Já si je chtěla nechat píchnout u známí v táboře na akupunktůře a ona mi řekla že už ouška nepíchá.Tak to nechám u naší dr, asi.
Tak se opatrujte já se jdu připravovat k dr.
páčko…
Jinak nemám dočteno, jen jsem zahlídla Medu a Katy.Jo a Mischni..ty jo maža přišel o práci, ty jo to je nepříjemná věc.