JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14597
2.6.09 12:34

Holky a kde je vlastně Miruš ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
2.6.09 13:12

Luci nevím kde je. a neříkala něco že nebude? já teď už ani nevím co říkala.

Normálmě mě ten náš spáč spí už 2h. sakriš a v noci abych ho nutila, lump jeden, ale budit se mi ho nechce :wink:

jo a jak sem se tak dívala kde tak všechy bydlíme, tak buď praha a veš a nebo hradec a pak zase na druhou stranu brno a za něj Zlín, Břeclav a směr Ostrava, tak sem si říkala tak někde na vysočině a nebo v jižních čechách??

na vysočině sem zatím našla toto ale sem teporve na začátku, hlašte poadavky atd atd. má to ale čas, máte na to rok :wink:

http://www.pension-u-lipy.cz/ubytovani.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
2.6.09 14:01

Tak jsem se sem konečně dostala.
Očkování v pohodě. Při tom vpichu neplakala vůbec, jen když setřička tam tlačila tu vakcínu. Nožičku má trošku tuhší, ale teplotku zatím ne a spinká.
Jé Dituš, kéž by byla taky na 4 dny jako šípková Růženka :lol: . Ale asi bych se doma nudila.
Jo a v pátek jdeme na náušnice…

Mischni, to je pech s tou prací. Ať to tátovi výjde co nejdřív někde jinde. Člověk dnes je fakt rád, že nějakou práci má. I když petr tedy dělá za pěknou almužnu a má živit 3 děti :? .

S tím srazíkem je to skvělý nápad, i když nevím, jestli za ten rok ještě pokecáme, to budeme lítat okolo dítek a nezastavíme se :lol: . každopádně se na vás všechny moc těším.

Jo a další zpráva,
JSME ZAMČENY

adresa je tady https://www.emimino.cz/modules.php?… .
Povolení jsem dala všem z tabulky, pokud chcete někoho vyšoupnout, tak napište. Já se dívala, že už tady hrozně dlouho nebyly : Juka, Pellullinka, Mirka 82 a Nikynka 86..
Kdo má návrhy, sem s nima…

A kdyby se chtěl někdo přidat, ať napíše SZ, probereme to, doplním…

Tak se sejdeme tam, ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
2.6.09 14:13

sammy když skočím naten odkaz tak mi to píše toto Promiňte, ale jen členky skupiny mohou číst témata v tomto fóru, zkuste Uživatelské skupiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9854
2.6.09 14:17

Ahojka holčiny,

tak jsem konečně dočetla. U nás poslední dobou noci nic moc. Malej vydržel spát dřív od 19:30-02:00 a teď už se mi začíná budit okolo 24:00 že má hladíka…chjo.

Mae, ani nevím, jestli mám nějaké nové fotečky. Ani sebou nemám foťák, ale zkusím něco vyštrachat. :wink:

Mischni, to je nemilý, že dostal výpověď. Budu držet palečky, aby mu to s tou novou vyšlo. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
2.6.09 14:19

Ilčo, už, dala jsem tě tam s velkým I a to už je někdo jiný. Napraveno :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
2.6.09 14:31

já tu lítám zasejc kolem žrádla :roll: a musím Jéňu vypravit do práce..tzn.-žrádlo na dva dny :lol:

Duant Luci…tys žena činu 8) :lol: bezvadný, to jsem ráda, že se uvidíme…to víš, že se domluvíme 8) kdy by to bylo nejlepší 8)

a Miruš už jsem též scháněla-včera jsme si psaly sms, tak říkala, že večer dorazí a ještě nedorazila 8O tak snad je vše v poriadku :wink:

Sammy tak to je dobře, že Sabi to nějak nevadilo…to je jasný, že tu hned tak něco nevykolejí :wink: A reakce buď žádná, nebo Růženka-nic jinýho nepřipadá v úvahu

Ilčo to si holka šikovná-já na ten odkaz kouknu večír..............

Vladí ahoj........taky kojíš viď Vladí???Oni ty prckové, co je maminy kojí vstávaj halt častějc a dýl.....ale neboj není to nafurt 8)

Holky tak sem už teda nemáme psát??????????????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
2.6.09 14:42

Dituško, pojď za náma tady https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9854
2.6.09 14:55

Ditto, právě že už nekojím, dávám mu Nutrilon, ale stejnak celou noc nespí. Ale Vojtíšek celkově málo jí. Na nutrilonu píší, že by měl mít denně 5dávek po 200ml. Hmmm to by jsem si leda tak mohla nechat zdát. Vypije mi každe 3-3,5 hodiny maximálně, ale opravdu maximálně 120ml. A někdy ani to né, občas vypije jen 90ml. A to i v noci. A pak i kdyby jsem se postavila na hlavu mi prostě víc nevypije.
Ale to má asi po mě. Já jsem také jako malá prá vypila max. 30ml a už jsem měla dost. :lol: Nj holt je celá maminka. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
2.6.09 15:51

Ilčo penzion u Lípy????? To by bylo super, asi tak 12 km odtud jsem vyrůstala. Nedaleko jsou Hartmanice a vím, že tam nějaký maminky s miminkama mívají srazíky na víkend. Je tam bazén a hlavně klid:) Takže já bych byla pro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
2.6.09 15:55

Herdek holky, pište už do zamčenýho :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
8.6.09 10:43

Krásné poledne…

tak jsem jen tak letmo zhlídla vše co jste tu stačili napovídat!ale vůbec nic si z toho nepamatuji!

Tak my jsme začali od 2.týdne přikrmovat.no a asi d 3.-4.týdne nekojím vůbec!

Maličká je strašně zlatá.teda někdy nás umí taky pozlobit,ale jinak bomba mímo :D V noci krásně spinká,budí se tak maximálně 2krát za noc!dneska se vzbudila kolem 5h jak taťulda jel do práce a jetě teď chrupká!
Roste nám jako z vody!při měsíční prohlídce měla 56cm,a 3,80kg..no a teď při 6týdenní už váží 4.40kg a měří stejně!
Tak jsme dostali zdrba od dr.že je moc tlustá,že to normální děti přibírají za měsíc,a ne za 14dní!ale ona vypije jen to co má!teď poslední dobou ani to ne!
Akorát nožičky máme na nic…nosila široké balení a byli jsme ve čtvrtek na ko a dali nám nějaké kalhotky Marwell. :cry:

http://rodina.cz/…010083_1.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
12.6.09 21:18

Ahoj. Tak to jste mě dostaly :( zas jednou za čas se přijdu podívat co dělají vaše miminka a jste zamčený, škoda. No nic, Barborka zvládla cestu dovolenou a hlavně cestu letadlem v pohodě.
Pokud se sem někdo kouknete, zdravím miminka i maminky a mějte moc pěkně. :-) Bambula
Ještě jsem zapoměla Katkaty držím palce :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
12.6.09 21:28

Ahojky Bambulko :-)

barunka je šikovná a ty si odvážná-že jste to obě zvládly.....cestu letadlem s takhle malým prckem-to chce fakt hodně odvahy a hodně hodný dítko 8) 8) 8)

A pojď za námi do zamčenýho.....nebo ty snad nemáš přístup 8O ????
Dyk přeci patříš k nám :wink: ........tak jestli se na tebe zapomnělo, tak ti Sammy-jako naše moderátorka vstup udělí :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
12.6.09 22:33

bambulo urcite pristup mas :wink: a dekuji za gratulku snad uz do tetice vseho dobreho :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí