Poradna duly
Jana Čurdová
Holky našla sem si zajímavou stránku http://www.mladazena.cz/…s/detail.php?…
Majdo mě jak se malej po Johansnu taky oprudil tak sem byla na sebe taky naštvaná a připadla sem si že sem nemožná a že mu ubližuju ale ono to tak není, holt člověk se učí. Plínky nám vyhovujou pampers active a nebo fialový tesco.
Sammy a jak že ty teda dlouho si v s kočárem venku? A malé se tam tak líbí a ona spinká a nebo co dělá v tom kočáře? a jak to máš s jídlem, malej mi vydrží max 2h přez den, takže než se vyhrabem ven atd tak to mám max na 1hodinu v kočáře a jak je vzhůru tak tam moc dlouho nevydrží ležet.
Ili, dávala jsem Babylove, ty byly fajn a teď jsem v akci koupila fialový z Tesca. Dávala jsem je týden a něco a zatím to bylo v pohodě…tak fakt nevím ![]()
Majdul, pěkná fotečka. Sluší vám to spolu holky
. Tvůj odpor k váze sdílím
.
Ilčo, šlánek přečtu, jen dodělám večeři, táta se řítí…
Jinak ven beru mlíko sebou. Z těch 4 hodin, co jsme venku prospí tak 2, jinak se zastavíme v parku, nebo s holkama na terase na kafe, pivečko, nebo chodím k babi na zahradu, nebo ke známým na zahradu. Malou vytáhnu z kočárku, pochodíme, pokoukáme, pohrajem si a pak zase šup zpátky… Je tak už fakt naučená. Zůstat s ní jen jeden den doma je horor. Je mrzká, protivná a i se jí špatně usíná, když není po procházce ![]()
Já používám jen fialový tesco. A spokojenost.
Majdul , moc hezká fotka. A je fakt, že si člověk prostě musí všechny ty věci vychytat. Já ze začátku byla z toho opruzení taky na palici. Vlastně nám nepomáhal ani ten Bepanthen. No a pak jsem zjistila, že prostě nejlíp snáší fialový tesco pleny a indulonu. Ale jak říkám, vyzkoušeli jsme toho mraky.
Holky, díky moc za rady. Uvidím, nad to nějak vyléčím
Jdu za malou, mějte se pěkně a sladký sny Vám i mimískům
![]()
Tak teda dobrou holky no
![]()
já teda taky půjdu…za chvíli ![]()
Já jsem dneska skákla za kamarádkou do porodky…holky to není možný, že jsme měly takový malinkatý miminečka
![]()
Já když koukala na tu malou, tak si říkám, že to není možný…a to kamarádky Nelinka má o 3 ceňtáky a o 30 deka víc- než třeba Emička, když se narodila…
Ale bylo mi jí líto-odřezávali jí dneska pupíček a stáhli malé bříško tak, že to měla jako bandáž žaludku-kamarádka říkala, že jí od té doby malá zvrací a když jí vysvlíkla, tak jsem se zhrozila-ona měla těsně nad kačenkou tak stažené bříško, že to měla nad tím jak nafouklý balónek, tak jsem řekla kamarádčinýmu příteli, ať dojde pro dětskou sestru, ať jí to buď převinou, nebo ať se zeptá, jestli jí to může sundat-tak jí to sundali-se divím, že neplakala, když to měla na sobě
![]()
Duant Luci…budu parafrázovat holky, ale ta tvoje Maruška-to je šikulenka-přesně tenhle typ lidí ve mně vzbuzuje obdiv a respekt-ta to někam dotáhne ![]()
A propó:Luci, mmch-co s tebou dělá ta dnešní šílená tragédie s tím Airbusem???
Mě je z toho dost na nic.......a ty děti v tom letadle-Bože
To si fakt nikdo asi neumí představit, co ty lidi musejí zažívat, když se to letadlo řítí střemhlav k zemi(už jenom ten šílenej tlak) a oni vědí, že po tom dopadu bude konec.to musí bejt peklo na zemi
![]()
Ilčo jejda, ty vaše noci Ilčo
a to je teda paradox, že ty píšeš-že pro vás je to docela dobrá noc-pro nás ostatní horor ![]()
Sammy přiznám se, že tu tvou Sabču bych chtěla vidět naživo…z tý musej být všici jak u vytržení viď? ![]()
Majďulo moc vám to sluší na tý fotce ![]()
Mischni jéééé do vany s malou.to je supééér
ty máš vůbec rochnění ve vaně hóódně ráda viď?No vidíš-uděláte si takovýhle miminkovský plavání v domácích podmínkách ![]()
Befi doufám, že tu Tomovu hospitalizaci zvládáš hlavně psychicky a doufám, že mu není nic vážnýho ![]()
tak já teda taky zalezu...............zase se mi bude hlavou honit plno věcí ![]()
Ale ještě se musím s něčim svěřit.....................holky asi tu není žádné takové líné dítko, jako je naše Emička co???? ![]()
Chjo..docela jsem z toho už nervózní.........ona se mi ani nechce přitahovat za ruce, nic, prostě s nějakou aktivitou jí prej můžem vlizt na záda ![]()
Tak nic............jsem se vykecala-tak dobrou ![]()
Jéééjej a kde máme Miruš, říkala, že se tu objeví.....no možná, než to dopíšu, tak už tu bude..........
Tak páááááááááááááááá
Dittuško , to víš, že to s tím letadlem je pro mě šílený. Zvlášť s tou mojí fobíí z lítání. Navíc když člověk ví, že tam byly děti i kojenci. Tohle by se fakt nemělo stávat!
Radši na to moc nemysli! A drž se! Neboj, Emušák to všechno dožene ![]()
Jéééé Luci ty ještě nespíš???? ![]()
Určitě si u Ledňátek viď????
No já tam chodila šmírovat, než mi udělaly čáru přes rozpočet
![]()
A s tím letadlem......
právě, jsem to četla, nejhorší jsou ty děti a jeden kojenec
![]()
Já vím, že máš fobii, já taky…já si právě vždycky představuju, jaký to musí bejt, když se to letadlo řítí k zemi-když si vezmeš, jak hrozný jsou jenom turbulence
ten tlak.....já se normálně přiznám, že vřískam na celý letadlo
jak malej Jarda...................
no jo no...........................................je to šílený ![]()
no a s tím naším Emušákem…halt si musím říct, že jsou daleko horší věci viď???jako třeba to letadlo.....a další, který se mi ani nechtěj psát ![]()
tak dobrou..................
herdek a bolí mě břicho…celej den- dneska
a docela fest…copak se z toho asi vyklube?????
![]()
Tak pááááááááááááááááááááááááááááááááááá
Ahojky, všechny Vás moc zdravím! ![]()
Nejdřív chci pogratulovat Katy ke // !!!!
a držím pěstičky!!!!!
Chválím všechny nové fotečky, Aduška i Sabinka jsou k sežrání ![]()
Potom se chci zeptat, jestli už jste psaly kvůli tomu uzamčení nebo jestli to mám udělat já
když jsme zakládaly tuhle diskusi, tak jsme psaly Lesině …mám jí teda napsat? ![]()
Jinak u nás všechno v normálu, náušničky super - ouška nehnisají, ale pro jistotu je párkrát za den pokapu odvarem z řepíku ![]()
Papáme a spinkáme hezky, prdíci už taky myslím ustupují, no nemůžu si na nic stěžovat, ťuk ťuk ťuk ![]()
Dituško , nejsi v tom sama, Stelinka se taky nepřitahuje, dokonce mi na bříšku vydrží max 5 minutek v kuse a to cvičíme. Zkus si z toho nic nedělat, každý mimčo je jiný, nesmíme porovnávat ![]()
JARŇÁTKA 2009
http://www.beruska8.cz/…romy1/42.GIF http://www.gify.nou.cz/…bory/270.gif
Dittuško , jo, jo…jsem na Ledňátkách, je tam hodně holek z Prahy a z blízkého okolí, tak občas i srazíkujem ![]()
Ale teda zrovna s tebou bych se taky chtěla potkat! Asi si za tebou zajedu
![]()
Medu , Sammmy to tu už psala, že psala Lesině a ta jí slíbila, že zamkne…