Poradna duly
Jana Čurdová
Duant , čauky, tak to je bezva, že už to Sammy zařídila
..a za Dituškou jedu s tebou! ![]()
Katy , doufám, že si brzy napíšeme, zatím se opatruj ![]()
Nějak mi těžknou víčka, zítra mě čeká návštěva, tak budu dřív vstávat … musím jít chrnět, dobrou, paa
![]()
Meduňka píše:
Duant , čauky, tak to je bezva, že už to Sammy zařídila..a za Dituškou jedu s tebou!
Katy , doufám, že si brzy napíšeme, zatím se opatrujNějak mi těžknou víčka, zítra mě čeká návštěva, tak budu dřív vstávat … musím jít chrnět, dobrou, paa
![]()
Tak fajn, já objedu republiku, posbírám vás a dojedem za Dituš
![]()
Medu me nic moc neni tak mam zas strach, no ale ve streedu jedu do cr na zkousky tak jsem se objednala na gyndu tak doufam ze to stihnu. Jinak preji dobrou noc ja uz jdu taky papa ![]()
Dobré ráno,
já se dnes prd vyspala,Elča se od 2h ráno dožadovala nepřetržitě nandavání dudlíku do pusy,který do 15min zase vyprskla…takže jsem dnes tak 30× vstávala k postýlce
Je fakt,že se večer hodně napucla,tak měla takový neklidný spaní..
To letadlo je úplně šílený,nějak už neřeším ty neštěstí v Rusku,v Asii a takových těch málo vyspělých státech.ale letadlo Air France? to mě dostalo ![]()
Katkaty: přeju štastnej návrat do ČR! a jen pozitivní zprávy u doktora!! ![]()
Dobré ránko !!!!
Bef tak tu noc jsme měly podobnou, dudlík lítal pořád ven a jednou dokonce z postýlky, ale takovou dálku. Držím palečky, ať se Ti Tom brzičko uzdraví.
Luci až budeš objíždět ČR, nezapomeň na mě
Taky bych jela za Dituškou ![]()
Dituš nic si z toho nedělej Nelinka se mi taky nepřitahuje a na bříšku taky moc dlouho nevydrží. Každý miminko je jiný, hlavně že je jinak čilá a všechno doženete. ad porodnice tak to je šílený, nějterý zdravotnický personál je na
![]()
Meduňko taky uvažuju, že nechám malé naušničky nastřelit. To jsem ráda, že Vám ouška nehnisají ![]()
Zítra jdeme na KO ve 3,5 měs. Mám pocit, že se mi zase oči protočí při pohledu na váhu, až budeme vážit malou. Do 8 kg nám moc chybět nebude
Ale není moc buclatá, je to dlouhán. Už slyším Mae, jak říká, že je to moc na tak malý miminko, ale co nadělám
Mae neber to zle.
Pěkný den, ale jak to vypadá venku tak to bude opruz
Hlava děravá Katkaty gratuluju ke // a doufám, že to bude vše v pořádku
![]()
Dobré ránko.
Sabi dnes vstávala v 6:30, což je o 2 hodiny dřív než obvykle. Docela mi to chybí. za chvíli vyrážíme na očkování, pak bude hlídat ségra a já musím jet do práce něco podepsat. Doufám, že malá po tom očkování nebude moc protivná, ať ségra nezešediví
.
Dituško, neboj se, Emička vše dožene. Někdy bych takového lenocha brala, než tu naši dračici
.
Luci, tak až budeš objíždět ČR, vezmi to přes Bílovec, jo? Jela bych taky
.
Befi, co Tom? Lepší?
S tím Airbusem je to hrozné, raději nemyslet
.
Majdul, vše dobré na ko
.
Valím malou oblíkat, budu kolem oběda…
Dobré ránko,
tak mi noc klasika, to zdudlíkem znám tak se trošku snažím odnaučovat, jinak sem otrok dudlíku, taky už sem ho párkrát honila po podlaze.
Ad katastrofy, oničem nevím, na zprávy nekoukám a ani nečtu, o Waldemarovi sem se taky dověděla až včera, no prostě rači totok vypouštím, bych se jinak zbláznila.
Dity tak mi sme taky lenoši, co se týče přitahování, jen se mě chytne a tím veškerá aktivita končí a leh na bříšku, rači neměřím. trochu se snažím aby se přetáčel na bříško ale moc se mu nechce prevítovi
Jo a jedný známí kluk má už rok a měsíc a jen sedí ješte neměl ani snahu se proněco natahovat do výšky, a ona to neřeší (koza) kašlě na něj jak na … takže v porovnání s půlročním dítětem si skoro můžou podat ruce ![]()
tak a manža mi tu dneska nechal 10faktůr pro lidi z dědiny tak mám radost, si to celý obejdu aspoň mám cíl a nebudu jen tak blomcat.
Dítko mi konečne uslo tak du hodit věci do pračky.
Luci tak jak tak pozoruju tak aby sis k ditě pořídila autobus
tak hele až u ní budete tak je všechny zbal a dojeďte knám, já sem totiš v autobuse blinkací typ
jinak bych jela taky ![]()
ilca píše:
Luci tak jak tak pozoruju tak aby sis k ditě pořídila autobustak hele až u ní budete tak je všechny zbal a dojeďte knám, já sem totiš v autobuse blinkací typ
jinak bych jela taky
Ha, ha, ha…tak to abych si na to vzala tejden dovolenou!
Tak Jasmi dnes zase spala skoro 12 hodin. Ale teď nám tady vymluví díru do hlavy ![]()
Míšo , ať očkování dobře zvládnete
Majďulo , přesně tak, taky máme dost, na fotkách vypadáme nařvaně, ale ve skutečnosti je skoro drobná. Zdání klame. Všechny moje děti měly takovou váhu a nebyly tlustý. Taky je dost dlouhá.
Takovou papulu jako Aduš teda nemáme
(Miru dělám si srandu) ![]()
Tak Ditušku bych taky moc ráda poznala!!! Takže jedu s váma.ale nepojedem radši vlakem,bylo by to zábavnější
![]()
Majdulo: váhu vůbec neřeš,hlavně že jste zdravý ![]()
A Mae ráda provokuje mamky s většíma mimčama,se jí to říká,když má Adélku menší
I když Aduš je v obličeji taky pěkný puclík ![]()
Ahoj holky!
Tak jsem chtěla na spoustu věcí reagovat, ale nějak není nálada. Včera jsem totiž dostala „úžasný“dárek ke dni dětí…
Tatouch dorazil domů s taškou svých věcí a výpovědí v kapse.Takže ta zkur… ekonomická krize už dorazila i k nám. Má sice dvouměsíční výpovědní lhůtu, plus třiměsíční odstupné, takže času na shánění nové práce relativně dost. Navíc je v branži docela známej a má už něco slíbenýho od kámoše - snad to vyjde.
A víte, proč dostal padáka? Protože měl na pobočce nejvyšší plat. Frantíci to prostě vzali čistě matematicky a ti, co brali nejvíc, tak letěli ze všech poboček po republice. Celkem "dobrý "kritérium,že?
No a domluvil se, že ty dva měsíce už taky nebude do práce chodit, jen kdyby byla nějaká akuťárna, takže bude s náma doma. Nevím, jestli to nebude na rozvod…
Jsem zvyklá na svůj zavedený systém a teď tohle…No snad to ve zdraví všichni přežijem a bude líp.
Luci neprovokuj s 12 hodinama
co já bych dala za 6 v kuse. Tak je Jasmínka vyhajaná do růžova a má kecací jo ![]()
Majdo no pěknou váhu budete mít, ale to jen kojíš co?to je vpohodě ![]()
Míšo tak ať to Sabi nabolí, nás to čeká za týden
holky já nevím co mám tomu našemu dlouhánovy oblíct nna křtiny, do zavinky se nevleze a ryfle mu dát nechci a zatím sem u nás nic hezkýho neviděla
Jéžišmarjá Mischni , tak to je mi líto. Snad opravdu brzo práci bude mít. U Tobyho v práci zase nezvedali platy a sebrali jim nějaký výhody. Přitom on ví, že firma měla slušný zisky, žádnej propad. Takže někde i na tu krizi docela slušně hřešej ![]()
Mischi a co že ten tvůj manža dělá?
Můj taťka taky v brně dostal padáka, ale normálně si práci našel dost rychle, schopní lidi si ji najdou rychle, neboj a bude zase stejnej režim.
Já sem taky zvyklá na určitej rytmus když manža není doma ale dá se zvyknout skoro na vše, ale nikdy bych nechtěla pracovat s manželem v jedné firmě, u nás tak jedni sou a pak se nebaví o ničem jiným než o práci ![]()