Poradna duly
Jana Čurdová
AHOJ HOLKY
tak ÁDA nás chce nechat padnout na pusinuhttp://www.celysvet.cz/…e/s11946.gif /> Usnula v 20h ,ale byla za noc vzhůru 3×…takže jsem KO…ale pořád to přičítám k tomu očkování,protože měla ještě večer teplotku(sice jen po odečtu 37,5)ale je nevrlá,tak to má z toho určitě…
MÍŠO: tak to je super,ale mlíčko vydrží dvě hodinky,tak si ho dá Sabi potom ![]()
Sraz byl super,bylo nás 5,jedna šla dřív domů,byli sme tam 2,5 hoďky,nadlábli se,mńamky a pokecali…takže super…
DITTY: ahojky,tak jsem kukla,co jsi měla za návštěvu..hm,to nem cenu řešit,co?! Prostě jí řekni,že to bylo před 20ti lety a teď je vše jinak,takže nemůže srovnávat…tohle miluju,takové chováníhttp://www.celysvet.cz/…e/s11932.gif /> Aduli už je líp,ale pořád malinko teplotkuje,snad to bude ok a za měsíc při další dávce taky ![]()
Noci taky poslední dobou nemusím,sakriš..ale zkusím tukaši a uvidím,zda je to hlady…ale asi ano,vždy flašku vytáhne jakoby týden nejedla…ale asi má nárok,přece jen má za 14dnů 5měsíců a sunar ji nestačí…
MEDU: nejdou doplnit do tabulky i jména?Někdo tam má pouze přezdívku,kolikrát jsem si už říkala,že je takové neosobní někomu říkat např PILCANDO:a já si to prostě nepamatuju,jak sem někdo chodí jen někdy…
a fotky samozřejmě sebe foť,ať má Stelinka památku ty mamušo ![]()
Já jdu vařit,dokud malá spí,udělám jen nějakou omáčku,maso ještě mám…
Ahoj mamky ![]()
jsem přemýšlela, když jsem v noci ulehla, co jsem komu chtěla a vzpomněla jsem si na Míšy bolavý záda ![]()
Sammy jééé já když to četla, tak mi bylo úplně ouvej…já s nima zkoušim taky od porodu…někdy se taky bojim, abych se úplně neblokla, nebo tak něco-teda je mi tě fakt líto Míšo-záda jsou strašný potvory.....a závidím ti ty masáže-já byla předminulý pátek ozkoušet prvně masáž..no a teda za 260 korun mě milá paní trochu ošudlala a nic
vím, že by se mělo chodit víckrát, ale tohle lechtání by mi asi nepomohlo-takže jsem zaúkolovala Jeníka-ale je fakt, že se taky trochu bojim, aby to nebylo ještě horší(klep. klep, klep) ![]()
A ty tchýně
já teda nemůžu říct, že bych vyloženě tu svojí nějak nenáviděla, ale leze mi na nervy, pač je to prostě takový přiblblo-fakt se to jinak nedá říct-taky bymi stačilo vídat jí míň.....a to ještě žárlí na mojí mamku-jestli tady náhodou nebyla víckrát , než ona a podobně-takže máš reht-vídat jen sporadicky
![]()
A malá ti vytuhla bez mlíčka????
To je teda číslo ![]()
Chocholko Moni- jejda tak ty takhle s porodem???A Niki si tedy taky měla císařem-nebo ne???A co Terýsek-dobrý???Žádná reakce na očko???
A nedělej zase chutě
hmmmm-ten slanej závin-mňam mňam ![]()
Medu šikulka a jak si to teda udělala že je čitelná?
u nás je holky dneska hezky takže pokud se počasí nezmění tak vyrážíme na procházku a asi bych měla jít do 3km vzdálenýho městečka za farářem, chceme křtít jinde tak se ho musím zeptat jestli můžem,ach jo mě se tam nechce.
mám ohromnou radost z toho že už máme zkl.desku a teď to pude navrch a prej snad do 2měsíců by měla být hrubá
no ale pak se to potáhne.
Dity mi měli taky možnost opravovat už „neopravitelný“ je to tu strašnej pel mel kde teď bydlíme, naštěstí naši dali pozemek tak se staví ![]()
Dity tobě to tam táák sluší, ty si tak pěkně hubená a malá je po tobě, jen má větší papulky ![]()
Medu se mě strašně líbí jak má malá na hlavičce prvně to strniště a pak delší je to takovej sranda sestřih ![]()
Chocholko teda ty máš nachystáno, kdy to stíháš, no nic blbá otázka já zapoměla že máš vrtuly
![]()
Mea já byla taky nadšená když sme začali běhat s plánama, je to super a celkem brzo budete bydlet, potvůrky jedny ![]()
Dneska mi došel Babyvak mám zněj radost tady je foto první nošení ![]()
Mae já udělám dneska jen rejžu mám tam ještě 3 porce kuřete a zítrA chci dělat maso na houbách
ILI:a nefotila jsi včera jak to máte a ukázat náhled jaký budete mít baráček?
Ahojky
Venku nic moc. Chvíli vyleze sluníčko, chvíli je zataženo a fouká vítr. Dito , Niki byla taky císařem. Porod mi vyvolávali ale po 10h kontrakcí jsem se otevřela jen na 4,5cm, tak mě pak fikli. Ilčo , Miki je spokojený ve vaku. Já už taky jednou zkusila nosítko a je to pohodlí i pro mě. Medu **, tabulka vypadá dobře.
Holky dorazí za chvíli.**
Chocholko tak druhej pokus se nezdařil ve vaku řval jak zvíře, nějak ho tam neumím nasoukat, je tam moc skčenej, musím víc naštudovat. Teď se nacucl na prso a je klid.
Miri včera sem neměla čas fotit, ale byl by vidět jen půdprys a skyci má jen manža v pc já mám doma jen papíry ale pokusím se nafotit jo.
Tak Jasmína spala v noci 12 hodin a pak zase od 9 do půl dvanáctý. Tak jsme všichni přespalý ![]()
Ilčo , fotky super a závidím stavbu ![]()
Luci těžce závidím. Sabi noc sice fajn, zato od 9 do teď nezamhouřila oko a byla tak mrzká, že bych ji nejraději dala na prdel. Vzteloun jeden malý. Teď usnula, tak si k ní půjdu lehnout.
Ilčo, ten baby vak vypadá super.
Dituš, zapoměla jsem pochválit fotky - sluší vám to spolu ![]()
Tak jsme chtěly jít s Jasmínou ven a chčije…no, jí by to nevadilo, kočárek má pláštěnku, ale já mám deštník v práci!!!
![]()
Čaute mamky,
já moc nestíhám,v sobotu se stěhujeme,tak balím a balím.A mezitím se starám o děti. ![]()
Medu - tabulka je bezvadná.My jsme byli s Tobíkem u dr v 7 týdnech a to měl 6,20 kg a 63 cm myslím
Kacud tak to ti balení nezávidím, ale snad se stěhujete na lepší. Jo a opravdu měl 6,20 a né 5,20??
ahojky,
Sammy: dítě by mělo vypít 150-180ml krát váha dítěte v kg.vyjde ti celková denní dávka.
Holky, nemám moc čas,a nějak asi ted moc nebude…Mám starosti s Tomem,ted je na 5dní hospitalizován
. Tak budu na vše sama ![]()