JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mae
1631
28.5.09 10:36

AHOJ HOLKY
tak ÁDA nás chce nechat padnout na pusinuhttp://www.celysvet.cz/…e/s11946.gif /> Usnula v 20h ,ale byla za noc vzhůru 3×…takže jsem KO…ale pořád to přičítám k tomu očkování,protože měla ještě večer teplotku(sice jen po odečtu 37,5)ale je nevrlá,tak to má z toho určitě…

MÍŠO: tak to je super,ale mlíčko vydrží dvě hodinky,tak si ho dá Sabi potom :lol:
Sraz byl super,bylo nás 5,jedna šla dřív domů,byli sme tam 2,5 hoďky,nadlábli se,mńamky a pokecali…takže super…
DITTY: ahojky,tak jsem kukla,co jsi měla za návštěvu..hm,to nem cenu řešit,co?! Prostě jí řekni,že to bylo před 20ti lety a teď je vše jinak,takže nemůže srovnávat…tohle miluju,takové chováníhttp://www.celysvet.cz/…e/s11932.gif /> Aduli už je líp,ale pořád malinko teplotkuje,snad to bude ok a za měsíc při další dávce taky :roll:
Noci taky poslední dobou nemusím,sakriš..ale zkusím tukaši a uvidím,zda je to hlady…ale asi ano,vždy flašku vytáhne jakoby týden nejedla…ale asi má nárok,přece jen má za 14dnů 5měsíců a sunar ji nestačí…
MEDU: nejdou doplnit do tabulky i jména?Někdo tam má pouze přezdívku,kolikrát jsem si už říkala,že je takové neosobní někomu říkat např PILCANDO:a já si to prostě nepamatuju,jak sem někdo chodí jen někdy… :roll: a fotky samozřejmě sebe foť,ať má Stelinka památku ty mamušo :lol:

Já jdu vařit,dokud malá spí,udělám jen nějakou omáčku,maso ještě mám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
28.5.09 10:43

Ahoj mamky :-)

jsem přemýšlela, když jsem v noci ulehla, co jsem komu chtěla a vzpomněla jsem si na Míšy bolavý záda :roll:

Sammy jééé já když to četla, tak mi bylo úplně ouvej…já s nima zkoušim taky od porodu…někdy se taky bojim, abych se úplně neblokla, nebo tak něco-teda je mi tě fakt líto Míšo-záda jsou strašný potvory.....a závidím ti ty masáže-já byla předminulý pátek ozkoušet prvně masáž..no a teda za 260 korun mě milá paní trochu ošudlala a nic 8O vím, že by se mělo chodit víckrát, ale tohle lechtání by mi asi nepomohlo-takže jsem zaúkolovala Jeníka-ale je fakt, že se taky trochu bojim, aby to nebylo ještě horší(klep. klep, klep) :roll:
A ty tchýně :roll: já teda nemůžu říct, že bych vyloženě tu svojí nějak nenáviděla, ale leze mi na nervy, pač je to prostě takový přiblblo-fakt se to jinak nedá říct-taky bymi stačilo vídat jí míň.....a to ještě žárlí na mojí mamku-jestli tady náhodou nebyla víckrát , než ona a podobně-takže máš reht-vídat jen sporadicky :lol: 8)
A malá ti vytuhla bez mlíčka???? 8O To je teda číslo :lol:

Chocholko Moni- jejda tak ty takhle s porodem???A Niki si tedy taky měla císařem-nebo ne???A co Terýsek-dobrý???Žádná reakce na očko???
A nedělej zase chutě :lol: :lol: :lol: hmmmm-ten slanej závin-mňam mňam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
28.5.09 10:50

Medu šikulka a jak si to teda udělala že je čitelná?

u nás je holky dneska hezky takže pokud se počasí nezmění tak vyrážíme na procházku a asi bych měla jít do 3km vzdálenýho městečka za farářem, chceme křtít jinde tak se ho musím zeptat jestli můžem,ach jo mě se tam nechce.

mám ohromnou radost z toho že už máme zkl.desku a teď to pude navrch a prej snad do 2měsíců by měla být hrubá :-) no ale pak se to potáhne.

Dity mi měli taky možnost opravovat už „neopravitelný“ je to tu strašnej pel mel kde teď bydlíme, naštěstí naši dali pozemek tak se staví :-)

Dity tobě to tam táák sluší, ty si tak pěkně hubená a malá je po tobě, jen má větší papulky :wink:

Medu se mě strašně líbí jak má malá na hlavičce prvně to strniště a pak delší je to takovej sranda sestřih :-)

Chocholko teda ty máš nachystáno, kdy to stíháš, no nic blbá otázka já zapoměla že máš vrtuly :lol: :wink:

Mea já byla taky nadšená když sme začali běhat s plánama, je to super a celkem brzo budete bydlet, potvůrky jedny :wink:

Dneska mi došel Babyvak mám zněj radost tady je foto první nošení :-)

http://img2.rajce.idnes.cz/…babyvak1.jpg

http://img2.rajce.idnes.cz/…P1010620.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
28.5.09 11:03

Mae já udělám dneska jen rejžu mám tam ještě 3 porce kuřete a zítrA chci dělat maso na houbách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
28.5.09 11:17

ILI:a nefotila jsi včera jak to máte a ukázat náhled jaký budete mít baráček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
28.5.09 11:49

Ahojky
Venku nic moc. Chvíli vyleze sluníčko, chvíli je zataženo a fouká vítr. Dito , Niki byla taky císařem. Porod mi vyvolávali ale po 10h kontrakcí jsem se otevřela jen na 4,5cm, tak mě pak fikli. Ilčo , Miki je spokojený ve vaku. Já už taky jednou zkusila nosítko a je to pohodlí i pro mě. Medu **, tabulka vypadá dobře.

Holky dorazí za chvíli.**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
28.5.09 12:03

Chocholko tak druhej pokus se nezdařil ve vaku řval jak zvíře, nějak ho tam neumím nasoukat, je tam moc skčenej, musím víc naštudovat. Teď se nacucl na prso a je klid.

Miri včera sem neměla čas fotit, ale byl by vidět jen půdprys a skyci má jen manža v pc já mám doma jen papíry ale pokusím se nafotit jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
28.5.09 13:13

Tak Jasmína spala v noci 12 hodin a pak zase od 9 do půl dvanáctý. Tak jsme všichni přespalý :lol:

Ilčo , fotky super a závidím stavbu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
28.5.09 13:39

Luci těžce závidím. Sabi noc sice fajn, zato od 9 do teď nezamhouřila oko a byla tak mrzká, že bych ji nejraději dala na prdel. Vzteloun jeden malý. Teď usnula, tak si k ní půjdu lehnout.

Ilčo, ten baby vak vypadá super.

Dituš, zapoměla jsem pochválit fotky - sluší vám to spolu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
28.5.09 14:02

Dittuš , Emička je rozkošná :wink: …po tchýni asi nebude, viď? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
28.5.09 15:57

Tak jsme chtěly jít s Jasmínou ven a chčije…no, jí by to nevadilo, kočárek má pláštěnku, ale já mám deštník v práci!!! :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
28.5.09 16:23

Čaute mamky,

já moc nestíhám,v sobotu se stěhujeme,tak balím a balím.A mezitím se starám o děti. :wink:

Medu - tabulka je bezvadná.My jsme byli s Tobíkem u dr v 7 týdnech a to měl 6,20 kg a 63 cm myslím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
28.5.09 17:01

Kacud tak to ti balení nezávidím, ale snad se stěhujete na lepší. Jo a opravdu měl 6,20 a né 5,20??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
28.5.09 17:31

ahojky,
Sammy: dítě by mělo vypít 150-180ml krát váha dítěte v kg.vyjde ti celková denní dávka.

Holky, nemám moc čas,a nějak asi ted moc nebude…Mám starosti s Tomem,ted je na 5dní hospitalizován :( . Tak budu na vše sama :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
28.5.09 17:53

bef jakto? Doufám že to není nic vážnýho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie