JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8647
26.5.09 10:27

Sammy: tak ve váze jste nás přeskočily :wink:
co očkování,kdy na to půjdete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
26.5.09 10:34

Befi, Elinka má super váhu. Vezmi si, že Sabi měla 3600 g, když se narodila, takže o doro 700 g těžší než Elinka.. No a očkování máme příští úterý.
Kdy jdete vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
26.5.09 11:01

Ahojky
U nás je vedro
Terka byly v noci nějaká ukňouraná, vzhůru byla každou hoďku. Ale nad ránem zabrala a vstávali jsme v půl 10. To se mi stalo naposled v těhu.
Ve čtvrtek mají přijet kolegyně z práce, tak si tu sepisuji co koupit a čím je pohostím.
Sammy , pěkná váha. Jste další kdo nás předběhl.
Daizy , Jindřiška je šikula.Terka na otočení na bříško má zatím jen náznaky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
26.5.09 11:23

Sammy: však kolem toho 2měsíce byla Eli super žravá.dávku 120 jsme měli na hodně malou chvíli a hned vlítla na 150. poslední týden ale pije mín než předtím,tak to asi předtím byl ten růstový spurt. Jak ti pije Sabča,už se to zlepšilo?
Já dávám 5× denně 150ml,ale kolikrát ji třeba 20 zbude..
Očkování mi zatím nic :( . ale mám přijít za 14dní,pokud bude ramínko furt stejný,tak se na to Dr.koukne a trochu tomu pomůže.

Chocholko : do půl desátý? to je teda těžká pohodička :lol: :lol:
Nesmutni,že vás Sabča předběhla,určitě jen o malounko.a aspon bude Terezka hasičskej hubenourek :)

Jinak hlásím,že Elinka drží v ruce parádně umělohmotný chrastítko :D
a momentálně žije tím,že leží na dece a nad sebou má takovou příšernou umělohmotnou hrazdičku od Chicca (dostali jsme to dárkem,a strašně se mi to nelíbilo) a je z toho nadšená! akorát si neumí ještě pořádně cvrnknout do těch blbostí co spouštěj hudbu,tak to musím dělat já…a když to dohraje a nespustím to znovu,tak je zle :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
26.5.09 11:40

Befi:To je šikulka ta vaše Elinka.Mě se zas Jindřiška rozčiluje na dece, když si chytne na hrazdičce hračku, která jde s táhnout(r jí to stahoval) no ale ona na to nemá sílu, takže jí sama nestáhne a hned je zle :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
26.5.09 11:44

Jinak nás Sabča taky předběhla.my budem rádi, když budem vážit dnes 5,5kg A to ani mít nebude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
26.5.09 11:49

:cry: Holky teď mi kamarádka psala že kamarád, přišel o mimika.čekali dvojčátka byly asi v 5 nebo v 6 měsíci. Tak je hrozný.Brečím tu jak malá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
26.5.09 11:52

Tak hrazdička Chicco jede na plný koule,buší do toho tak,že se bojím,aby neměla modřiny :lol: ,ale je z toho vodvařená :wink: !

a trocha pasení :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
26.5.09 11:53

Daisy: to je hrozný,jak je to možný?? v takovýmhle stadiu? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
26.5.09 12:10

Ahoj holky,

omlouvám se, neměla jsem moc času. Fotky z vysvědčení dodám, ale moc se nepovedly…

My dnes absolvovali tříměsíční kontrolu, takže jsme s přehledem nejtěžší!

6.450 g a 63 cm

A bez varování jsme dostali první hexu! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
26.5.09 12:15
befana píše:
Daisy: to je hrozný,jak je to možný?? v takovýmhle stadiu? :(

Tak byla na konci 5 měs.Měla nějaký zánět.Prý se začala otvírat, Jeli do nemocnice a tam jí praskla voda.Musela to porodit.A prý stačilo jen týden a dalo se s tím něco dělat.Možná by to zachránily :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
26.5.09 12:17

ahoj Duant :wink:
tak jste nejtěžší,ale zase jste měly úplně jinou porodní váhu,to se tak nedá brát.. My od narození přibraly 2,5kg!
A jak Jasmoň zvládla očko,ona byla určo hodná,co? a ptala ses na ty příkrmy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
26.5.09 12:20

Befi , no to my v podstatě taky 2,5 kila…jen o pár gramů míň, ale samo jste nařvaný šikuly :wink:

Jasmína pije 180-210 a to ještě chvíli kňourá, když dojí a vezmu jí flašku.

Příkrmy prý od dokončeného 4. měsíce.

A Jasmínka jen trochu zabrečela když do ní tu injekci vyprazdňovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
26.5.09 12:24

Dai, to je hrozné, neumím si to ani představit :(

Tedy Luci, Jasmouš je macek :lol: . Ale je taky dlouhá, jak vidím, to Sabi je v tomhle prcek..

Befi, tak hrazdička se líbí? Alespoň máš na chvíli klid, viď? Já tam dávám Sabi už od nějakých 3 týdnů. Nohy ji dávám k tyčce, takže si do toho sama kope a všechno se hýbe a teď už nějakou dobu i po hračkách sahá. Štěrkotky taky drží skvěle, i si je už sama vezme a teď jsme trénovali přetáčení. Z břicha na záda ji to jde skvěle, a když chce ze zad na břicho, otočí se jen na bok, trošku ji chynu za ruku a to už se dokulí sama. Dokonce se dneska snažila lézt. Ale mám opačný problém, než většina - ví, co s rukama a pěkně je dává před sebe, ale s nohama plave jako na suchu :lol: . Ale když ji dám na zapření ruku k nohám, tak se kousíček posune. Je to moje šikula, ale taky ji to pěkně zmohlo protože teď okamžitě usnula :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
26.5.09 12:39
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat