JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14597
27.5.09 10:55

Mae , není to moc, vždyť má denní dávku jakou má mít, nezapomeň, že se narodila dvakrát taková jako Aduš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
27.5.09 11:01

DUANT: ano,já zapomněla,že měla 4kilča…neuvědomila jsem si to..jen jeno pití ve 3měsících má být 150ml a tys říkala,že dáváš i 210..to je podle mě moc…
I my měli teplotku,po odečtu večer 37,7 a teď měla ráno po odečtu 37,3…ale čípek a nic jsem nedávala,ty ano?
MEDUŠ: taky,že se ukážeš :wink: poslal jsem ti na SZ Aduli váhy míry do seznámku…Stelinka je krááásná,dostávají mě ty její dolíčky krásné…kočka!!! A kde jako máme tebe na fotce,noooo?! :roll: :x :lol:
A ukaž se častěji…
Naušničky ať dopadnou dobře,právě podle mě to bolí víc,ne?Já mám nastřelené dvě a bolelo to pak…píchnutí podle mě je šetrnější..jsem ráda,že my už to máme z porodky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
27.5.09 11:05

Mae , na Bebě je napsáno, 3. a 4. měsíc 180 6 x denně. A ona jí jen 5 x denně. Takže ani někdy nemá denní dávku. Vypije to na jeden zátah, tak přece jí nebudu dávat 120 aby měla hlad.

Dala jsem jí trochu sirupu Nurofen. Je od tří měsíců. Ale nedala jsem ani dávku, která je doporučena. Jen trošičku. A ráno už teplotu neměla, tak snad to vydrží. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
27.5.09 11:07

Tak já mám uvařeno a za chvíli přijede Petr na oběd.

Meduli, tak to je super, že reakce po očkování žádná. Já už se toho příštího týdne děsím…
Stelinka je nádherná a má super obleček :wink: .

Chocholko, tak to závidím, že malá spí doma. Sabi sice taky usne, ale když není vyvětraná, tak je fakt protivná jako vřed na zadku :roll: .

Luci, tak po očkování teplota? A jaké je Jasmínka nálady?

Miri, dnešní srazík si užij :wink: . Já jsem včera po koupání a jídle nechala Sabi taky s taťkou a šla jsem ke kamarádce na drby. Je fajn se takhle odreagovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
27.5.09 11:08

Miruško , už js vám ty Aduš krásný míry doplnila :wink: já se skoro nefotím, fakt :? no asi bych měla, kvůli památce … uvidíme :wink: ohledně toho nastřelení, holky tu právě nastřelení chválily, žádné hnisání, žádná jehla, je to rychlovka, no uvidíme!! Vy to máte nejlepší, už to máte za sebou … a Aduška je nádherná panenka!!! :wink:
Duant , tak vy jste měly reakci? Chudinka malá :? ať je brzy líp!

Steluš břečí, jdeme si povídat 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
27.5.09 11:32

Chocholko: a jaký je rozdíl mezi tím Prevenarem a Syn…?? ceny jsou cca jak? Já o tom pneumokoku četla,že je to vhodný dávat jen dětem,co trpí na záněty oušek,a jsou celkově víc nemocný…takže to mě zatím pro nás nepřesvědčilo..
Meningokoka dám určitě,a pak asi klíštovku-ale ta je asi nejdřív za rok??

Já jsem to právě s doktorkou vůbec neprobrala,kvůli té Elčině hysterii,tak mě to docela štve..

Duant: jejda,chudák Jasmi,snad už jí dneska bude dobře.a jak spala s teplotou? Jinak jsem počítala,že vy máte při své váze vypít min 5× denně 195ml,takže se určo JAsmi nepřepíjí :wink: ,však ty víš co děláš :)

Sammy: a ani hračky doma nezabíraj?? u nás jela dopoledne hrazdička na plný koule,je to ted numero uno :lol: . Ted spinká zabalená na balkoně.snad chvíkli vydrží.

Medu: já taky nemám skoro žádný fotky sebe,pořád držím foták já :lol:
Držím palce na ty naušničky. Já teda nechám asi spíš píchnout,ale uvidím,jakým stylem to dělá doktorka. Stelinka je výbornej smíšek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
27.5.09 11:44

Befi , já ji dala trošičku toho Nurofenu a v noci už horká nebyla a spala v klidu. Ráno teplotu neměla, tak snad to vydrží. Ale ona se chudák i přes tu teplotu smála…

To víš, že bych jí úmyslně nepřecpávala, nejsem idiot! (teda jak v čem) :roll: :lol: :lol: :lol:

Medu Stelča je roztomilá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
27.5.09 11:51

Ahoj spolumatky!

Nějak zase nestíhám psát, ale poctivě dočítám. Vzpamatovávala jsem se z té nedělní valné hromady a tento víkend mě zase čeká návštěva mýho táty se ženou. Takže tak přůběžně vařím a mtazím, abych měla připraveno. Zítra nás čeká velký úklid, tak to zas budu vzteklá, protože puboš všechno dělá rychle a nepořádně a tatouch sice důkladně, ale potřebuje na to týden dovolené…To si člověk nevybere. :roll:
Ale na návštěvu se těším, ještě aby bylo slušný počasí a nemuseli jsme sedět doma. Mám vymyšlený bohatý program.

ad naušnice - já si myslím , že to nastřelení je šetrnější. Je to fofr a přesný, když máš dobře namalovaný tečky, kam to chceš. Báře to vůbec nehnisalo, nečervenalo a myslím, že ani nebolelo - nic „neříkala“. :lol:

Teď mi přijela mamka, počkáme, až Bára vzbudí a vyrazíme do ruchu velkoměsta. Tak zatím páčko!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
27.5.09 12:23

Nemyslela jsem LUCI zle,že se přepíjí nebo tak,já mám nutrilon a tam je to jinak…180ml až do půl roku…

No,my máme 37,5 po odečtení,tak mě to štve :( ale je to reakce,tak bych nemusela být tak nervní,co? :) a malá je taky živá,směje se,tak snad to bude OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
27.5.09 12:32

Miru , já vím, jen já už jsem to tu několikrát psala, že Beba má to dávkování jiný :wink:

Ta teplota určitě přejde a když to není nad 38 tak se ani nemá nic dávat, zrovna psala jedna holka na Ledňátkách, že kluk měl po očkování zvýšenou teplotu dva dny

Já jí dala ten Nurofen, protože měla v konečníku 38,7…tak po odečtu to bylo víc jak 38, to mi řekl i doktor, že když to bude víc jak 38 mám něco dát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
27.5.09 13:04

Tak Eli se poblila a do toho ještě posrala, fakt výživný :lol: :lol:
a strašně mi ječí při odsávání nosu.zatím to dělám hadičkou co si dávám do pusy,na vysavač si ani netroufám,toho se bojí,jen ho slyší :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
27.5.09 13:20

LUCI: tak my teď měli v zadečku 38,2,tak jsem jí dala kousek čípku,byla neklidná,teď usnula…sakra fix,jakkdyby nemohli být bez reakcí,co?! :roll:

BEF: já mám jen na vysavač doma odsavačku a jsem spokojená,malá se sice lekne jak jí to dám k nodu,ale jak ji otočím na bok a odsávám,tak jen čučí :)

Taťku už máme doma,v 14h jede k pánovi s tím plánem domku,tak jsem zvědavá…teď jdu dělat sekanou na zítra..přemýšlím zda sekču nebo karbanátky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
27.5.09 13:55

Mae: tak já jsem zas ted vyndala z mrazáku šišku sekaný :lol:

Udělalo se trošku hezky,tak půjdem ven.v albertu mají ode dneška akce na Hami přesnídávky(příkrmy),tak asi nějaké do foroty koupím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
27.5.09 13:58

Tak Sabi mi právě spala 2,5 hodiny (no, já řádnou chvíli s ní :oops: :lol: ), vypila 170 Beby, hned potom se kvalitně posrandila tak, že jsme byly zmazané obě :lol: a teď je jako sluníčko a hraje si pod hrazdičkou. Konečně přestalo pršet, takže po Čarodějkách vyrazíme na chvíli ven a k našim.

Já jsem na oběd dělala Boloňské špagety, takže rychlovka…

Befi, před 14 dny (myslím) měli akci příkrmů v Tescu, takže jsem taky nakoupila všechno možné do zásoby a až začneme a uvidím, co jí pojede, tak budu pak vařit sama. Ale s těmi prvními ždibky se mi nechce patlat.
Tak dobře pokupte :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
27.5.09 14:09

tak Aduš dnesk spala dohromady 3hodinky,a už potřetí kakala(může to být z očkování?) a teď spolu ťukáme do pc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí