JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7805
15.5.09 17:41

ahoj Rébi - já se šátkem zkušenosti nemám takže neporadím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
15.5.09 20:18

Tak na ** Rébi ** jsem si zase vzpomněla dneska já,když jsem projížděla Uvalama :D

Jinak jsem dnes byla v práci,bylo to moc fajn,a pak jsem pokračovala do Kolína na nehtíky.pak jsme byli s mamkou ve městě,potřebovala jsem novou podprsenku,jedna mi pěkně seděla,tak jsem nakonec vzala 3-bílou,černou a béžovou :lol: ,a mám zas na dlouho vystaráno :lol:
Ted ještě plavky,to bude horší :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
15.5.09 20:54

Jé, tak si ještě na někoho vzpomenem a on se tu objeví. Když to funguje.
Rébi , taky neporadím, nemám.Terce by se ale určo líbil, nejspokojenější je u mě.
Befi , taky jsem dnes byla v Kolíně.Ale ne pro podprdy ale Pavlovi pro sklo.
Eliani ,to má Toník tedy reakci po TBC. Terka nemá nic.
Venku jsme byly 2 hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
15.5.09 21:14

Ahojky!nedočítám, jsem dnes mrtvá, jdu chrnět,tak mě omluvte.
Jináč jsem pěkně vytočená!Malý hnisá hrozně prozměnu to druhé očíčko :( Tak já vám nevím a to po sondáži taky trochu hnisá.Se na to fakt už vys…!Si připadám jak matka tyran.Pořád otírám borovou vodou a pak masáž a pakl kapu kapičky.A malá řve jako by jí na nože braly.děs :?
 Dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
15.5.09 22:24

Daizy , to máte teda trápení s těma očičkama. Snad se už brzo podaří vyléčit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
15.5.09 22:35

rébi - se átkem taky neporadím, mám manducu.

Daisy - teda s těma očičkama bojujete. Kde k tomu přišla, chuděrka?

Já jsem teď prohrabala šatník, mám jít za dva týdny nejlepší kámošce na svatbu a zjistila jsem , že mám sice narvaný skříně , ale na svou současnou sošnou figuru toho mnoho není. No, nakonec jsem našla jedny šaty a se stahovacíma kalhotkama na mýho klokana a šifonovou kosilí přes Rambovský ramena to půjde. Akorát napřed půjdou prsa a pak já… :lol: :lol: Ach jo, já chci být víla… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
15.5.09 22:42

tak sem holky dneska nakoupila na malýho a utratila 1200,– ale těch věcí kolik má, má 4× lacláčky v různejch velikostech a různý materiály a pak tepláčky trička mikinky a spací pytel no je toho. Až vyperu tak dodám foto.
Mě už je skoro dobře, sem pak šla s malým ven a nechala ho hoďku u mamky, jen je mě ho strašně líto tý jeho pusinky. zítra mám v plánu nechat zase malýho u mamky a jet nakoupit jídlo.
Tak a s manžem sme dali dohromoda po něm postýlku a shodnotili že to asi nepůde, že už to má holt holka zasebou a zítra koupíme tu bílou v Ikei za těch 1500,–
Dai to mě mrzí že máš trápení, já zase mám pocit že malýho pořád trápím že sem asi málo mu vyvařovala dudlíky, no prostě pakárna. jinak nám donedávna taky hnisali očíčka taky sem potírala borovou vodou a pak kapala myslím že to byl tobrex 2× denně a do asi 5dnů byl klid.

Bef troje a normální co, kojo asi ne? já si musím koupit nějakou pořádnou kojící,mám 3 obyč bavlněný a když se vnich vidím tak si přídu jak nějaká babka se špičákama který se málem modlí, no holt sou těžký F je F a né zlatý C.

Já už du taky spat, zítra tu asi nebu až večer tak se mějte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
16.5.09 00:02

Ahoj.
Nějak jsem měla poslední dny na pilno. Samá návštěva, nebo jsme někde trajdali a večer jsem už padala na hubu.
Nedočítám, nakecaly jste za dva dny 7 stránek, tak alespo%ň všechny zdravím.

Dnes jsme byli opět na návštěvě u známých, tak posílám fotečky

DALŠÍ NOVÝ KAMRÁD

HURÁÁÁ, JSEM NA KONI

TAKHLE SE TVÁŘÍ, KDYŽ MI ZAPÁLENĚ NĚCO POVÍDÁ :lol:

A SEDÍCÍ NEZBEDA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
16.5.09 06:40

Ahojky
Sammy malá je fakt jak půlroční, minimálně :-)

Eli malej Toník je krásnej „koník“ :wink:

Normálně holky já sem mohla dneska spat, malej krásně spinkal, jenže jak sem ho ve 3 kojila tak sem začala přemýšlezt jak přestavit ložnic aby sme mohly zavřít dveře (první plán nám to zhatil o 3cm :roll: ) no a já to vymyslela mám dokonce 3 varianty ale já koza tak rozjela mozek že sem usla až za hodinu a půl a i to bylo takový oničem

teď du ještě se kouknout na poličky do ikei, pojede tam sám manža tak ať u dám přesný instrukce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
16.5.09 08:06

Dai… dělali malé testy na chlamydie? může to být z nich pak ti kapičky nepomohou musela by mít ATB. Na chlamydie testy obvikle nedělají protože jsou drahé. My jste tohle prodělali se Šimonem a taky se na to nepřišlo hned a pak jsme se trápili až do roka. Prvně ATB na oko z toho měl zánět průdušek tak zas ATB na průdušky z toho byl průjem ,…atd.

Teda kdybyste věděli co jsme tento týden museli řešit.přebírali jsme auto na leasing od jednoho pána. auto super prakticky nový v super výbavě ,malý odstupný ,no paráda. Převedli jsme ho na sebe a v úterý mi pán poslal na 60 sms že auto má speciální alarm s pagerem a že nám může zablokovat motor a že chce 10 tis. tak jsme to ověřovali a fakt tam byl ovšem bez něj nešel odpojit . Vydíral nás do čtvrtka-auto jsme nepoužívali jezdili jsme s druhým. no čtvrtek jsme strávili na policajtech s výsledkem nula prostě že nám nemohou pomoct žee je to jen přestupek. No nakonec pomohlo ,že mu jen zavolali udělali bu bu bu a naštěstí to deaktivoval i když stále ten sráč máme v autě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
16.5.09 08:07

téda ne obvikle ale obvykle :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
16.5.09 09:00

Dobré ráno,
teda Malvi ,lidi jsou takový kurvy,co? my jsme fakt děsnej národ.. :roll:

Chocholko : včera jsem se Jany Luthový na tebe ptala,zda tě nezná.bylo to docela komický,protože nevím jak se jmenuješ,ale skrz děti a to že si zdravotní sestra,jsme se na to snad dopracovaly :lol:

Ilčo: tak to jsi teda slušně pokoupila :wink: . Taky chodíš jen po dětských obchodech? já jsem úplnej magor,oblečení pro mě mě skoro nezajímá…
Já zas furt přemýšlím jak udělat dětský pokojíček :lol:

Sammy: teda ta tvoje Sabča…,jsem zvědavá,co ti řekne doktorka na 3měsíční kontrole :lol: Myslím,že to sezení není vůbec vhodný,protože přeskakuje jiný dovednosti,je to potvůrka,že už je takhle šikovná :wink:
Medunko : ses taky ukázala.no je mi jasný,že jste furt na zahradě,ale večer juknout můžeš,ne? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
16.5.09 09:50

Jo a zapoměla jsem malá v 6 týdnech 4,4 kg a 55 cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
16.5.09 10:45

Dobré ranko při sobotě!

malvi - teda český člověk je fakt vynalézavý, pokud jde o to odrbat bližního svého. A jste dobrý, že jste ho udolali. :wink:

ilčo - dobrej kup. A do Ikea se chystám zítra a taky do Chicca okouknout jednu jídelní židličku, abych ji pak časem mohla koupit na netu za polovic. :lol: :lol:

Bef - no tak já jsem taky magor na oblečení pro malou. Komoda jí praská ve švech, nestíhá to unosit a já furt nakupuju - hlavně na Brumlovi. TAk aspoň teď kupuju už větší velikosti… NA mě se mi nakupovat taky kor nechce, když ta figura jaksi není ještě ideální…Akorát jsem si koupila tu sukni, ale teď na ni není počasí. :(

Sammy - teda malá vypadá velmi komunikativně. To se máš na co těšit, až začne mlet doopravdy. :lol: :lol:

Bára opět chrní na zahradě( to je fakt úžasný, že je kam šoupnout) a nebe vypadá na pěknej slejvák. Jdu na ni hodit igelit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
16.5.09 12:28

Teda Malvíno , to je síla. Blbeček!

A vydírání je jen přestupek? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...