Poradna duly
Jana Čurdová
Jo a jsme pozvaní na vítání obřánků.27.5. ve 13h v Sokolově
Chjo, tak tam pojedem a budeme tam od středy do neděle.Se picnu, to nevím co tam tolik dní budu dělat.No nějak to přetrpím no… ![]()
Teď jsi mě Dai pobavila nejvíc. Se tu celou dobu bavíte, jak je Jindřiška maličká a ty pak napíšeš, že vás pozvali na vítaní Obřánků
![]()
Tam by měla jít kdyžtak Jasmína s Bárou
![]()
DuantNefret píše:
Teď jsi mě Dai pobavila nejvíc. Se tu celou dobu bavíte, jak je Jindřiška maličká a ty pak napíšeš, že vás pozvali na vítaní Obřánků![]()
![]()
Tam by měla jít kdyžtak Jasmína s Bárou
![]()
![]()
Tak ted jsem si málem ucvrkla
![]()
Holky, já jak ve středu nakupovala v Tescu,tak jsem vyměkla s velikostma a koupila nakonec 0-3měsíce,no a je nám to malé
![]()
viz např.tento overálek,se mi líbil,že byl trošku vyteplenej ted na ty nijako dny..
No,měla to 2× na sobě…
Bef , to je ten vzor, co máme to tričko s těma šatkama, tak to snad lehce udáš, je to pěkný…
Duant: já nejsem typ,co umí věci prodávat…jsem rozenej antiobchodník ![]()
Takže to půjde do skříně,a případně to někomu dám.jenže u mě v okolí jsou samí kluci ![]()
befana píše:
Duant: já nejsem typ,co umí věci prodávat…jsem rozenej antiobchodník
Takže to půjde do skříně,a případně to někomu dám.jenže u mě v okolí jsou samí kluci
Pošli to Jindřišce ![]()
čau, letím vás pozdravit
na výstavě jsme dopadli mizerně, ale zas jsme byli brzo doma, nečekaně už na oběd
a zítra jedem znovu, tak snad dopadnem líp - no a když ne tak se svět nezboří no ![]()
jooo a matesovi se dneska podařilo v lehátku 3× za sebou zatáhnout za takovou rukojeť aby si pustil písničku ![]()
Duant:
To by se Daisy urazila..
Petro : tak zítra se musíte víc snažit,jo?
![]()
ale aspon jste si užili pěknýho počasí ![]()
Naše malá cikora už je v posteli. já se jdu umýt a zasednu dneska ke Gottovi ![]()
befana píše:
Duant:To by se Daisy urazila..
Já to myslela jako dovětek k těm Obřánkům a doufám, že se Daisy taky neurazí
…Jindřiška je nádherná a zas tak kór malinká není, já myslím, že Daisy to chápe, jak jsme to myslely ![]()
befana píše:Sammy: mě ted Elča taky fakt blbě jí,musím jí dávat max po 3h,páč mám pocit,že jinak nic nevypije. A to má být kolem 3.měsíce růstový spurt.My teda spíš stagnujem..
Befi, já Sabi nedávám jíst dřív, než za 4 hodiny. Pokud dám dřív, tak mi nevypije skoro nic. Teď na noc vypila jen 100, tak jem zvědavá, kdy budeme vstávat. Taky prostě stagnuje
.
My dnes tedy grilovali a musím říct, že bylo skvěle. Máme chatu v chatové kolonii, kde je spousta známých, takže Sabi šla z ruky do ruky a byla neuvěitelně hodná..
Akorát já smrdím jako grilované kuře, tak jdu do sprchy a taky sedám ke Gottovi a pak je Mr. Johnson, tak budu koukat.
A jelikož jste mě včera vypekly, tak dnes žádné víno a půjdu spát ![]()
brej večír,
jedním okem teda spíš uchem sleduju gota a musela sem vás dočíst.Dneska ten náš byl nějakej špatnej se pořád nechtěl přisát a nakonec sme s babičkama došli k závěru že to bude asi močnivka (nebo jak se to menuje) tak sem vyslala manže k švěgrové pro genciánku a sláva pomohla pěkně baštil, tak sem zvědavá vkolik bude stávat.
Dai a nezlobí ji prdíky? dáváš ty probiotický kapičky? nám moc pomáhají. Ale je pravda že různý děti různě plačou, takže jí nemusí být vůbec nic, jen potřebuje asi ze sebe dostat energii a taky aby ste věděli že ji máte ![]()
tak du kukat na TV dobrou
Já teda Gottovy písničky nemusím, ale on je vtipnej, to já mám ráda…jinak nebádám nad jeho morálkou…já si koneckonců taky dopisovala se sovětskými pionýry…
![]()
AHOJKY?zdravím ale jen letem světem,protože se chystám spát…
Byli sme od čtvrtku do pátku u mamči,protože sme šli na kolaudaci kámoščinéh mega bytu…byl nás babinec
a v pátek se grilovalo.Dneska tu byla babi s dědou a zítra frčíme směr ZOO…(SAMMY:škoda,že nemůžete)
Tak jsem vás letmo dočetla a:
DAISY:ty jsi prcek(cmtrově)tak třeba malá bude i po tobě,tak je jasné,že nebude přibírat návratnou rychlostí.
Já dneska malou vážila,takže ve 4 měsících podle naší váhy má 5840g…u doktorky měla v 3měs. a 4dnech 5100gg…a taná vždy chválí,že nemá ráda tlouštíky,že Adule je akorát…ona má hold jen ty škraňky vypapkané a je hrozně dlouhá…už přes celý kočár
..brzo bude na řadě sporťák…(věřím,že tak 2-3měsíce v tomhle ještě vydrží)
Taky sme s manžou kukali na Gotta,i když ho nemusí,já stejně u toho tak trochu četla časák,takže jsem to vnímala na půl ucha…
A teď už valím spát,ráno jedem tak v deset,tak ať jsem vychrněná,malá jistě dneska bude ponocovat-když je ten úúplněk
![]()
A fotečky jsou krásné,chválím…
PETI:díky za info…my kukali na netu a pořídíme jen levnou,když příští rok půjdem do nového,nemělo by dávat to co vy
ale děkuju!!!
A CO ADULE? Dva dny chytá sama hrkávky a hračky(hlavně ty na hrazdičce a v kočárku) a řehtá se nahlas,když s ní dělám kravinky..je to sluníčko…
Tak zatím kočky dobrou a zase brzo papa.