JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12915
5.5.09 14:42

ahoj holky,
tak sme zpět, malej byl hodňoučkej a usmíval se na dr jak sluníčko, teda do tý doby než ho začala tahat za kůžičku u pindíka :? ale neřval. Sem sní domluvená na očkování za měsíc, pokud bude ramínko vpohodě, zatím je a i přidáme prevenar. Jinak váha je 5210g no nepřibrali sme nijak závratně ale aspoň něco. Prej mi budem dlouzí a hubení (naštěstí nemá kulatící se geny po mamince :oops: )
Pak sem byla u kamošky v kadeřnictví, tam mi aspoň mezi stříháním zkůlturnila ofinu (sem přez ni už skoro neviděla) a jinak komplet sme se domluvili na 13.5. :-)

Mischi já taky rozuměla Mae , no je to sranda jeden stát a nerozumíme si :-)

ježiš teď sem se tak soustředila na svůj příspěvek že nevím co ste psaly vy a na co sem chtěla reagovat, no nic du už za malým, pomalu se mi budí, už by měl baštit

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
5.5.09 14:46

Mischni , vidíš, jak je Barunka hodňoučká…a ty furt jak řve!

Chocholko , byl to dost dobrej pokus, ale já ti teda neskočila na to, že když Terka spala, ty jsi nic nedělala. Na to tě znám až moc dobře!

Miruš , já dělala jen těstoviny smíchaný se zeleninou a párkem. Je to hotový během pár minut a naštěstí u nás mají tyhle gurmánský prasárny rádi, takže pohoda :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
5.5.09 14:52

ilčo - no bodejť bys nerozumněla - seš naša. :wink: A gratulka ke KO. bude to štíhlý vysoký a milý krasavec…

Duant - no, má světlé chvilky. Už je vzhůru, najezená, proprděná, tak jsem zvědavá, co na programu odpoledne. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
5.5.09 17:33

Ilčo: tak to je fajn,že kontrola dopadla dobře. Ale na to,že je Mikyn pořád u kozy,zas tolik nepřibral,ne? :wink: :lol:

My se ted vrátili z procházky,a mám normálně zmrzlý ruce…je to na rukavice :lol: 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
5.5.09 19:24

Bef pořádně se ochladilo.
No taky sem čekala že bude mít minimálně 5,5kg před 14dnama měl 4,95 a teď 5,21 takže když to podělím tak přibral za týden jen 130g, trochu mě to mrzí že jen tak málo ale hlady mi neřve tak mu to asi stačí. I z flašky ze který mu to teče skoro samo, tak vypije max 80ml a víc do něj nedostanu, to pak blinká.
Bef to si měla ty ten soubor jak si tam dosazovala váha v poměru k délce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
5.5.09 19:34

To moje dítě začalo pěkně zlobit. Když nespí, tak už nevydrží sama, musím jí nosit, nebo mít na klíně, nejradši při tom kouká na televizi! 8O :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
5.5.09 19:54

Ilčo: já si ho stahovala tady,v odkazu růstové grafy.
 http://www.kojeni.net/odkazy.php

Jináč si myslím,že sice jste přibrali mín,ale furt máte váhu slušnou.si měla kliku,že mikyn se narodil s takovou váhou. Oni se ty děti postupně mezi sebou srovnávaj :wink:

Duant: ještě že většinu dne prospí,co? :lol:

Eli byla dnes taky mrzoutek,jak jsme byli skoro celý den doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
6.5.09 09:00

No helééééé,kde ste všechny?! 8O 8O 8O

Já dneska jako první,to snad ne?! Že se DUANT A BEFI nestydíte,no?! :lol:

U nás lije a lije,hnus počásko,zima,pustila jsem si dokonce topení…ale od zítra zase hlásí teploučko…

Malá pořád chrochtá,děs,snad to bude ok.....ale nejít ven to bude záhul..ale odpoledne jedem na tu schůzku skrz plánů na barák,tak jedem ji dát mé mamči na pohlídání,a%t tam nedělá cirkus :lol:

Jinak noc ok..usnula v půl 9h a vzbudila se ve tři,ale to sjem jí dala dudlík a spala do pěti,to jsem ji dala nakrmit a spala do půl osmé,ale kroutí se,asi ji bolí bříško..jak má velikou pauzu v pití,tak pak se málem zadusí jak se snaží rychle pít :?
A ode dneška taky přecházímpouze na nutrilon,už mlíka moc není,tak ať to nemusím dělat na x..vždy jí dám cucnout a jak už nemám,řve..tak rovnou udělám flašku a je…hold bohužel díky žlučníku Aduš vydržela 4měsíce…

Jdu na ni,darebačku,morduje tady plyšového koníka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
6.5.09 09:07

Dobré ránko,
tak já vstávala taky až v půl osmý. pak se krmila mladá dáma,a pak došlo teprv na mou snídani,takže jsem dneska nějaká opožděná :lol:
ELi: 19.15 - 4.00 - 7.30

Mae: ale 4měsíce kojení,to je krásný,myslím,že můžeš být spokojená. A ted aspon budeš mnohem volnější a zastupitelnější :wink: :)

Tady je taky pekelně hnusně,u nás naštěstí topí už druhý den :)
Já to tady nějak pofackuju a asi vyrazím do Letnan na shoping :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
6.5.09 09:34

Ahojky tak mi taky vstávali o půl8
Ale jinak sme to měli takle: 19:15-00.15-3:20-5:30 a pak v těch 7:30 :roll:
ale vzbudila sem se strašnou bolestí celý pravý ruky od ramena až po zápěstí.
Taky bych jela nakupovat a to máš Eldu v sedačce na nákupním košu a nebo na podvozku od kočáru nebo bereš kočár?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
6.5.09 09:39

Ahojky
Tak hlásím, že u nás také hnus.
Na poledne se chystám do Kolína. Nejprv něco zařídit a pak k dr.
Včera to bylo ve školce fajn. Takovej nával a všichni stříhali a lepili.Srdíčko už mám doma.
Ilčo, jsem zvědavá také na naši váhu.Já si říkám…malý přírůstek taky přírůstek. Alespoň se ti Miki nepronese při chování. Befi , u nás se taky topí.Už aby bylo zase teplíčko. Mae , 4 měs. je krása. A neboj, u druhého už tě žlučník zlobit nebude a budeš kojit dlouho. Duant , moje dítko se taky nejradši chová a nejlépe u maminky.Nejsi v tom sama. A věř, bude hůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
6.5.09 09:42

Teda s tím písmem to fakt nechápu. Já jsem vážně počítačová trubka.
Terka brečí, tak jdu s ní něco udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
6.5.09 10:06

Ilčo : budu mít kočár i autosedačku,ale asi budu jezdit s kočárem.chci tam být dýl,tak at není skrčená v autosedačce..

Jdu ji oblíknout a razím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
6.5.09 10:14

dobré ranko :)

tak včera kyčle dobrý, už nemusí mít to otravný široký balení ani na noc.

ilco 8O normálně před tebou smekám že tohle noční vstávání pořád zvládáš.

Mates si právě našel novou zábavu, leží v postýlce, nadzvedne mantinel a prohodí dudlík na zem :roll: :lol: a pak se samozřejmě začne vztekat že ho nemá :lol: je to děsnej lump.

a já se opět snažím dovolat na sociálku kvůli mateřský :roll: zvoní to zvoní ale nikdo to nebere, asi ví proč :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
6.5.09 10:21

Petro , zavolej do kancelare k rediteli, ja to udelala taky tak a odpoledne!!! jsem mela penize na ucte. Asi uz byly poslany, ale rekla jsem si proste svoje. Nevolej k urednicim, ty to nezvedaj. Sekretarka u reditele ti to urcite zvedne. Bude to u vas stejny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí