Jarni bunda Wolf

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3158
26.2.12 10:25

Jarni bunda Wolf

Ahojky, potrebuji radu, nemate nekdo nahodou doma takovou bundu na chlapecky vel. 116 http://www.mimibazar.cz/foto.php?…, potrebovala bych ji premerit bokazdy prodejce uvadi v cm rozdily, ja se tak jednou uz napalila a mela doma obr bundu. diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2377
26.2.12 10:33

napis prodejci, urcite ti ji premeri rad, jinak ja mam zkusenost ze Wolf ma ty velikosti posunute cca o cislo - vetsi nez ostatni…
jinak to je dobra kvalita za peknou cenu, mame od te znacky hafo veci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
26.2.12 10:37

JJ, v srpnu jsem klukovi koupila věci Wolf do školky ve velikosti 104, ještě to neměl na sobě, viděla bych to na další školní rok :lol:
Jiné značky ve 104 nosí normálně.
Jo, ještě značka Kugo, jarní bunda 98 mu je ještě dost velká, ale tu jsem kupovala osobně a s tím že to bude mít až za dýl, ta 98 odpovídá tak 110 :roll:
Prostě u Wolfa bych brala o číslo menší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
26.2.12 12:48

Od Wolfa nakupuju hodně, myslím že je to docela pěkné oblečení za super cenu. Velikost je vždy o číslo některé i o dvě větší než je běžné číslování. Tuto bundu máme doma taky a je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9404
27.2.12 08:51

Bundu nemáme, to neporadím, ale zimní kombinézu a je fakt min o číslo větší (možná i dvě). Kupovala jsem už před dvěma roky a teprv letos mu byla akorát (kombinéza je 116, jiné oblečení nosí 128).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák