Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Chci se zeptat. Na 14 dní nám družstvo odpojuje teplou vodu kvůli pravidelné roční údržbě. poteče jen studená od 6:00 do asi 24:00. Mělo to být jen týden, ale ted je na vývěsce na nástěnce, že se omlouvají, ale že odstávka se prodlužuje a bla bla bla…
Chci se zeptat, když nepoteče teplá voda bude možno klasicky prát? Možná se ptám jak malá, ale do praček jde teplá voda a nebo si to pračka v sobě nějak ohřívá?
Omlouvám se jestli se ptám jak de*il, ale fakt nevím.
JJ většinou pračka napouští studenou vodu, kterou dohřívá dle zvoleného programu (30°,40°atd…)
@Black Sea Záleží, jak máš připojenou pračku…ale každopádně tam máš termostat a ona si ji dohřívá…takže v tomto směru můžeš být naprosto v klidu.
Mimochodem - v Japonsku se pere jen ve studené vodě: http://zena.centrum.cz/clanek.phtml?…
@Jannnča píše:
@Black Sea Záleží, jak máš připojenou pračku…ale každopádně tam máš termostat a ona si ji dohřívá…takže v tomto směru můžeš být naprosto v klidu.Mimochodem - v Japonsku se pere jen ve studené vodě: http://zena.centrum.cz/clanek.phtml?…
absolutně nevím jak a kde mám připojenou pračku…zásadně to nezkoumám, pže čím víc do technických věcí vrtám tím víc to po**ru, takže nechávám tyhle pračky, mikrovlnky, televize atd žít vlastním životem…
Dneska je i takovy trend, ze se pere ve studene vode..20 nebo 30 stupnu, takzese vlastne nic nedeje..
@mojmira píše:
@Black Sea toto jsi nemyslela vážně, že?
myslela
@Black Sea píše:
absolutně nevím jak a kde mám připojenou pračku…zásadně to nezkoumám, pže čím víc do technických věcí vrtám tím víc to po**ru, takže nechávám tyhle pračky, mikrovlnky, televize atd žít vlastním životem…
A pracku teda vis kde mas?
![]()
@Black Sea hej buď v klidu, můj manžel se mě ptal, proč nedáme pračku do skříně… vývod vody, elektřina, vůbec mu to necvaklo
@_BBQ_s píše:
A pracku teda vis kde mas?![]()
jo to jo, ale zásadně peru jen na dva programy rychlý na 10 min a pak na 100min program, žádné jiné knoflíky nemačkám