Jde to zachránit? Váš názor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
80475
16.11.15 14:22
@j.a.n.i1 píše:
No, hurá do dalšího, ne?

A pak? Zase do dalšího? Nebo po kolika myslíš, že dostane rozum? Až přestane sledovat telenovely a pohádky pro děti, které tak hezky končí - a žili spolu štastně až do smrti. Ty miluju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
16.11.15 14:36

Sama pocházím z dvakrát rozvedeného manželství a vím, že, ať se rozhodneš jakkoli, bude to pro děti špatně. Rozvody a další partneři mé maminky mě poznamenali, ale žádná katastrofa. Se svým manželem jsem od 15 máme dvě děti. Žádná velká láska to nebyla, zato teď ho miluju k zbláznění. Pocházíme ze stejných poměrů a máme prostě jen jeden druhého. Láska prostě přišla sama časem. Tím chci říct, že pokud máte s manželem společné i něco jiného než děti (sny, koníčky, společné zážitky…) máte šanci a určitě na tom zpracujete. Pokud ne, pak pochybuji, že to dáte dohromady. Pro děti musíš být v pohodě hlavně ty a velká rozhodnutí dělej zodpovědně po zralé úvaze. Když tápeš, jdi radši k terapeutovi, který ti pomůže rozuzlit, co vlastně chceš, než aby tě nutil do vztahu. Moje teta zůstává s manželem jen na papíře a musím říct, že to je snad ještě horší varianta. To, že běhá za svou „láskou“, je veřejným tajemstvím a se svými dětmi nemá žádný vztah od té doby, co jí na to přišly. Hlavně si nemysli, že tobě se to podaří před dítětem ututlat. Když dítě zjistí, že mu lžeš - absolutně vše jde do háje. Podle toho, co jsi tu napsala, myslím, že už jsi rozhodnutá. Ale dej si opravdu s něčím definitivním na čas. Moje maminka šla taky jako mladá vždy za svým srdcem a nikdy nebyla šťastná. Ve stáří jde do vztahu hlavou a taky není šťastná. Asi je nutné zvolit nějakou zlatou střední :-)Jde prostě o to, aby ses těšila na každé nové ráno (život je moc krátký, abys ho protrpěla) a dokázala se na sebe podívat do zrcadla. Když se budeš dětem věnovat a budeš jim neustále říkat, jak moc je miluješ. Budou šťastné s tebou a tátou nebo s tebou a novým partnerem. Nejhorší je, když místo péče o děti partneři řeší nefungující vztah, nevěry apod. Držím palce, ať se rozhodneš jakkoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
16.11.15 14:37
@Anonymní píše:
Ahoj vsem, potrebuji znat jakykoliv nazor… moc dekuji. Mam domluvene sezeni u psychoterapeutky, ktera mi pry pomuze zacit zas milovat manzela a zachranit manzelastvi a dvouletemu diteti rodice pohromade. Uz se v tom placame dva roky, kdy jsem si nebyla jista, jestli s nim chci byt, jestli ho miluji… atd. Ted jsem potkala chlapa s kterym jsem stastna a myslim si, ze jsme se hledali az jsme se nasli… neni to jen o krasnych dni… jsou tam I statosti, nedoruzumeni, spatne nalady… zadna takova ta blazniva zamilovanost nebo neco z rozmaru a nudy… nechci ztratit toho noveho partnera, ale nechci aby dite trpelo rozvodem, aby jednou neresila neco podobneho… ano bylo by nejlepsi reseni zustat s manzelem, je to skvelej clovek a vsichni by byli spokojeni. Ale jde vratit zamilovanost? Jde vratit, aby me ten chlap pritahoval? Jak zvladne dite stridavou peci? Co bude dal kdyz si myslim, ze s manzelem nechci zustat a vsichni me prosi at to zkusim? Dekuji moc

nechceš ztratit nového partnera a zároveň zůstat s manželem? nooo dobrá schíza.. tak to hodně štěstí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
16.11.15 14:40
@jdukolem píše:
nechceš ztratit nového partnera a zároveň zůstat s manželem? nooo dobrá schíza.. tak to hodně štěstí :roll:

Taky bych řekla, že zakladatelka vlastně neví co chce, to se pak něco blbě zachraňuje, když neví co chce zachraňovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80475
16.11.15 14:42

Ale to je jasný, co chce, přece. VOBA!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco2
16.11.15 14:46

Sedet jednim zadkem na dvou zidlich dlouhodobe nelze ;).

K otazce obecne..ano, zamilovanost lze obnovit, ale musi se oba snazit, oba chtit a to jde s milencem v trojuhelniku opravdu veeeelmi tezko.

• Citovat
  • Upravit
30194
16.11.15 14:47
@Chocoloco2 píše:
Sedet jednim zadkem na dvou zidlich dlouhodobe nelze ;).K otazce obecne..ano, zamilovanost lze obnovit, ale musi se oba snazit, oba chtit a to jde s milencem v trojuhelniku opravdu veeeelmi tezko.

Zamilovanost neobnovíš.. Teda si to myslím. To jsou především hormony a tak. Ale vypěstovat cit možná klidnější, ale i silnější, to bych řekl, že jde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco2
16.11.15 14:56
@Honza 12 píše:
Zamilovanost neobnovíš.. Teda si to myslím. To jsou především hormony a tak. Ale vypěstovat cit možná klidnější, ale i silnější, to bych řekl, že jde..

Otazka je, co myslis zamilovanosti…jestli motylky nebo proste milovat, rad travit spolecne cas, tesit se na sebe, chybet si..
V kazdem pripade jde o obsah, pojmenovani je slovickareni.
Ale myslet si, ze cely zivot proziji v hormonalni smrsti a euforii je trochu naivni.

• Citovat
  • Upravit
49159
16.11.15 14:59
@inkakřivák píše:

no ale to si měla dát pozor aby se ten druhej neprovalil a nebo aby se nezamilovala do milence

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
16.11.15 16:07
@inkakřivák píše:

co to je za slovo VOBA???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
16.11.15 16:12

Proc jsi prestala manzela milovat, kdyz je skvely? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1828
16.11.15 16:33

Holky, co píšete, jak zamilovanost prejde… Zakladatelka pise, ze u toho novyho partnera uz nejde o bláznivou zamilovanost, ze tam jsou i starosti atd.

Zakladatelko poradne to promysli, at nelitujes. A do toho rozhodnuti ODVAHU :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
16.11.15 16:55

@sisk Ale taky píše :…Teď jsem potkala chlapa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2687
16.11.15 17:02
@hanka.br. píše:Zamilovanost tě pravděpodobně opustí v každém vztahu. Píšeš, že máte dvouleté dítě a zároveň se v tom dva roky plácáte…Moc to nechápu. Nicméně - pokud tě všichni prosí, ať to zkusíš, zřejmě je to dobrý člověk. Manžela však nezačneš milovat, když sama nebudeš chtít. Ty nechceš, protože ses zamilovala do jiného. Manželství není o tom, že budeš non stop cítit jiskření a vášeň, je to o důvěře, zodpovědnosti, toleranci a taky o snaze ten vztah budovat. Připoutala jsi k sobě muže, kterého teď házíš přes palubu kvůli jinému a nemáš chuť to zkoušet. Tak doufej, že se jednou partner podobně nezachová k tobě. Dítě rozvod pravděpodobně zvládne, nebude ani první ani poslední.

Ja to chapu moc dobre, decko na svete, ukol splnen… :think: Dneska to maj muzi strasne tezky s zenskyma, chtej po nas strasne moc, pri prvni prilezitosti zdrhnou atd. Pritom samy nenabizej nic moc. :zed:
Moje reseni znate, zadny zavazky a kdyz se neco pokazi, tak se nic moc nedeje. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
16.11.15 17:05
@sisk píše:
Holky, co píšete, jak zamilovanost prejde… Zakladatelka pise, ze u toho novyho partnera uz nejde o bláznivou zamilovanost, ze tam jsou i starosti atd.Zakladatelko poradne to promysli, at nelitujes. A do toho rozhodnuti ODVAHU :kytka:

Jak dlouho a jak dobře toho nového asi zná? Má dvouleté dítě, předpokládám, že manželovo. Schází se s ním natajňačku, což je vzrušující, rutinu běžných dní s ním ještě nezná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí