20 let lží

Anonymní
14.11.15 20:21

20 let lží

Jak už je v názvu můj muž mi 20 let lhal o svých předchozích vztazích. Samozřejmě jsem věděla, že přede mnou někoho měl, nikdy jsem to neřešila, máme hezký vztah. Ale nedávno jsem se dozvěděla s kým spal a docela to se mnou zamávalo. Nehroutím se, ale důvěra je pryč. Nejsem ani naštvaná, jako spíš znechucená. Proč lhal, když o nic nešlo?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12651
14.11.15 20:24

To se budeš muset zeptat jeho.

A nadpis " 20 let lží" mi teda podle toho, co popisuješ, přijde lehce hysterický.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
14.11.15 20:25

Jak lhal? jako on sám ti řekl seznam, aniž by ty ses na něco ptala(předpokládám, když jsi nic neřešila) a teď se po dvaceti letech něják(jak?) doplnil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
14.11.15 20:26

Vůbec Nechápu, proč řešíš po dvacetiletém hezkém vztahu jeho vztahy předešlé a dokonce cítíš znechucení. Co bylo před tebou je minulost. Máš potřebu váš vztah zlikvidovat a hledáš záminku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
@jessikka píše:
To se budeš muset zeptat jeho.A nadpis " 20 let lží" mi teda podle toho, co popisuješ, přijde lehce hysterický.

popravde jsem taky cekala uplne jiny problem…tak trochu zavaznejsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Frantiskaaa

S tím naděláš, dle názvu diskuze jsem čekala, že chlap Ti 20 let lže v tom smyslu, že třeba podvádí apod.

• Citovat
  • Upravit
11117

Prijde mi to jako jedna lez pred 20 lety, ktera se ted provalila. kdo to byl, ze to je po 20 letech vztahu tak dulezite?

napada me, ze tak treba sestra nebo neco, aby to s nekym tak zamavalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
14.11.15 20:27

Nechápu, proč řešíš po 20. letech předchozí vztahy manžela.

• Citovat
  • Upravit
15418

Po 20 letech pátrat po předchozích vztazích, k čemu je to dobré. Kdyby Ti za ty roky nelhal v ničem podstatnějším, tak patříš k těm šťastnějším :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
@Anonymní píše:
Jak už je v názvu můj muž mi 20 let lhal o svých předchozích vztazích. Samozřejmě jsem věděla, že přede mnou někoho měl, nikdy jsem to neřešila, máme hezký vztah. Ale nedávno jsem se dozvěděla s kým spal a docela to se mnou zamávalo. Nehroutím se, ale důvěra je pryč. Nejsem ani naštvaná, jako spíš znechucená. Proč lhal, když o nic nešlo?

s kým spal před Tebou…? co blázníš?? :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sunshinegirl

Nechápu o co go. Pokud s tou ženou nemá dítě, co ti dvacet let tajil, tak je to jedno, ne?

• Citovat
  • Upravit
30928
14.11.15 20:28
@Anonymní píše:
Jak už je v názvu můj muž mi 20 let lhal o svých předchozích vztazích. Samozřejmě jsem věděla, že přede mnou někoho měl, nikdy jsem to neřešila, máme hezký vztah. Ale nedávno jsem se dozvědělas kým spal a docela to se mnou zamávalo. Nehroutím se, ale důvěra je pryč. Nejsem ani naštvaná, jako spíš znechucená. Proč lhal, když o nic nešlo?

Neodporujes si trochu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
14.11.15 20:29
@Ali-Ali píše:
Prijde mi to jako jedna lez pred 20 lety, ktera se ted provalila. kdo to byl, ze to je po 20 letech vztahu tak dulezite?napada me, ze tak treba sestra nebo neco, aby to s nekym tak zamavalo…

Nebo s její matkou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco2
@hanka.br. píše:
Vůbec Nechápu, proč řešíš po dvacetiletém hezkém vztahu jeho vztahy předešlé a dokonce cítíš znechucení. Co bylo před tebou je minulost. Máš potřebu váš vztah zlikvidovat a hledáš záminku?
Souhlasim.
Zastupny problem…
  • Citovat
  • Upravit
35764

A to jako nějak vadí s kým spal před 20 lety když jste se neznali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí