Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@radkka Já nemám strach, že by chtěl obnovit nadstandartní kontakty a zase tak často se nevidíme, jen mě zkrátka vytočil.
,kecal úplně zbytečně, ale tvůj přístup se mi líbí.
@radkka píše:
Jo, jo 19.9.
Nevím, jestli bych to dokázala, kdybych v ní spatřovala opravdovou hrozbu, jenže já vím, že manžel jí opravdu nechtěl, ona strašně dlouho dolézala a on už z ní byl na mrtvici (bývali jsme s manželem x let spolubydlící, slyšela jsem jejich hádky, její nářky a jeho zoufalé odstrkování), je to pro mě spíš zábava a asi taková msta za to, že si dovolí mu psát takové věci a pak se na mě tvářit jako na kamarádku.
Gratulace
.
Vím, že jsi kdysi psala, že vás svatba čeká, ale nevěděla jsem, že už proběhla.
Jsi dobrá, máš koule
.
@Anonymní píše:
@radkka Já nemám strach, že by chtěl obnovit nadstandartní kontakty a zase tak často se nevidíme, jen mě zkrátka vytočil.,kecal úplně zbytečně, ale tvůj přístup se mi líbí.
@Meha píše:
Gratulace.
Vím, že jsi kdysi psala, že vás svatba čeká, ale nevěděla jsem, že už proběhla.Jsi dobrá, máš koule.
Přátele měj blízko, nepřátele ještě blíž
Ono to opravdu funguje, především, pokud jde o opravdovou nepřítelkyni (myslím, že to funguje hlavně na ženy), každou slabost, kterou jim dáš najevo využijí. S tou dotyčnou je tohle spíš sranda, ale zažila jsem horší a tohle pravidlo se vyplatilo ![]()
EDIT: Díky za gratulaci, bylo to super, ač opravdu nejsem romantik, tak jsem byla dojatá. Škoda, že to tak rychle uteklo ![]()
Díky za komentáře, asi se mám fakt tak dobře, že řeším pitomosti. Pa ![]()
@radkka píše:
Jo, jo 19.9.
Nevím, jestli bych to dokázala, kdybych v ní spatřovala opravdovou hrozbu, jenže já vím, že manžel jí opravdu nechtěl, ona strašně dlouho dolézala a on už z ní byl na mrtvici (bývali jsme s manželem x let spolubydlící, slyšela jsem jejich hádky, její nářky a jeho zoufalé odstrkování), je to pro mě spíš zábava a asi taková msta za to, že si dovolí mu psát takové věci a pak se na mě tvářit jako na kamarádku.
Tyy voe, jak dlouho to je, co on není s tou bejvalkou? Není ona tak trochu na palici?
Trochu mi to evokuje Osudovou přitažlivost, jak ta odkopnutá milenka uvařila králíčka ![]()
@Gina108 Není to ani žádná bejvalka, pouze bejvalá souložnice, o nic nešlo a 20 let mi lhal, a jak to bývá pravda vyšla najevo, já po tom nepátrala, akorát mě to pěkně dožralo.
@Anonymní píše:
@Gina108 Není to ani žádná bejvalka, pouze bejvalá souložnice, o nic nešlo a 20 let mi lhal, a jak to bývá pravda vyšla najevo, já po tom nepátrala, akorát mě to pěkně dožralo.
Jenom souložnice? Pfff, že to vůbec řešíš. Sice píšeš, že sex nebereš jako housku na krámě, i když to je podle mě spíš otázka lidí, ne doby, ale to tak prostě bývá, že lidi mají sexuální minulost. A ještě když je to taková dávná minulost. To už si ani nemůžou pamatovat, jaký to bylo - a asi nic moc, když z toho nic nebylo ![]()
@Anonymní píše:
Já se ptala Radky na tu „jejich“ úchylnou bejvalku, páč to je faaakt divný. ![]()
No ale v tvým případě - vidíš, fakt nemáš co řešit, ani bejvalka to nebyla, jen nějakej zásun
Jo, tak jestli vybiješ tu svou nas. ranost jenom tady a do vztahu to nebudeš tahat, tak cajk, fakt by to nemělo cenu si ten vztah ničit. ![]()
@Gina108 píše:
Já se ptala Radky na tu „jejich“ úchylnou bejvalku, páč to je faaakt divný.
No ale v tvým případě - vidíš, fakt nemáš co řešit, ani bejvalka to nebyla, jen nějakej zásunJo, tak jestli vybiješ tu svou nas. ranost jenom tady a do vztahu to nebudeš tahat, tak cajk, fakt by to nemělo cenu si ten vztah ničit.
No to ani omylem, když vím, že by za mě dejchal.
@Gina108 píše:
Tyy voe, jak dlouho to je, co on není s tou bejvalkou? Není ona tak trochu na palici?Trochu mi to evokuje Osudovou přitažlivost, jak ta odkopnutá milenka uvařila králíčka
Myslím, že už je to asi 5 let
Oni spolu ani nechodili, jen randili a nějaká pusa byla, když se vožrali… během měsíce to utnul a od té doby se děje tohle
Dotyčná už má dvě děti a partnera.
@radkka píše:
Myslím, že už je to asi 5 letOni spolu ani nechodili, jen randili a nějaká pusa byla, když se vožrali… během měsíce to utnul a od té doby se děje tohle
No huuustý po 5 letech vyvádí toto
No hlavně aby zůstalo jen u těch sms a nezačla vyvádět horší věci, ale já jsem starej paranoik ![]()
@radkka píše:
Myslím, že už je to asi 5 letOni spolu ani nechodili, jen randili a nějaká pusa byla, když se vožrali… během měsíce to utnul a od té doby se děje tohle
Holky, ja jsem kdysi byla pozvana na narozeniny bratrance, kde byli i jeho dva nejlepsi kamaradi-muj muz a druhy borec.Ani jednoho jsem neznala.Muj budouci muz odesel se slecnou, ani jsme se neseznamili
a ten druhy me pozadal o cislo.
Nic z toho nebylo, po trech letech jsem se seznamila s muzem a byla to velka laska. A nedavno jsme slavili patnacte vyroci, prisla rec na to, ze jsem mela rande s kamaradem a muj dobry muz si zazarlil jako prase.Pry moc nechybelo a slavila bys vyroci s Michalem
, nacez jsem opacila, ze sedet on tehdy na baru a nedoprovazet rostenku, neslavime dnes patnact, ale osmnact spolecnych let.
Zasmali jsme se te absurdite a jde se dal
.
@jdukolem píše:tak to je bud nějaká momentálně zaostalá a nebo naprosto neštastná ve vlastním vztahu..jinak si to neumím vysvětlit
To spíš tím partnerem zalepila a teď se snaží dál ![]()
Zakladatelko klid, mas krasny dlouholety vztah, to dnes neni az tak obvykle, tak si to uzivej
.