Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Hele ono je to dvousečné. My se třeba o těhle věcech s manželem bavili stejně jako o všem jiném aproto také vím, jak to tenkrát bylo. Přes 20 let spolu sdílíme téměř vše a najednou by z něho vypadlo, že spal s moji známou…? To je prostě ve vztahu, který žiju jednoduše přes čáru. A vím zcela jistě, že i on by to opačně těžko rozdýchával. Nedivím se zakladatelce, že ji to štve. A nemyslím si, že si ničí vztah, chtěla se jen vykecat… anonymní z 15.43
třeba to taky tak úplně nevíš, lidi si někdy nechávají tajemství a mají na to právo i na minulost mají právo a pokud borec seká 20 let dobrotu, tak by mu měla odpustit
jinak tohle všechno víceméně chápu, ale minimálně zde to zakl. řeší už 2 dny a to velmi intenzivně a dost to prožívá, ikdyby doma neřekla na toto téma nic, tak předpokládám, že se po 20 letech znají dost dobře, takže to napětí tam určitě bude.
@Maria37 píše:
jo to je šílený, hlavně nechápu, co si myslí, že dosáhnou?
Asi mají hysterií zatemněnou mysl a prostě se na poslední chvíli snaží zvrátit osud
V normální situaci bych se tomu zasmála, ale v tom nervovém vypětí jsem měla chuť mu tem mobil vzít a třísknout s nim o zeď ![]()
@radkka píše:
Si ale představ, že lítáš, zařizuješ, nervy máš nadranc a dveře si u vás doma podávaji tyhle husičky a mobil nepřestává pípatObčas toho na mě bylo moc
Tvl tak jak si myslím, že jsem nad věcí, tak to už bych je fakt poslala do tý nejčernější pdele ![]()
@Anonymní píše:
Hele ono je to dvousečné. My se třeba o těhle věcech s manželem bavili stejně jako o všem jiném a proto také vím, jak to tenkrát bylo. Přes 20 let spolu sdílíme téměř vše a najednou by z něho vypadlo, že spal s moji známou…? To je prostě ve vztahu, který žiju jednoduše přes čáru. A vím zcela jistě, že i on by to opačně těžko rozdýchával. Nedivím se zakladatelce, že ji to štve. A nemyslím si, že si ničí vztah, chtěla se jen vykecat… anonymní z 15.43
Děkuji
konečně někdo na mé vlně. Z mého pohledu podraz, dobře věděl
, máme za sebou hodně, stěhování, změny zaměstnání, porody, potraty, úmrtí v rodině, tahle blbost nás nerozdělí, dík za porozumění.
@Maria37 píše:
jo to je šílený, hlavně nechápu, co si myslí, že dosáhnou?
Asi, že zvrátí osud a získají na poslední chvíli svého idola, nic jiného mě nenapadá.
Ježíšku to je zase diskuze o takové banalitě. Prokrista, vždyt je to dvacet let. A oč ti jde vlastně? Nakonec žádný psycholog se nedomnívá a ani by nedoporučil, že si manželé mají říkat úplně všechno. Proč? Jen to zvíří emoce, a zbytečně. Tak jo, spal s tvojí známou, a děje se něco? Co je na tom horšího než když PŘED ZNÁMOSTÍ S TEBOU spal s nějakou cizí?
Fakt nechápu, co Tě na tom bere. Když jsem viděla ten zvracející smajlík, tak jsem si říkala - hergot že on se účastnil na nějaké homosvingers párty, a to se svým bratrancem nebo snad bráchou? A ona taková hloupost.
@Anonymní píše:
Si jen povídám, by ti též bylo velmi milé, kdyby ses dozvěděla, že tvůj drahý souložil např. se sousedkou z patra, kterou potkáváš obden.
No to už by mi bylo totálně jedno. Notabene ted, po tolika letech. Maximálně bych na ni koukla a řekla bych si - no to je teda ale ksicht, to se nedivím, že ji pustil k vodě.
@Maria37 píše:
tipuju, že toho se asi bál, tak to zatajil a ono ho to po 20 letech dohnalo. Jo zakladatelko - podle nového trestního zákoníku je například vražda promlčená po 15 let, u zvlášťě brutální vraždy, vraždy dítěte nebo opakované vraždy je promlčecí lhůta 20 lettak mu odpusť!!!
Já mu už dávno odpustila, ale jak praví klasik nejsem Ježíš a Alzheimera ještě nemám.
@Anonymní píše:
Já mu už dávno odpustila, ale jak praví klasik nejsem Ježíš a Alzheimera ještě nemám.
to je dobře
a škoda, že nemáš aspoň něco z Ježíše líp by se ti dýchalo ![]()
@Maria37
To určitě, je jedna věc odpustit, zapomenout na z mého pohledu podraz bude horší.
@Anonymní píše:
@Maria37To určitě, je jedna věc odpustit, zapomenout na z mého pohledu podraz bude horší.
slovo odpustit se skládá ze dvou částí - od a pustit - tj. přestat to řešit a jít dál
podraz to je, nicméně mnozí chlapi dělají svým ženám mnohem horší věci ![]()
@Maria37 To máš svatou pravdu, díky diskusím na miminu vím, že se mám nadstandardně dobře. ![]()
Zde zakladatelka. Tak vztek už mě dávno přešel. A manžela jsem si trošku vychutnala, když měl sraz ze ZŠ. Jedna z bývalek je jeho spolužačka a opravdu se dost změnila, ani já bych mu jí teď nepřála. Takže když jsem pro něj ráno jela, kouknul na mě a na ní a byl evidentně rád, že odjíždí se mnou. Neřekla jsem raději ani slovo. ![]()
Já tě chápu, že tě to na začátku naštvalo. Včera mi manžel po deseti letech manželství řekl, že jsem jeho první nebyla.My jsme totiž měli sex až po svatbě a do teď jsem žila v omylu že jsme oba před tím nikoho neměli. Hrozně mě zklamal, celou dobu si myslím, že všechno jsme prožívali spolu prvně, v dnešní době si asi všichni budou klepat na čelo, že nejsem normální, možná že ty mě pochopíš. Cítím se pod psa. ![]()