Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
A fakt si to nepamatuješ?Ten můj tvrdí, že neví, kdy měl poprvé sex. To mě taky odbouralo. Jo a nevěřím mu, to se snad nezapomíná, nebo jo?
Já vím s kým to bylo poprvé.. Aspoň doufám.
@Honza 12 píše:
Já vím s kým to bylo poprvé.. Aspoň doufám.
tak doufáš nebo víš? Jsou tací, co to prožili pod vlivem alkoholu a nejsou si jistí, kdo to vlastně byl.
@Anonymní píše:
A fakt si to nepamatuješ?Ten můj tvrdí, že neví, kdy měl poprvé sex. To mě taky odbouralo. Jo a nevěřím mu, to se snad nezapomíná, nebo jo?
Nepamatuju si její ex… to, co ona mi řekla. Svoje jo, i když nějaký extra detaily taky ne.
@kouřící králík děkuju za povzbuzení. Pro všechny dovysvětlím, že opravdu nejde o to že jsem nebyla jeho první. Prostě mi bylo smutno, že celý roky jsem žila s představou, že jsme pro sebe byli jedinečný. A on mě při tom nechal. Včera jsme si o tom promluvily, mrzí ho to a slíbil že už mi nebude lhát. On je jinak úžasný manžel a táta. Ale nechám ho ať se trochu snaží si mě udobřit, to není na škodu
.Prý pro mě na výročí chystá překvapení.
@Anonymní píše:
Prý pro mě na výročí chystá překvapení.
@Anonymní píše:
@kouřící králík děkuju za povzbuzení. Pro všechny dovysvětlím, že opravdu nejde o to že jsem nebyla jeho první. Prostě mi bylo smutno, že celý roky jsem žila s představou, že jsme pro sebe byli jedinečný. A on mě při tom nechal. Včera jsme si o tom promluvily, mrzí ho to a slíbil že už mi nebude lhát. On je jinak úžasný manžel a táta. Ale nechám ho ať se trochu snaží si mě udobřit, to není na škodu.Prý pro mě na výročí chystá překvapení.
Prosím tě, fakt tu první soulož nepřeceňuj. Je spousta případů, kdy má partner/ka potřebu po třicítce zjišťovat, jak vypadá orgasmus s jinou/jiným, to je daleko větší průšvih než dávný pohlavní život adoscelenta.
Překvápko bych tipoval na úplný seznam hříchů.
@Anonymní píše:
@kouřící králík děkuju za povzbuzení. Pro všechny dovysvětlím, že opravdu nejde o to že jsem nebyla jeho první. Prostě mi bylo smutno, že celý roky jsem žila s představou, že jsme pro sebe byli jedinečný. A on mě při tom nechal. Včera jsme si o tom promluvily, mrzí ho to a slíbil že už mi nebude lhát. On je jinak úžasný manžel a táta. Ale nechám ho ať se trochu snaží si mě udobřit, to není na škodu.Prý pro mě na výročí chystá překvapení.
S manželem jsme skoro 25 let, troufám si říct, že jsme jedno tělo i duše. Naprosto chápu, jak se cítíš. Čas to oseká, ale rozumím tomu, že tě to zasáhlo. Možná se celé roky tou lží užíral, vytrestal se sám. Z toho, co píšeš mi přijde jako super chlap, který prostě udělal chybu, nejspíš proto, aby tě potěšil. Přiznáním to nenapravil, ale ulevil svědomí a teď tě bude nosit na rukou
.
@Paoloska Vystihla jsi to přesně. On je ten typ co nerad něco tají. A prostě to nevydržel už v sobě držet a říkal že se mu ulevilo. Opravdu mu to bylo moc líto a prostě zatím uděláme tlustou čáru. Ale v tu chvíli jsem byla opravdu hrozně zklamaná.
To je tak, když se snílek baví s životem ostřílenýma mazákama.
@Anonymní píše:
@Paoloska Vystihla jsi to přesně. On je ten typ co nerad něco tají. A prostě to nevydržel už v sobě držet a říkal že se mu ulevilo. Opravdu mu to bylo moc líto a prostě zatím uděláme tlustou čáru. Ale v tu chvíli jsem byla opravdu hrozně zklamaná.
Máš super chlapa
Zaslouží si odpuštění ![]()
@Anonymní píše:
@Paoloska zasloužímáš pravdu
Super.. A ze začátku to vypadalo, na ztrátu důvěry.. Uf.. To bylo těsný.
Hlavně, že se máte rádi.
Jinak jde o prd.
@Anonymní píše:
@Honza 12 nemusíš být cynický. Každý prožíváme věci jinak.
A já jsu rád, že máš doma chlapa, kterej stojí za to, aby mu bylo odpuštěno.. Fakt míněno vážně.. ![]()