20 let lží

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30097
18.8.16 12:01
@Anonymní píše:
A fakt si to nepamatuješ? :mrgreen: Ten můj tvrdí, že neví, kdy měl poprvé sex. To mě taky odbouralo. Jo a nevěřím mu, to se snad nezapomíná, nebo jo?

Já vím s kým to bylo poprvé.. Aspoň doufám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
18.8.16 12:04
@Honza 12 píše:
Já vím s kým to bylo poprvé.. Aspoň doufám.

8o 8o 8o tak doufáš nebo víš? Jsou tací, co to prožili pod vlivem alkoholu a nejsou si jistí, kdo to vlastně byl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
18.8.16 13:51
@Anonymní píše:
A fakt si to nepamatuješ? :mrgreen: Ten můj tvrdí, že neví, kdy měl poprvé sex. To mě taky odbouralo. Jo a nevěřím mu, to se snad nezapomíná, nebo jo?

Nepamatuju si její ex… to, co ona mi řekla. Svoje jo, i když nějaký extra detaily taky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.16 13:57

@kouřící králík děkuju za povzbuzení. Pro všechny dovysvětlím, že opravdu nejde o to že jsem nebyla jeho první. Prostě mi bylo smutno, že celý roky jsem žila s představou, že jsme pro sebe byli jedinečný. A on mě při tom nechal. Včera jsme si o tom promluvily, mrzí ho to a slíbil že už mi nebude lhát. On je jinak úžasný manžel a táta. Ale nechám ho ať se trochu snaží si mě udobřit, to není na škodu ;).Prý pro mě na výročí chystá překvapení.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.8.16 14:02

@Pedro 00 vůbec si nepochopil o co tady šlo :? Ale to je jedno.

• Citovat
  • Upravit
5018
18.8.16 14:05
@Anonymní píše:
Prý pro mě na výročí chystá překvapení.
@Anonymní píše:
@kouřící králík děkuju za povzbuzení. Pro všechny dovysvětlím, že opravdu nejde o to že jsem nebyla jeho první. Prostě mi bylo smutno, že celý roky jsem žila s představou, že jsme pro sebe byli jedinečný. A on mě při tom nechal. Včera jsme si o tom promluvily, mrzí ho to a slíbil že už mi nebude lhát. On je jinak úžasný manžel a táta. Ale nechám ho ať se trochu snaží si mě udobřit, to není na škodu ;).Prý pro mě na výročí chystá překvapení.

Prosím tě, fakt tu první soulož nepřeceňuj. Je spousta případů, kdy má partner/ka potřebu po třicítce zjišťovat, jak vypadá orgasmus s jinou/jiným, to je daleko větší průšvih než dávný pohlavní život adoscelenta.
Překvápko bych tipoval na úplný seznam hříchů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
18.8.16 14:07
@Anonymní píše:

S manželem jsme skoro 25 let, troufám si říct, že jsme jedno tělo i duše. Naprosto chápu, jak se cítíš. Čas to oseká, ale rozumím tomu, že tě to zasáhlo. Možná se celé roky tou lží užíral, vytrestal se sám. Z toho, co píšeš mi přijde jako super chlap, který prostě udělal chybu, nejspíš proto, aby tě potěšil. Přiznáním to nenapravil, ale ulevil svědomí a teď tě bude nosit na rukou :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.16 14:25

@Paoloska Vystihla jsi to přesně. On je ten typ co nerad něco tají. A prostě to nevydržel už v sobě držet a říkal že se mu ulevilo. Opravdu mu to bylo moc líto a prostě zatím uděláme tlustou čáru. Ale v tu chvíli jsem byla opravdu hrozně zklamaná.

• Citovat
  • Upravit
30097
18.8.16 14:26

To je tak, když se snílek baví s životem ostřílenýma mazákama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
18.8.16 14:29
@Anonymní píše:
@Paoloska Vystihla jsi to přesně. On je ten typ co nerad něco tají. A prostě to nevydržel už v sobě držet a říkal že se mu ulevilo. Opravdu mu to bylo moc líto a prostě zatím uděláme tlustou čáru. Ale v tu chvíli jsem byla opravdu hrozně zklamaná.

Máš super chlapa :palec: Zaslouží si odpuštění :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.16 14:31

@Honza 12 asi jo. Každý hold žijeme jinak.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.8.16 14:35

@Paoloska zaslouží ;) máš pravdu

• Citovat
  • Upravit
30097
18.8.16 14:40
@Anonymní píše:
@Paoloska zaslouží ;) máš pravdu

Super.. A ze začátku to vypadalo, na ztrátu důvěry.. Uf.. To bylo těsný. ;) Hlavně, že se máte rádi. ;) Jinak jde o prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.16 14:42

@Honza 12 nemusíš být cynický. Každý prožíváme věci jinak.

• Citovat
  • Upravit
30097
18.8.16 14:43
@Anonymní píše:
@Honza 12 nemusíš být cynický. Každý prožíváme věci jinak.

A já jsu rád, že máš doma chlapa, kterej stojí za to, aby mu bylo odpuštěno.. Fakt míněno vážně.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí