20 let lží

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25123
23.8.16 15:59
@sign45 píše:
Sama na sebe. Ostatní je na dohodě. A nejvíce nebezpečná je domněnka, že se na někoho, byť partnera, mohu 100% spolehnout.
:potlesk: přesně
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
23.8.16 16:00
@sign45 píše:
jedna lež a desítky let lží - onehdá jeden mamlas v jednom „povedeném“ poředu prhlásil „děláte z housenky ještě větší housenku“. Tak asi tak to vidím.

no spíš dělaj z housenky jestřába :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.16 13:34
@Honza 12 píše:
Já bych si v pozici zakladatelky asi říkal, ještě že mě zalhal. Tenkrát mě dost na tom záleželo, a možná bych ho i odmítla.. Špekuluju. Ještě že nebyl tak blbej a neřekl mě to. Vždyť bych toho skvělýho chlapa vůbec nemusela mět.. Tudy se ubírají mé myšlenkové pochody..

Zakladatelka. Ne, neodmítla bych ho. Jen by mi ušetřil fakt trapnou chvilku a trochu hořkosti.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.7.17 19:51

Když jsou to společní známí, je to nepříjemné.

Příspěvek upraven 25.08.20 v 11:59

• Citovat
  • Upravit
16.8.17 09:56
@Anonymní píše:
Tak jsem pročetla diskusi a zažila jsem něco podobného co zakladatelka, ale neprožívám to tak dramaticky. Ale patřím k lidem, kterým není jedno, s kým si to partner v minulosti rozdával. Když jsou to společní známí, je to nepříjemné.

Hlavně když to nejsou příbuzní, i takové znám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.8.20 10:03

Prosím o smazání diskuse, už není aktuální.

• Citovat
  • Upravit
68
12.11.24 21:58

Mlžení

Ono možná kdyz už se jde s tzv novou skutečnosti na trh, bylo by fajn, kdyby se použila opravdu celá pravda.
Zakladatelka se měla za něj vdávat, bohužel spolu spali (s její matkou)už před svatbou a spí spolu doteď což je už dvacet let. Týpek vede dva paralelní životy plnohodnotně se vším všudy. Tají finance, manipuluje s každou jednou ženou. A jestli má doopravdy rád? Nejsem schopen posoudit vzhledem k těm lžím a manipulacim.. a to není ani deset procent ze sta co se informací týče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4929
13.11.24 07:28
@Anonymní píše: Více

Očividně šlo kdyz to řešíte…:D

Pro rejpaly…vim, že je to x let stará diskuze, ale téma je vlastně aktuální pořád…

Co se týká body countu…kolik berete sexuálních partnerů jako moc u protějšku?

10, 20, 30, 40, 50, 60+?

Já osobně měl vždy ženy, které měly málo partnerů, neboť nemám rád vyježděný koleje a vrata od stodoly:D sám jsem ovšem slušný traktor :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
13.11.24 14:53
@Justin Case píše: Více
:lol: :lol: :lol: a kolik polí jsi za svůj život stihl poorat, traktore?
Partnerů jsem se nikdá neptala na jejich počet, proč taky? Kdyby se mě na to partner ptal, řekla bych mu, že to je přece jedno…
Ono je u tebe vtipné, že sám píšeš, že máš nejspíš mnoho zkušeností, ale pozaduješ „takřka nevinnost“… vyježděné koleje a vrata od stodoly jsou blbost, to může mít i panna.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4929
13.11.24 16:12
@Helen001 píše: Více

Ano…jak píšete a to je celkově smutné…

Je zvláštní, že společnost nahlíží na může, kteří měli třeba 50 žen jako na borce a zkušené milence…ale takovou ženu už nikdo nechce…

Osobně mi to nepřijde fér a taky jsem nikdy nechtěl číslo vědět…ale většina partnerek vyzvídala sama od sebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
13.11.24 17:00

Je to chyták.

Cokoliv řekneš je špatně a bude podle situace použito proti tobě :cert:

Ženy to mají jednodušší. Víc jak tři a méně než deset je většinou správně. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
13.11.24 17:08

Copak, bojis se, ze budes mit nejakou zkusenou co zjisti, ze zas takovy borec nejsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4929
13.11.24 18:01
@astoret píše: Více

Já už paní mám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
14.11.24 22:41

Mně by spíš zajímalo, jak to se zakladatelkou dopadlo. Psala v roce 2020, že chce diskusi smazat, že to již není aktuální. Přestala to řešit? Rozvedli se? Ojoj, hrozné nevědět jak to dopadlo :D :) :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí