Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sign45 píše:
Sama na sebe. Ostatní je na dohodě. A nejvíce nebezpečná je domněnka, že se na někoho, byť partnera, mohu 100% spolehnout.
@sign45 píše:
jedna lež a desítky let lží - onehdá jeden mamlas v jednom „povedeném“ poředu prhlásil „děláte z housenky ještě větší housenku“. Tak asi tak to vidím.
no spíš dělaj z housenky jestřába ![]()
@Honza 12 píše:
Já bych si v pozici zakladatelky asi říkal, ještě že mě zalhal. Tenkrát mě dost na tom záleželo, a možná bych ho i odmítla.. Špekuluju. Ještě že nebyl tak blbej a neřekl mě to. Vždyť bych toho skvělýho chlapa vůbec nemusela mět.. Tudy se ubírají mé myšlenkové pochody..
Zakladatelka. Ne, neodmítla bych ho. Jen by mi ušetřil fakt trapnou chvilku a trochu hořkosti.
Když jsou to společní známí, je to nepříjemné.
Příspěvek upraven 25.08.20 v 11:59
@Anonymní píše:
Tak jsem pročetla diskusi a zažila jsem něco podobného co zakladatelka, ale neprožívám to tak dramaticky. Ale patřím k lidem, kterým není jedno, s kým si to partner v minulosti rozdával. Když jsou to společní známí, je to nepříjemné.
Hlavně když to nejsou příbuzní, i takové znám.
Ono možná kdyz už se jde s tzv novou skutečnosti na trh, bylo by fajn, kdyby se použila opravdu celá pravda.
Zakladatelka se měla za něj vdávat, bohužel spolu spali (s její matkou)už před svatbou a spí spolu doteď což je už dvacet let. Týpek vede dva paralelní životy plnohodnotně se vším všudy. Tají finance, manipuluje s každou jednou ženou. A jestli má doopravdy rád? Nejsem schopen posoudit vzhledem k těm lžím a manipulacim.. a to není ani deset procent ze sta co se informací týče
@Anonymní píše: Více
Očividně šlo kdyz to řešíte…:D
Pro rejpaly…vim, že je to x let stará diskuze, ale téma je vlastně aktuální pořád…
Co se týká body countu…kolik berete sexuálních partnerů jako moc u protějšku?
10, 20, 30, 40, 50, 60+?
Já osobně měl vždy ženy, které měly málo partnerů, neboť nemám rád vyježděný koleje a vrata od stodoly:D sám jsem ovšem slušný traktor ![]()
@Justin Case píše: Více
@Helen001 píše: Více
Ano…jak píšete a to je celkově smutné…
Je zvláštní, že společnost nahlíží na může, kteří měli třeba 50 žen jako na borce a zkušené milence…ale takovou ženu už nikdo nechce…
Osobně mi to nepřijde fér a taky jsem nikdy nechtěl číslo vědět…ale většina partnerek vyzvídala sama od sebe…
Je to chyták.
Cokoliv řekneš je špatně a bude podle situace použito proti tobě ![]()
Ženy to mají jednodušší. Víc jak tři a méně než deset je většinou správně. ![]()
Copak, bojis se, ze budes mit nejakou zkusenou co zjisti, ze zas takovy borec nejsi?
Mně by spíš zajímalo, jak to se zakladatelkou dopadlo. Psala v roce 2020, že chce diskusi smazat, že to již není aktuální. Přestala to řešit? Rozvedli se? Ojoj, hrozné nevědět jak to dopadlo
![]()