20 let lží

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mango_Lassi
20.8.16 21:36

Wole! To je zas diskuze. Já si třeba fakt nepamatuju ten počet.
13 nebo 15? Fakt je mi to už jedno.

• Citovat
  • Upravit
40414
20.8.16 22:26

Někdo si prostě doma uměle vyrábí problémy :roll:
Nechápu, proč řešit po Xletech kdo s kým spal :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5018
20.8.16 23:30

@Mango_Lassi @free333 „Nejde o to, co říkáš, ale jak to říkáš.“ Jinými slovy, nejde o to, že smočil před navázáním vztahu, ale že o tom deset let soustavně a vytrvale lhal. A kdo lže…
Moje verze, že zalhal před bůhví kolika léty, protože třeba ta první soulož nestála za řeč, nebyla v diskuzi vzata v potaz. Když si promítnu průměrného teenagera, kluk nemá důvod nepokračovat ve vztahu, když má dobrý sex. To souznění duší se dostává v hodnotovém žebříčku výše až později. Moje snaha byla, aby mu byly přiznány alespoň nějaké polehčující okolnosti. Pokračovatelka to zřejmě rozdýchá, což je fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40414
21.8.16 05:30

@Pedro 00
Já si myslím, že on bude typ, co nerad řeší vztahové problémy.
Když na to před lety třeba přišla řeč, tak zalhal při představě, že by to zakladatelka další hodiny řešila, pitvala, rozebírala (nevíme, jak je hodně pitvací typ) a při různých příležitostech to vytahovala a zase řešila…pro někoho to je strašná představa :think:
Anebo ani netušil, že se zakladatelkou tak dlouho vydrží a nechtělo se mu to řešit při začátku vztahu…možnosti jsou různé.
No, ona asi bude hodně řešící typ, když to ted rozebírá po letech, někdo by se tím ani nezabýval :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.8.16 15:33

Pro free33
Zakladatelka. Ano, zajímá mě to. Jsem prostě zvědavá. Začali jsme spolu chodit v nácti a měli jsme společný okruh známých. Řekl mi sám, že s někým spal, ale že je neznám. Já to dál nikdy neřešila ani se neptala. Pak jsem se to náhodou dozvěděla a nestačila se divit. Znám je a docela často se potkáváme. Teď už je mi to celkem fuk, ale zezačátku to bylo překvápko. Nevím proč to udělal, věděl dobře, že se známe.

• Citovat
  • Upravit
2584
22.8.16 05:56
@Sworley píše:
A mohl by mi, prosím, někdo vysvětlit, proč někdo neni štonc pochopit, že někdo to prostě vědět potřebuje, pro někoho je to důležitý, že je jeho první, že se cítí zrazenej, že tomu tak neni atakdále…a místo toho musí nalézt do diskuze a udílet tady rozumy jaktože a proč jako a boože to jsou starosti :roll: :roll:…Ty a další tady to vědět nepotřebujete, nic ti to nepřinese, no druhejm zase jo, tak já nevim, proč to jako nedokážete pochopit a musíte mermomocí někomu cpát, že vy to tak nemáte. To nechápu zase já. :roll:

Nic to vztahu nepřinese, pouze uškodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2584
22.8.16 06:01
@takymanžel píše:
Tak už Ti jen zbývá, abys k tomu přesvědčil zbytek populace. :D
A s tím hodnocením. To právě obě dělají. Hodnotí to, že jim věšel bulíky na nos. Já chápu, že se najde spousta lidí, pro které partnerská důvěra nic neznamená, ale pro jiné zas ano. A rozhodně to nemá nic společného s předsudky. To si pleteš pojmy. Tady nejde o to kdo s kým, ale o to, že lhali. A samozřejmě, že jsou horší věci. Ale to se dá říct u každé diskuze. Utek ti manžel? Jsou horší věci hlavně, že jsi zdravá. :nevim:

Partnerská důvěra ano. Pokud to ovšem někdo slučuje s tím, co se událo před současným vztahem?

Já nikoho přesvědčovat nechci a ani nepotřebuji. Byl bych raději, kdyby byli někteří schopní se zamyslet. Odložit své ego a položit si otázku, co mi přinese to, že se budu pitvat, nebo že budu vyřadovat informace o vztazích, které měl partner předemnou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40414
22.8.16 07:42
@Anonymní píše:
Pro free33
Zakladatelka. Ano, zajímá mě to. Jsem prostě zvědavá. Začali jsme spolu chodit v nácti a měli jsme společný okruh známých. Řekl mi sám, že s někým spal, ale že je neznám. Já to dál nikdy neřešila ani se neptala. Pak jsem se to náhodou dozvěděla a nestačila se divit. Znám je a docela často se potkáváme. Teď už je mi to celkem fuk, ale zezačátku to bylo překvápko. Nevím proč to udělal, věděl dobře, že se známe.

Asi mu to v těch „nácti“ nepřišlo tak důležité, nebo opravdu sám nečekal, že spolu budete tak dlouho, nevím :nevim:
Ono co se děje chlapům v hlavě se někdy těžko odhaduje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
22.8.16 07:47

@sign45 presne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
22.8.16 07:49

@free333 hmm a ze by to bylo tim ze je to naprosto nerelevantni a uplne zbytecna informace :) i kdyz jak to tak ctu vubec se mu nedivim…chudak nic neproved nikoho nepodved, ale sup uz je na pranyri :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40414
22.8.16 08:01
@brumdinka píše:
@free333 hmm a ze by to bylo tim ze je to naprosto nerelevantni a uplne zbytecna informace :) i kdyz jak to tak ctu vubec se mu nedivim…chudak nic neproved nikoho nepodved, ale sup uz je na pranyri :lol:

To jo, informace je zbytečná, ale když se všichni potkávají, tak se měl nejspíš o tom zmínit a měl by klid…ale asi se mu to nechtělo před lety řešit :nevim:
Někdo rád řeší kdeco, někdo nic, je to různé :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
22.8.16 08:30
@sign45 píše:
Partnerská důvěra ano. Pokud to ovšem někdo slučuje s tím, co se událo před současným vztahem?Já nikoho přesvědčovat nechci a ani nepotřebuji. Byl bych raději, kdyby byli někteří schopní se zamyslet. Odložit své ego a položit si otázku, co mi přinese to, že se budu pitvat, nebo že budu vyřadovat informace o vztazích, které měl partner předemnou?
:roll: Tak ještě jednou a pomalu. Nikdo tu neřeší, co se událo před vztahem. Obě anonymní tu řeší, jen a pouze to, že jim lhal. Tečka, puntík, bodka.

Ty nikoho přesvědčovat nechceš, ale… Pokud budu hnidopich, musím si položit otázku. Když odložím své ego, co my zbude? :mrgreen: A co jim přinese, že (nevšiml jsem si, že by někdo něco pitval) chtějí info o předešlých vztazích? Tak zakladatelce asi jen to, že se nebude cítit divně ve chvíli kdy se dozví (z jiného zdroje než od manžela), že žena se kterou se běžně potkává je jeho bejvalka. Jasně, že pro většinu lidí na tom nic není. Ale právě proto je nesmysl to tajit. Ale to už je vyřešené, zakladatelka to strávila, tady se z toho vymluvila a nebýt zbytečných řečí jak je nesmyslné to řešit, tak už by po tom pes neštěk. Trochu hůř, je na tom druhá anonymní, pro kterou byl trochu šok, že manžel, kterého si brala s tím, že je panic, vlastně „tak trochu“(podle některých) panic nebyl. Což, dohnáno ad absurdum, může být bráno vlastně jako zamlčení zdravotního stavu. Mohla chtít třeba testy. Nebo je ortodoxní věřící a pak je pro ní toto podstatná informace. A je úplně fuk, jak moc to tady někomu připadá absurdní. Soudě podle posledního příspěvku, se i tato s tou zprávou nějak srovná. Pravděpodobně by si ho i kdyby řekl pravdu vzala. :nevim: Ale každopádně by měla možnost volby. A jestli se pro ni něco změní? Asi ne. Jen jí zbyde pocit hořkosti, že jí její nejbližší uvedl v omyl, který trval 10let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
22.8.16 08:32
@free333 píše:
To jo, informace je zbytečná, ale když se všichni potkávají, tak se měl nejspíš o tom zmínit a měl by klid...ale asi se mu to nechtělo před lety řešit :nevim:
Někdo rád řeší kdeco, někdo nic, je to různé :P

Přesně tak. Huba by mu neupadla a zakladatelka by to, soudě z jejích příspěvků, vzala jako fakt a tím by to zhaslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30126
22.8.16 08:45
@takymanžel píše: :roll: Tak ještě jednou a pomalu. Nikdo tu neřeší, co se událo před vztahem. Obě anonymní tu řeší, jen a pouze to, že jim lhal. Tečka, puntík, bodka.Ty nikoho přesvědčovat nechceš, ale… Pokud budu hnidopich, musím si položit otázku. Když odložím své ego, co my zbude? :mrgreen: A co jim přinese, že (nevšiml jsem si, že by někdo něco pitval) chtějí info o předešlých vztazích? Tak zakladatelce asi jen to, že se nebude cítit divně ve chvíli kdy se dozví (z jiného zdroje než od manžela), že žena se kterou se běžně potkává je jeho bejvalka. Jasně, že pro většinu lidí na tom nic není. Ale právě proto je nesmysl to tajit. Ale to už je vyřešené, zakladatelka to strávila, tady se z toho vymluvila a nebýt zbytečných řečí jak je nesmyslné to řešit, tak už by po tom pes neštěk. Trochu hůř, je na tom druhá anonymní, pro kterou byl trochu šok, že manžel, kterého si brala s tím, že je panic, vlastně „tak trochu“(podle některých) panic nebyl. Což, dohnáno ad absurdum, může být bráno vlastně jako zamlčení zdravotního stavu. Mohla chtít třeba testy. Nebo je ortodoxní věřící a pak je pro ní toto podstatná informace. A je úplně fuk, jak moc to tady někomu připadá absurdní. Soudě podle posledního příspěvku, se i tato s tou zprávou nějak srovná. Pravděpodobně by si ho i kdyby řekl pravdu vzala. :nevim: Ale každopádně by měla možnost volby. A jestli se pro ni něco změní? Asi ne.Jen jí zbyde pocit hořkosti, že jí její nejbližší uvedl v omyl, který trval 10let.

A čím dýl spolu žijí, tím menší ten pocit hořkosti bude. Protože čím víc let se znají, tím víc je odzkoušenej jako super bezva chlap, parťák a manžel. Tím menší váhu má fakt, že jí to zatajil, aby ji snáz získal. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
22.8.16 08:58
@brumdinka píše:
@takymanžel takhle jsi to ale napsal, já si právo rozhodovat rozhodně neosobuju to ty a spol.,jste z takový banality udělalai základní narušení důvěry, kterou to fakt není a jak už tu bylo psáno je to minimálně úsměvné :D

A proč, v kontextu s vytučněným, tady házíš s takovými soudy, jako že problém pisatelky je banalita, pytlovina, úsměvný? To, jak se o tom vyjadřuješ se nedá brát jinak, než že Ty si rozhodla, že je to hloupost. Možná pro tebe a pár jiných. A pro pár ostatních je to, zvlášť případ s panictvím, podstatná věc. A pro pár ostatních, mezi které si dovoluji zařadit sebe, je to sice nedůležité, ale pochopitelné.
A rozhodně jsem ani já ani nikdo s přispívajících z ničeho nic neudělal. Pouze jsme vyjádřili pochopení a podporu, aby se anonymky necítily jak mimozemšťanky, v záplavě příspěvků o pitvání se v ničem. Jasně, v porovnání se světovým mírem, je jejich problém malicherný, jako ostatně 90% ostatních. Ale proto tu tenhle server je. Aby se lidi vypovídali a bylo jim líp. A nádavkem dostanou občas i nějakou tu radu, kterou si ale musí vytřídit v záplavě balastu a přizpůsobit svým potřebám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí