20 let lží

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25897
20.8.16 10:48

@Pedro 00 @brumdinka Vy dva si podejte ruce a naučte se pořádně číst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
20.8.16 10:53
@Pedro 00 píše:
@takymanžel Takže varianta A, ztráta důvěry. Podle mě vyrábění vrásek, jak tady psala kolegyně výše, ale jo, ujišťujte se v tom, že je to zásadní problém jinak šťastného manželství.

Podle mě, se víra v nějaké náboženství dne taky neslučuje s poznatky dnešní doby. Ale nebudu pro to přesvědčovat věřící, že náboženství jsou si podobná a minimálně nemůžou vědět, které je to pravé. A nikdo tu nemluvil o zásadním problému, ale o zklamání a narušení důvěryhodnosti po x letech manželství. A taky nikdo neřekl, že to znamená konec vztahu. Ale alespoň pro mě, je důvěra ve vztahu jednou z nejdůležitějších. Partner je člověk, který může ovlivňovat všechny důležité aspekty mého života, včetně zdraví. Ale chápu, že jsou lidi, který si jedou více méně svůj život a partner(ka) je jendoplněk, co se dá snadno vyměnit. A rozhodně je nebudu přesvědčovat, že ve svém modelu nemůžou přece být šťastný, protože já to mám jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
20.8.16 10:56
@brumdinka píše:
@Pedro 00 dik jsem se po ranu zasmala :D jinak souhlas

Můžu se zeptat, co tě na tom tak rozveselilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
20.8.16 10:57

@takymanžel :potlesk: :potlesk: mluvíš mi z duše, partner je člověk, na kterého se chci na 100% spolehnout, proto je důvěra tak důležitá. Ale některé páry asi fakt žijí vedle sebe a ne spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
20.8.16 11:12

@takymanžel :roll: a on tu snad nekdo zpochybnuje ze v partnerstvi nema byt duvera a neovlivnuje te…a hned se to otaci do extremu ze partnera vymenim jak novy kolo :zed: a to jen kvuli takovyhle pytlovine…tohle proste neni zasadni zklamani ani naruseni duvery…to je vyrabeni pseudoproblemu z nudy :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
20.8.16 11:15

@brumdinka Takže když budeš řešit finanční problémy a manžel si za tvými zády vezme úvěr půl mega a provalí se to za pár let, budeš úplně ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
20.8.16 11:15
@Petrolka píše:
@takymanžel :potlesk: :potlesk: mluvíš mi z duše, partner je člověk, na kterého se chci na 100% spolehnout, proto je důvěra tak důležitá. Ale některé páry asi fakt žijí vedle sebe a ne spolu.

Pokud jsou oba tak zaměření a šťastný, tak proč ne. Na světě je spousta sólistů. Ale nechápu, proč mají potřebu svůj styl života a svoje hodnoty vnucovat jiným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
20.8.16 11:20
@brumdinka píše:
@takymanžel :roll: a on tu snad nekdo zpochybnuje ze v partnerstvi nema byt duvera a neovlivnuje te…a hned se to otaci do extremuze partnera vymenim jak novy kolo :zed: a to jen kvuli takovyhle pytlovine…tohle proste neni zasadni zklamani ani naruseni duvery…to je vyrabeni pseudoproblemu z nudy :P

Já na rozdíl od jiných nic nepřetáčím, jen jsem řekl, že chápu i tyto a že na rozdíl od jiných, jim nebudu vnucovat svůj styl života a mé „pravdy“.
A to, co je nebo není narušení důvěry záleží na každém jednotlivci a na tvém místě, bych si neosoboval právo rozhodovat, co je a není důležité. Vypadá to minimálně povýšeně a jako patent na rozum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
20.8.16 12:03
@brumdinka píše:
@takymanžel :roll: a on tu snad nekdo zpochybnuje ze v partnerstvi nema byt duvera a neovlivnuje te…a hned se to otaci do extremu ze partnera vymenim jak novy kolo :zed: a to jen kvuli takovyhle pytlovine…tohle proste neni zasadni zklamani ani naruseni duvery…to je vyrabeni pseudoproblemu z nudy :P

tak ona to sem psala v jeste doznivajicim soku, jak to vstrebala uz to taky na rozchod nevidela… vzhledem k tomu, ze manzel v tomhle pred deseti lety z mladicke nerozvaznosti lhal a anonymni o tom stale nadsene mluvi i po 10 letech, je to u nich asi dulezite tema, ale uz se to vyjasnilo, zakladatelka si pobrecela a srovnala se s tim a jede se dal… taky me ibcas fascinuje, co se v okolnich vztazich resi za kraviny a ze tom co ja povazuju za dost problem se kolikrat prechazi, holt nejen lidi, ale i pary jsou jedinecne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
20.8.16 12:07
@Petrolka píše:
@brumdinka Takže když budeš řešit finanční problémy a manžel si za tvými zády vezme úvěr půl mega a provalí se to za pár let, budeš úplně ok?

8o jo tohle je ztráta důvěry, ale není ztráta důvěry, že jí před 20-ti lety neřek, že nebyla první…resp. že než se potkali a vůbec netušil, že existuje tak se vyspal s někym jinym… srovnáváš nesrovnatelné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
20.8.16 12:09

@takymanžel takhle jsi to ale napsal, já si právo rozhodovat rozhodně neosobuju to ty a spol.,jste z takový banality udělalai základní narušení důvěry, kterou to fakt není a jak už tu bylo psáno je to minimálně úsměvné :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
20.8.16 12:14

@brumdinka Podvod jako podvod, jestli jsem četla diskusi dobře, lhát ho nikdo nenutil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32498
20.8.16 12:15
@takymanžel píše:
Já na rozdíl od jiných nic nepřetáčím, jen jsem řekl, že chápu i tyto a že na rozdíl od jiných, jim nebudu vnucovat svůj styl života a mé „pravdy“.
A to, co je nebo není narušení důvěry záleží na každém jednotlivci a na tvém místě, bych si neosoboval právo rozhodovat, co je a není důležité. Vypadá to minimálně povýšeně a jako patent na rozum.

Amen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80011
20.8.16 16:03

@brumdinka Dýchej pomalu a říkej si klid, klid klid!
Vždyť je to směšné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5018
20.8.16 20:35
@Petrolka píše:
@takymanžel :potlesk: :potlesk: mluvíš mi z duše, partner je člověk, na kterého se chci na 100% spolehnout, proto je důvěra tak důležitá. Ale některé páry asi fakt žijí vedle sebe a ne spolu.

Ano, ale vůbec to nesouvisí s tím, jaké názory zastáváme v této otázce. Prostě vidím ten nepoměr mezi poněkud hysterickým názvem diskuze 20 resp. 10 let lží a skutečností, že skoro panic před stykem neprozradil, že už se o něco pokusil s jinou. To prostě nepovažuji za nepřetržité desetileté lhaní.
Nejlépe je ten rozdíl vidět na tomto příspěvku:

@Petrolka píše:
@brumdinka Takže když budeš řešit finanční problémy a manžel si za tvými zády vezme úvěr půl mega a provalí se to za pár let, budeš úplně ok?

Opravdu to dáváte na stejnou úroveň? Pokud ano, pak je třeba opravdu zvážit setrvání ve vztahu. Blbost, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí