20 let lží

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5018
18.8.16 19:28

@Katy 7 Nevím, proč to vykládají. Asi to na některé zabírá, jak je vidět. A možná jsou v tom dobří, když tomu věříš i ty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
18.8.16 19:34
@Honza 12 píše:
Bereme víčitky.. Ono je to lepší, než zjistit, že je manžel debil. Tohle by ničemu neprospělo.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: máš recht, výčitky jsou přijatelnější
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.16 21:05

Koukám, že to tady pořád ještě rozebíráte. Jenom bych podotkla že deb*l není, jenom ho žralo svědomí. Prostě máme desáté výročí a já trochu nostalgicky vzpomínala a jeho svědomí to neuneslo. Určitě mu takové věci neříkám pořád, při třech dětech to nejde :D. Ale @Petrolka mě pochopila nejvíc, děkuju :hug:

• Citovat
  • Upravit
30101
18.8.16 21:07
@Anonymní píše:
Koukám, že to tady pořád ještě rozebíráte. Jenom bych podotkla že deb*l není, jenom ho žralo svědomí. Prostě máme desáté výročí a já trochu nostalgicky vzpomínala a jeho svědomí to neuneslo. Určitě mu takové věci neříkám pořád, při třech dětech to nejde :D. Ale @Petrolka mě pochopila nejvíc, děkuju :hug:

Už se nerozebíráš ty.. Ale tak nějak obecně tohle téma.. Tady si to ještě možná bude žít svým vlastním životem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
18.8.16 21:10
@Pedro 00 píše:
@Katy 7 Nevím, proč to vykládají. Asi to na některé zabírá, jak je vidět. A možná jsou v tom dobří, když tomu věříš i ty :mrgreen:
:lol: :lol: :mrgreen: S jedním jsem chodila od patnácti do 17 let. Byl to takový hodný ťunťa a všichni si ho za panictví dobírali. Takže tam není nad čím dumat. ;) A druhého mamka držela do určitého věku pod zámkem a s jeho dvěma, s kterýma chodil chvilku se znám a vím od nich, že s ním ani jedna nespala.
Hlavně mě to bylo fuk. Nikdy jsem to takhle nehrotila. I když se mi líbilo, jak byl ten můj první rozklepaný, když mi měl dát jen pusu. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
18.8.16 21:18
@Honza 12 píše:
A to je nějakej bonus? Pro ženskou je plus když chlap nikoho neměl? 8o

Třeba ano. Pro některou to může být rajcovní, že mu dělá učitelku sexu. ;) A pro někoho to je zase důležité, když je to její první zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
18.8.16 21:30
@Katy 7
@Anonymní píše:
Koukám, že to tady pořád ještě rozebíráte. Jenom bych podotkla že deb*l není, jenom ho žralo svědomí. Prostě máme desáté výročí a já trochu nostalgicky vzpomínala a jeho svědomí to neuneslo. Určitě mu takové věci neříkám pořád, při třech dětech to nejde :D. Ale @Petrolka mě pochopila nejvíc, děkuju :hug:

Tak hlavně, že jste si to doma vyříkali. Taky doma občas vzpomínáme na začátky vztahu, to byla romantika :* Dnes už to mládež nezažije, mají jiný časoprostor a jiné formy komunikace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
18.8.16 21:32
@Honza 12 píše:

Pro někoho určitě. Koukni na odkaz.
https://www.emimino.cz/…nout-241049/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
18.8.16 23:28
@Honza 12 píše:

Ja to taky nechapu…pro me je to spis minus teda drevo v posteli dik nechci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2584
19.8.16 05:54

Proč Tě zajímá, s kým co měl před Tebou. To je minulost, která stejně nejde změnit. A pokud Tě to tak zajímá a frustruje, tak máš problém Ty, ne on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.16 07:39

@sign45 Zakladatelka. Ano, zajímá mě to. Jsem prostě zvědavá. Začali jsme spolu chodit v nácti a měli jsme společný okruh známých. Řekl mi sám, že s někým spal, ale že je neznám. Já to dál neřešila ani se neptala. Pak jsem se to náhodou dozvěděla a nestačila se divit. Znám je a docela často se potkáváme. Teď už je mi to celkem fuk, ale zezačátku to bylo překvápko. Nevím proč to udělal, věděl dobře, že se známe.

• Citovat
  • Upravit
2713
19.8.16 08:08
@sign45 píše:
Proč Tě zajímá, s kým co měl před Tebou. To je minulost, která stejně nejde změnit. A pokud Tě to tak zajímá a frustruje, tak máš problém Ty, ne on.

Už jsem si toho všiml dříve a tak mi nedá se nezeptat. Není to co Ti pomohlo se vypořádat s problémy metoda RUŠ?
K zakladatelce. Nedivím se, že tě to rozhodilo. Důvěra se těžko obnovuje, obzvlášť pokud je ta lež úplně zbytečná. A minulost utváří člověka. Takže to, že minulost je minulost je poněkud krátkozraké. Myslím, že v tomhle případě šlo opravdu jen o hloupý zkrat a snahu vyhnout se byť i jen málo pravděpodobné nepříjemnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
19.8.16 08:55
@brumdinka píše: :mrgreen:
jo jasne na cem jedes :D

Na pravé mexické tequile, ale jestli nikoho takového neznáš, tak je mi tě opravdu moc líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106083
19.8.16 08:56
@Honza 12 píše:

pro mně by to teda bylo velké mínus..vůbec si to neumím představit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
19.8.16 09:12

@brumdinka Asi jsem se opravu narodila do špatného století, ale ty opravdu neznáš ani jednoho slušného a čestného člověka? 8o 8o 8o Oni ještě opravdu nevymřeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí