Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Katy 7 Nevím, proč to vykládají. Asi to na některé zabírá, jak je vidět. A možná jsou v tom dobří, když tomu věříš i ty ![]()
@Honza 12 píše:
Bereme víčitky.. Ono je to lepší, než zjistit, že je manžel debil. Tohle by ničemu neprospělo.
Koukám, že to tady pořád ještě rozebíráte. Jenom bych podotkla že deb*l není, jenom ho žralo svědomí. Prostě máme desáté výročí a já trochu nostalgicky vzpomínala a jeho svědomí to neuneslo. Určitě mu takové věci neříkám pořád, při třech dětech to nejde
. Ale @Petrolka mě pochopila nejvíc, děkuju ![]()
@Anonymní píše:
Koukám, že to tady pořád ještě rozebíráte. Jenom bych podotkla že deb*l není, jenom ho žralo svědomí. Prostě máme desáté výročí a já trochu nostalgicky vzpomínala a jeho svědomí to neuneslo. Určitě mu takové věci neříkám pořád, při třech dětech to nejde. Ale @Petrolka mě pochopila nejvíc, děkuju
Už se nerozebíráš ty.. Ale tak nějak obecně tohle téma.. Tady si to ještě možná bude žít svým vlastním životem
@Pedro 00 píše:
@Katy 7 Nevím, proč to vykládají. Asi to na některé zabírá, jak je vidět. A možná jsou v tom dobří, když tomu věříš i ty
@Honza 12 píše:
A to je nějakej bonus? Pro ženskou je plus když chlap nikoho neměl?
Třeba ano. Pro některou to může být rajcovní, že mu dělá učitelku sexu.
A pro někoho to je zase důležité, když je to její první zkušenost.
@Anonymní píše:
Koukám, že to tady pořád ještě rozebíráte. Jenom bych podotkla že deb*l není, jenom ho žralo svědomí. Prostě máme desáté výročí a já trochu nostalgicky vzpomínala a jeho svědomí to neuneslo. Určitě mu takové věci neříkám pořád, při třech dětech to nejde. Ale @Petrolka mě pochopila nejvíc, děkuju
Tak hlavně, že jste si to doma vyříkali. Taky doma občas vzpomínáme na začátky vztahu, to byla romantika
Dnes už to mládež nezažije, mají jiný časoprostor a jiné formy komunikace.
@Honza 12 píše:
Pro někoho určitě. Koukni na odkaz.
https://www.emimino.cz/…nout-241049/
@Honza 12 píše:
Ja to taky nechapu…pro me je to spis minus teda drevo v posteli dik nechci ![]()
Proč Tě zajímá, s kým co měl před Tebou. To je minulost, která stejně nejde změnit. A pokud Tě to tak zajímá a frustruje, tak máš problém Ty, ne on.
@sign45 Zakladatelka. Ano, zajímá mě to. Jsem prostě zvědavá. Začali jsme spolu chodit v nácti a měli jsme společný okruh známých. Řekl mi sám, že s někým spal, ale že je neznám. Já to dál neřešila ani se neptala. Pak jsem se to náhodou dozvěděla a nestačila se divit. Znám je a docela často se potkáváme. Teď už je mi to celkem fuk, ale zezačátku to bylo překvápko. Nevím proč to udělal, věděl dobře, že se známe.
@sign45 píše:
Proč Tě zajímá, s kým co měl před Tebou. To je minulost, která stejně nejde změnit. A pokud Tě to tak zajímá a frustruje, tak máš problém Ty, ne on.
Už jsem si toho všiml dříve a tak mi nedá se nezeptat. Není to co Ti pomohlo se vypořádat s problémy metoda RUŠ?
K zakladatelce. Nedivím se, že tě to rozhodilo. Důvěra se těžko obnovuje, obzvlášť pokud je ta lež úplně zbytečná. A minulost utváří člověka. Takže to, že minulost je minulost je poněkud krátkozraké. Myslím, že v tomhle případě šlo opravdu jen o hloupý zkrat a snahu vyhnout se byť i jen málo pravděpodobné nepříjemnosti.
@brumdinka píše:
jo jasne na cem jedes
Na pravé mexické tequile, ale jestli nikoho takového neznáš, tak je mi tě opravdu moc líto.
@Honza 12 píše:
pro mně by to teda bylo velké mínus..vůbec si to neumím představit
@brumdinka Asi jsem se opravu narodila do špatného století, ale ty opravdu neznáš ani jednoho slušného a čestného člověka?
Oni ještě opravdu nevymřeli.