20 let lží

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9994
19.8.16 16:54
@brumdinka píše:
jo dotkla nesud druhe z par prispevku na netu..zivot je fakt jinde 8)

Tak fajn. Hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80026
19.8.16 17:10
@brumdinka píše:
@Petrolka sorry a to si cetla kde :lol: To se jako vylucuje a co to ma spolecnyho s tim ze ji pred 20 ti lety nerek te nebyla prvni :lol: Doufam ze mi fakt nechces tvrdit ze spachal smrtelnej hrich a je tim padem neslusnej a necestnej :P :mrgreen:

Je to nečestné a nesportovní!
Heled za mne je chlap cvok, protože měl mlčet. A mohl být dál štastný jako blecha. Nevěřím totiž na to, že si někdo v manželství říká 100= všechno. To by nás dva asi ráchlo. Prostě si myslím, že je to hloupost - a ti, co tvrdí, že si takhle říkají úúúplně všechno, si to vlastně taky mohou jenom myslet. Já bych řekla něco jiného - já svému manželovi věřím a myslím si, že i on mně. Ale že bychom si říkali všechno, to tedy ne. A jsme spolu 36 let! Manželé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32510
19.8.16 17:12
@sign45 píše:
Mohl by mi prosím někdo vysvětlit, jak můžu zradit něčí důvěru něčím, co se stalo v době, když ještě nebyli partneři? Znám lidi, kteří vystřídali 8 - 10 partnerů, než našli toho současného. To jako měli těm současný partnerům popisovat vztah s každým z nich? Proboha, co by to komu dalo? Nedej bože, kdyby (obrazně) současné Aničce vyprávěl, jak měla Maruška lepří prsa, Ivetka hezčí oči, Věruška hezčí vlasy, Terezka byla trošičku lepší v sexu… Ale ty Aničko, ty jsi nejlepší. A zrovna z té samé pozice nechápu, k čemu současný partner potřebuje vědět, s kým chodil před ním? Co mu to přinese? Jak to může obohatit současný vztah?

A mohl by mi, prosím, někdo vysvětlit, proč někdo neni štonc pochopit, že někdo to prostě vědět potřebuje, pro někoho je to důležitý, že je jeho první, že se cítí zrazenej, že tomu tak neni atakdále…a místo toho musí nalézt do diskuze a udílet tady rozumy jaktože a proč jako a boože to jsou starosti :roll: :roll:…Ty a další tady to vědět nepotřebujete, nic ti to nepřinese, no druhejm zase jo, tak já nevim, proč to jako nedokážete pochopit a musíte mermomocí někomu cpát, že vy to tak nemáte. To nechápu zase já. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80026
19.8.16 17:13

@sign45 Taky jsem se ptala a vysvětlení nedostala. Jak může zklamat někoho tím, že s někým chodil dřív, než se poznal s tou současnou?
To pak musí jít bud po mladejch a vychovat si je - počítám nejpozději od 12 let si ho hlídat - anebo by musela jít po řeholnících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32510
19.8.16 17:14
@brumdinka píše:
A co jako tim chces rict…no holt z naivity jsem vyrostla :P nekdo evidentne ne :D

Hm, ty určitě. :roll: Ta tvoje lávstory, co tu omíláš ve všech diskuzích, o tom teda moc nesvědčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80026
19.8.16 17:24

@Sworley Nezlob se, ale tohle je totiž skutečně vyrábění si vrásek. Ano, může to být důležité, ale myslím si, že tady vypisovat o zrazené důvěře, o tom, jak sedím a pláču je po deseti letech vztahu mírně řečeno směšné. Za deset let už asi dost lidí ví, že ten život je o úplně jiných věcech, ne? Dobře, je to pro ni dlležité, a chlap si to pohnojil, protože měl mlčet. On by mlčel a ona by si žila dále štastná ve lži. Myslíš si, že takto by to bylo správné? Anebo by se byli vůbec nevzali a mohla být zakladatelka štastnější, těch deset let? Vždyt je to opravdu úsměvné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
19.8.16 17:25
@Sworley píše:
Hm, ty určitě. :roll: Ta tvoje lávstory, co tu omíláš ve všech diskuzích, o tom teda moc nesvědčí.
:lol: jj jasně to bude vono…já žádný lovestory nikde neomílám, ale dík za upozornění už nikde nic psát nebudu, jelikož si z toho vybíráte jen co se vám hodí, abyste si kofli do živýho, když s váma člověk nesouhlasí :roll:

Příspěvek upraven 19.08.16 v 17:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
19.8.16 17:26

@inkakřivák přesně je to opravdu úsměvné, ale tady se z toho dělá div né vražda :mrgreen: a odpovědi se zde stejně nedočkáš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80026
19.8.16 17:40

@brumdinka No nechodit sem pro zábavu, tak by člověk někdy plakal, jak se tu může z každého p.du uválet kulička aneb - nemám problém? tak si ho vyrobím.
A dámy, až budete mít za sebou třeba ty zkušenosti a to, co má @brumdinka, pak se možná už dávno nebudete ušklebovat. Tady totiž každý vítá jen ty tragédie, co? Slyšet, že se dají věci řešit nejenom útěkem, to tu moc populární není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32510
19.8.16 17:48
@inkakřivák píše: …Nezlob se, ale tohle je totiž skutečně vyrábění si vrásek.Ano, může to být důležité, ale myslím si, že tady vypisovat o zrazené důvěře, o tom, jak sedím a pláču je po deseti letech vztahu mírně řečeno směšné. Za deset let už asi dost lidí ví, že ten život je o úplně jiných věcech,ne? Dobře, je to pro ni dlležité, a chlap si to pohnojil, protože měl mlčet. On by mlčel a ona by si žila dále štastná ve lži. Myslíš si, že takto by to bylo správné? Anebo by se byli vůbec nevzali a mohla být zakladatelka štastnější, těch deset let? Vždyt je to opravdu úsměvné.

Ale jo, možná, že je. Chápu, že pro tebe není problém nic, se vším si dokážeš poradit a přejít to s grácií a nic tě nerozhází.
A v porovnání s jinýma věcma je to fakt prkotina.No tak to prostě na ní, jednu i druhou, padlo, rozhodilo, přemejšlí…vypíše se tady a bude líp. Jen třeba potřebovala/y trochu pochopení, povzbuzení…s čímž někteří tady, bohudík, nemaj problém. Místo uvědomělých, vševědoucích a posměšných řečí. Toť vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32510
19.8.16 17:51
@brumdinka píše: :lol: jj jasně to bude vono…já žádný lovestory nikde neomílám, ale dík za upozornění už nikde nic psát nebudu, jelikož si z toho vybíráte jen co se vám hodí, abyste si kofli do živýho, když s váma člověk nesouhlasí :roll:

Kdo klofe? Se tady kdekomu vysmíváš, jak je naivní, nic neví o životě, ty seš ta nejzkušenější, chlap, co měl jednu partnerku, je prkno v posteli…neklofej ty a nikdo si tě ani nevšimne, simtě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
19.8.16 18:09
@Sworley píše:
Kdo klofe? Se tady kdekomu vysmíváš, jak je naivní, nic neví o životě, ty seš ta nejzkušenější, chlap, co měl jednu partnerku, je prkno v posteli…neklofej ty a nikdo si tě ani nevšimne, simtě.

nic takovýho nedělám, asi čteš jinou diskuzi :-D jinak klasika co dojdou argumenty, tak se vytahujou jiný diskuze…já třeba vůbec nevim, co si kde napsala, ale ty máš o mě evidentně přehled :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
19.8.16 18:10
@Sworley píše:
Ale jo, možná, že je. Chápu, že pro tebe není problém nic, se vším si dokážeš poradit a přejít to s grácií a nic tě nerozhází.
A v porovnání s jinýma věcma je to fakt prkotina.No tak to prostě na ní, jednu i druhou, padlo, rozhodilo, přemejšlí…vypíše se tady a bude líp. Jen třeba potřebovala/y trochu pochopení, povzbuzení…s čímž někteří tady, bohudík, nemaj problém. Místo uvědomělých, vševědoucích a posměšných řečí. Toť vše.

ono by stačilo nedělat z komára velblouda, že…tot´vše 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32510
19.8.16 18:33
@brumdinka píše:
nic takovýho nedělám, asi čteš jinou diskuzi :-D jinak klasika co dojdou argumenty, tak se vytahujou jiný diskuze…já třeba vůbec nevim, co si kde napsala,ale ty máš o mě evidentně přehled :cert:

To bude nejspíš tim, že nerozebírám svoje soukromí ve veřejných diskuzích. A klasika…dojdou argumenty a já nic nepsala, nic nedělám, asi čteš jinou diskuzi..
No nebudu to kopírovat, cos psala pár stran dopředu, je to zbytečný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32510
19.8.16 18:39
@brumdinka píše:
ono by stačilo nedělat z komára velblouda, že…tot´vše 8)
:roll: :mrgreen:

Díky za radu.Od vás, údernic, zkušených a zocelených životem, co se sem chodí bavit a zhlížet na nás nezkušené, slabé a naivní kusy, co maj se vším problém, si to určitě vezmeme k srdci. 8)
Tím končím diskuzi, nechci to tu plevelit dohadama. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí