Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Petrolka píše:
@brumdinka Asi jsem se opravu narodila do špatného století, ale ty opravdu neznáš ani jednoho slušného a čestného člověka?![]()
![]()
Oni ještě opravdu nevymřeli.
Já znám spoustu slušných a čestných lidí.
@brumdinka Tvůj vztah, pokud nějaký máš, asi není moc šťastný. Věřím, že může být fungující, ale já od vztahu čekám víc. I po těch skoro 25ti letech jsme si s manželem hodně blízcí, milujeme se, říkáme si to, 100% si užíváme společné chvíle, jsme k sobě poctiví, vážíme si sebe navzájem, jsme spolu opravdu šťastní. Tohle je pro mě vztah, ne nějaká dle tebe obecná norma, realita, či co..
@Paoloska Tak to se tam budeme potkávat
a u @brumdinka stačí přečíst některé diskuse.
@takymanžel píše:
Už jsem si toho všiml dříve a tak mi nedá se nezeptat. Není to co Ti pomohlo se vypořádat s problémy metoda RUŠ?
K zakladatelce. Nedivím se, že tě to rozhodilo. Důvěra se těžko obnovuje, obzvlášť pokud je ta lež úplně zbytečná. A minulost utváří člověka. Takže to, že minulost je minulost je poněkud krátkozraké. Myslím, že v tomhle případě šlo opravdu jen o hloupý zkrat a snahu vyhnout se byť i jen málo pravděpodobné nepříjemnosti.
Ne. Ale později jsem se začal zajímat o Toltécké učení. Jestli jsem dobře informován, tak metoda RUŠ vyžaduje, aby člověka tímto procesem někdo provedl. Toltécké učení vychází z toho, že člověk sám vědomně vyhledává špatné kodexy a přetváří je, tedy sám vědomě mění své myšlení, své úhly pohledu.
Ano, minulost nás utváří, ale je neměnná. A pídit se po tom, z kým měl vztah předtím je zbytečné a nic nevypovídající. Protože i člověk se vyvíjí. Tak že i kdyby chodil s prominutím s největší obludou z okolí a největší rádodajkou, tak na tom nelze nic změnit. A současná partnerka by ho měla hodnotit podle toho, jaký je od doby, co ho poznala.
Tomu se jinak říká předsudky. Také jsem dělal s člověkem, který z nedbalosti v autě ublížil a seděl za to. Perfektní člověk, výborný pracant. Ale pro lidi s předsudky to byl kriminálník.
@Paoloska
a ted jako reagujes na co ja tvuj vztah nezpochybnuju jen mi prijde ponekud usmevne tema teto diskuze ![]()
@Petrolka píše:
@Paoloska Tak to se tam budeme potkávata u @brumdinka stačí přečíst některé diskuse.
A co jako tim chces rict…no holt z naivity jsem vyrostla
nekdo evidentne ne ![]()
@sign45
aneb minulost je ztracena a budoucnnost jeste nenastala…dulezite je zit tady a ted ![]()
@brumdinka píše:
@Petrolka sorry a to si cetla kdeTo se jako vylucuje a co to ma spolecnyho s tim ze ji pred 20 ti lety nerek te nebyla prvni
Doufam ze mi fakt nechces tvrdit ze spachal smrtelnej hrich a je tim padem neslusnej a necestnej
![]()
Myslím, ze motas dohromady dva příběhy. Tady jsou dvě anonymní a každá řeší něco jiného. Ta, co zjistila, ze nemá panice, ta je s mužem 10let.
@brumdinka Motáš tu dvě věci dohromady a ty příběhy nejsou o sexu, ale o důvěře mezi partnery. S tím máš jistě sama problém, podle příspěvků v jiných diskusích. Když tomu nerozumíš, tak se buď snaž pochopit nebo to hoď za hlavu. Někteří nepochopí.
@brumdinka píše:Reaguju hlavně na tohle:
@Paoloskaa ted jako reagujes na co ja tvuj vztah nezpochybnuju jen mi prijde ponekud usmevne tema teto diskuze
@brumdinka píše:
@Petrolka sorry ale ziju v realnym svete ne v romanech, ale tak snete dal devcata
I když i ostatní tvé příspěvky jsou smutné. Jsi zbytečně ostrá, až moc obhajuješ ten svůj reálný život. Tak usuzuji, že nemůžeš být šťastná. Jestli jsem se tě dotkla, promiň.
Mohl by mi prosím někdo vysvětlit, jak můžu zradit něčí důvěru něčím, co se stalo v době, když ještě nebyli partneři? Znám lidi, kteří vystřídali 8 - 10 partnerů, než našli toho současného. To jako měli těm současný partnerům popisovat vztah s každým z nich? Proboha, co by to komu dalo? Nedej bože, kdyby (obrazně) současné Aničce vyprávěl, jak měla Maruška lepří prsa, Ivetka hezčí oči, Věruška hezčí vlasy, Terezka byla trošičku lepší v sexu… Ale ty Aničko, ty jsi nejlepší. A zrovna z té samé pozice nechápu, k čemu současný partner potřebuje vědět, s kým chodil před ním? Co mu to přinese? Jak to může obohatit současný vztah?
@Petrolka píše:
@brumdinka Motáš tu dvě věci dohromady a ty příběhy nejsou o sexu, ale o důvěře mezi partnery. S tím máš jistě sama problém, podle příspěvků v jiných diskusích. Když tomu nerozumíš, tak se buď snaž pochopit nebo to hoď za hlavu. Někteří nepochopí.
No tak s tim problem fakt nemam a jestli mi chces tbrdit ze to ze ji pred 10 ti lety nerek ze nebyla prvni narusilo duveru mezi partnery tak je to fakt smesne..duveru narusujou jiny veci fakt ne takovahle pytlovina
![]()
@Paoloska píše:jo dotkla nesud druhe z par prispevku na netu..zivot je fakt jinde
I když i ostatní tvé příspěvky jsou smutné. Jsi zbytečně ostrá, až moc obhajuješ ten svůj reálný život. Tak usuzuji, že nemůžeš být šťastná. Jestli jsem se tě dotkla, promiň.
@sign45 presne dik za normalni nazor uz sem si pripadala jak na Marsu ![]()