20 let lží

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
18.8.16 14:48

@Honza 12 no dobře, ja ti věřím :P

• Citovat
  • Upravit
25123
18.8.16 16:58

:lol: @Paoloska jasne desne se tim jhiral celejch 20 let…tvl to je fakt strasnej probem ze nebyla prvni to je primo na rozvod :mrgreen: chudak nic neproved, ale hlavne ze si zaslouzi odpusteni :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
18.8.16 18:25

@brumdinka Mýlíš se, provedl. Už to tu padlo několikrát. Není problém sex s někým jiným, ale ta lež. Dokážeš to pochopit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30097
18.8.16 18:30
@Petrolka píše:
@brumdinka Mýlíš se, provedl. Už to tu padlo několikrát. Není problém sex s někým jiným, ale ta lež. Dokážeš to pochopit?

To je o úhlu pohledu. Pro nás, kteří neřeší, jestli byli, první, druzí, nebo pátí, je to zapomenutelná banalita, zvlášť když jí to mohl říct z důvodu, ať má radost.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
18.8.16 18:30

@brumdinka Zřejmě nevíš, kdo je Mirek Dušín. I dnes žijí lidé, kteří jsou čestní, poctiví, nelžou, nekradou a nepodvádějí. Ale je nad síly jiných je pochopit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
18.8.16 18:31

@Honza 12 Jasně, ale pro ni to důležité bylo, tak si to měl vzít do hrobu, když jí tím lhaním chtěl udělat radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30097
18.8.16 18:31
@brumdinka píše:
@Petrolka :roll: jaka lez…jsem zadnou nenasla ze ji tvrdil jak je prvni protoze to chtela slyset..no to je toho..nechcete ho rovnou povesit :P :lol:

Chtěla to slyšet? Jestli jo, tak je chválihodné, že jí to dopřál.. Ovšem to pak pohnoji tím, jak to zazdil..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30097
18.8.16 18:34
@Petrolka píše:
@brumdinka Zřejmě nevíš, kdo je Mirek Dušín. I dnes žijí lidé, kteří jsou čestní, poctiví, nelžou, nekradou a nepodvádějí. Ale je nad síly jiných je pochopit.

No v určitých situacích, toho druhého podržíž, byť za cenu milosrdné lži..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
18.8.16 18:47

@Honza 12 Já mám smůlu, neumím lhát :lol: asi budu muset trénovat aspoň tu milosrdnou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30097
18.8.16 18:51
@Petrolka píše:
@Honza 12 Já mám smůlu, neumím lhát :lol: asi budu muset trénovat aspoň tu milosrdnou…

Takže když má nejaký tvůj zákazník akutní problém ze svěračem a neudrží se a uprdne si, tak mu řekneš, to je děsnej smrad, chce se mě blejt? Proti vám je tchoř napudrovanej frajer? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
18.8.16 18:53

@Honza 12 Ne, řídím se pořekadlem mlčeti zlato.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5018
18.8.16 18:55

Je to odsouzeníhodný lhář. Když se dali před 10 lety dohromady, tak jí řekl, že je to pro něj taky poprvé, a pak jí to každý den několikrát opakoval. Deset let každodenních lží, to je fakt slušná dávka.
Pak už ho to asi přestalo bavit, jinak fakt nechápu, proč se potřeboval přiznat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
18.8.16 18:58

@Pedro 00 Přiznal se protože měl výčitky nebo je de.il. Můžeš si vybrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
18.8.16 19:08

Chápu anonymní, že jí to zamrzelo a zklamalo.

A jinak, nechápu, proč se tak často ti chlapi k takovým lžím uchylují. Znám dva mé bývalé. Byla jsem 100% jejich první a vím o tom, že své další partnerce nakecali, že je jejich první. :roll: Doufám, že taky neměli pak slabou chvilku, kdy řekli pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30097
18.8.16 19:19
@Katy 7 píše:
Chápu anonymní, že jí to zamrzelo a zklamalo.A jinak, nechápu, proč se tak často ti chlapi k takovým lžím uchylují. Znám dva mé bývalé. Byla jsem 100% jejich první a vím o tom, že své další partnerce nakecali, že je jejich první. :roll: Doufám, že taky neměli pak slabou chvilku, kdy řekli pravdu.

A to je nějakej bonus? Pro ženskou je plus když chlap nikoho neměl? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria