Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Paoloska jasne desne se tim jhiral celejch 20 let…tvl to je fakt strasnej probem ze nebyla prvni to je primo na rozvod
chudak nic neproved, ale hlavne ze si zaslouzi odpusteni ![]()
@brumdinka Mýlíš se, provedl. Už to tu padlo několikrát. Není problém sex s někým jiným, ale ta lež. Dokážeš to pochopit?
@Petrolka píše:
@brumdinka Mýlíš se, provedl. Už to tu padlo několikrát. Není problém sex s někým jiným, ale ta lež. Dokážeš to pochopit?
To je o úhlu pohledu. Pro nás, kteří neřeší, jestli byli, první, druzí, nebo pátí, je to zapomenutelná banalita, zvlášť když jí to mohl říct z důvodu, ať má radost.. ![]()
@brumdinka Zřejmě nevíš, kdo je Mirek Dušín. I dnes žijí lidé, kteří jsou čestní, poctiví, nelžou, nekradou a nepodvádějí. Ale je nad síly jiných je pochopit.
@Honza 12 Jasně, ale pro ni to důležité bylo, tak si to měl vzít do hrobu, když jí tím lhaním chtěl udělat radost.
@brumdinka píše:
@Petrolkajaka lez…jsem zadnou nenasla ze ji tvrdil jak je prvni protoze to chtela slyset..no to je toho..nechcete ho rovnou povesit
![]()
Chtěla to slyšet? Jestli jo, tak je chválihodné, že jí to dopřál.. Ovšem to pak pohnoji tím, jak to zazdil..
@Petrolka píše:
@brumdinka Zřejmě nevíš, kdo je Mirek Dušín. I dnes žijí lidé, kteří jsou čestní, poctiví, nelžou, nekradou a nepodvádějí. Ale je nad síly jiných je pochopit.
No v určitých situacích, toho druhého podržíž, byť za cenu milosrdné lži..
@Honza 12 Já mám smůlu, neumím lhát
asi budu muset trénovat aspoň tu milosrdnou…
@Petrolka píše:
@Honza 12 Já mám smůlu, neumím lhátasi budu muset trénovat aspoň tu milosrdnou…
Takže když má nejaký tvůj zákazník akutní problém ze svěračem a neudrží se a uprdne si, tak mu řekneš, to je děsnej smrad, chce se mě blejt? Proti vám je tchoř napudrovanej frajer? ![]()
Je to odsouzeníhodný lhář. Když se dali před 10 lety dohromady, tak jí řekl, že je to pro něj taky poprvé, a pak jí to každý den několikrát opakoval. Deset let každodenních lží, to je fakt slušná dávka.
Pak už ho to asi přestalo bavit, jinak fakt nechápu, proč se potřeboval přiznat.
@Pedro 00 Přiznal se protože měl výčitky nebo je de.il. Můžeš si vybrat.
Chápu anonymní, že jí to zamrzelo a zklamalo.
A jinak, nechápu, proč se tak často ti chlapi k takovým lžím uchylují. Znám dva mé bývalé. Byla jsem 100% jejich první a vím o tom, že své další partnerce nakecali, že je jejich první.
Doufám, že taky neměli pak slabou chvilku, kdy řekli pravdu.
@Katy 7 píše:
Chápu anonymní, že jí to zamrzelo a zklamalo.A jinak, nechápu, proč se tak často ti chlapi k takovým lžím uchylují. Znám dva mé bývalé. Byla jsem 100% jejich první a vím o tom, že své další partnerce nakecali, že je jejich první.Doufám, že taky neměli pak slabou chvilku, kdy řekli pravdu.
A to je nějakej bonus? Pro ženskou je plus když chlap nikoho neměl? ![]()
@Honza 12 no dobře, ja ti věřím