Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@j.a.n.i1 píše:
@radkka Taky nechápu proč by se mi měl partner zpovídat, s kým co měl předtím než jsme spolu začali my dva, to je čistě jeho věc… a upřímně, někoho, kdo mi mě do toho chtěl strkat noc bych rychle hnala.
Přesně tak. Já mám ale pocit, že se v těhle věcech hrabou jen žárlivé, nesebevědomé ženy, s kým spal, kolik jich bylo, kolik jich bylo na jednu noc… Já se klidně postavím vedle ex svého muže, já jsem totiž nejlepší
![]()
Sorry, ale ničit si vztah tím, že budu řešit, co dělal partner před 20 lety, se mi prostě fakt nechce. ![]()
@Anonymní píše:
Tak to můžu jen blahopřát, a jsem ráda že tu nejsou jen přispěvatelky, kterým je jedno jestli měl jejich chlap 5 nebo 30 bejvalek.
@Anonymní píše:
@radkka Tak to máš prostě jinak nastavené. Já to nedávám.
Díky bohu, že to tak mám, protože před naší svatbou se začaly manželovy fanynky přímo rojit, i na mě to bylo dost, ale nakonec jsem je převálcovala ![]()
@Anonymní píše:
@Maria37 Už jsem tu několikrát psala, že se chci pouze vykecat, mužovi nenadávám, nebiju ho, je mu asi trapně, s tím ať se porovná sám, jestli to za to stálo.
pravda, kdyby to řekl hned, mohl mít tohle všechno 20 let za sebou. Upřímně ti přeji, ať se přes to všechno rychle přeneseš a ať ti vztah začne zase fungovat. A buď ráda, že nemusíš řešit žádnou milenku, zatajené dluhy atd. atd.
@radkka Tak na tvém místě bych asi nechtěla být. Nežárlím, neprojíždím e-maily, mobily, chlap si v podstatě dělá, co chce a ve srovnání s bejvalkama jsem i po letech hvězda. Jde jen o tu lež.
@Maria37 Nebo to taky mohl mít těch 20 let na talíři… i když to by asi měl dostatek rozumu a utekl by.
@radkka píše:
Díky bohu, že to tak mám, protože před naší svatbou se začaly manželovy fanynky přímo rojit, i na mě to bylo dost, ale nakonec jsem je převálcovala
Ale to znám taky, ta co nejvíc miloval přišla týden před svatbou, že s ním chce chodit. ![]()
@Anonymní píše:
Ale to znám taky, ta co nejvíc miloval přišla týden před svatbou, že s ním chce chodit.
Tak ta je taky hodně v pohodě ![]()
@j.a.n.i1 píše:
@Maria37 Nebo to taky mohl mít těch 20 let na talíři… i když to by asi měl dostatek rozumu a utekl by.
tipuju, že toho se asi bál, tak to zatajil a ono ho to po 20 letech dohnalo. Jo zakladatelko - podle nového trestního zákoníku je například vražda promlčená po 15 let, u zvlášťě brutální vraždy, vraždy dítěte nebo opakované vraždy je promlčecí lhůta 20 let
tak mu odpusť!!! ![]()
@Anonymní píše:
Ale to znám taky, ta co nejvíc miloval přišla týden před svatbou, že s ním chce chodit.
nj některý holky moc koukají na americký filmy
![]()
@Maria37 píše:
tipuju, že toho se asi bál, tak to zatajil a ono ho to po 20 letech dohnalo. Jo zakladatelko - podle nového trestního zákoníku je například vražda promlčená po 15 let, u zvlášťě brutální vraždy, vraždy dítěte nebo opakované vraždy je promlčecí lhůta 20 lettak mu odpusť!!!
Dobře ty ![]()
@Maria37 píše:
nj některý holky moc koukají na americký filmy![]()
Si ale představ, že lítáš, zařizuješ, nervy máš nadranc a dveře si u vás doma podávaji tyhle husičky a mobil nepřestává pípat
Občas toho na mě bylo moc ![]()
@Maria37 píše:
Sorry, ale ničit si vztah tím, že budu řešit, co dělal partner před 20 lety, se mi prostě fakt nechce.
Hele ono je to dvousečné. My se třeba o těhle věcech s manželem bavili stejně jako o všem jiném a proto také vím, jak to tenkrát bylo. Přes 20 let spolu sdílíme téměř vše a najednou by z něho vypadlo, že spal s moji známou…? To je prostě ve vztahu, který žiju jednoduše přes čáru. A vím zcela jistě, že i on by to opačně těžko rozdýchával. Nedivím se zakladatelce, že ji to štve. A nemyslím si, že si ničí vztah, chtěla se jen vykecat… anonymní z 15.43
@radkka píše:
Si ale představ, že lítáš, zařizuješ, nervy máš nadranc a dveře si u vás doma podávaji tyhle husičky a mobil nepřestává pípatObčas toho na mě bylo moc
jo to je šílený, hlavně nechápu, co si myslí, že dosáhnou?