Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tunrida píše:
To spíš tím partnerem zalepila a teď se snaží dál
jo zní to pravděpodobně
@Gina108 píše:
No huuustý po 5 letech vyvádí toto![]()
![]()
No hlavně aby zůstalo jen u těch sms a nezačla vyvádět horší věci, ale já jsem starej paranoik
Vyvádí, ale manžel ji vytrvale odstrkuje a na to jaký je kliďas na ní byl už i dost sprostej
V tomhle směru mu věřím.
@Tunrida píše:
To spíš tím partnerem zalepila a teď se snaží dál
Přesně tak a nejvíc na
mi bylo, když se nám nakvartýrovala domu a brečela tu manželovi, že ho strašně miluje a za týden oznámili s jejím partnerem těhotenství ![]()
@jdukolem píše:tak to je bud nějaká momentálně zaostalá a nebo naprosto neštastná ve vlastním vztahu..jinak si to neumím vysvětlit
Nevím, čím jí manžel tak okouzlil, že jí to tak drží, je to třicetiletá ženská, má skvělýho chlapa, děti… ![]()
@radkka píše:
Nevím, čím jí manžel tak okouzlil, že jí to tak drží, je to třicetiletá ženská, má skvělýho chlapa, děti…
Tak o tom jaké je to milovat někoho už víc než 30 let mohu psát romány. Ale nikdy jsem svým citem neobtěžovala partnerky a manželky dotyčného, ty o mě neví.
@Anonymní píše:
Jak už je v názvu můj muž mi 20 let lhal o svých předchozích vztazích. Samozřejmě jsem věděla, že přede mnou někoho měl, nikdy jsem to neřešila, máme hezký vztah. Ale nedávno jsem se dozvěděla s kým spal a docela to se mnou zamávalo. Nehroutím se, ale důvěra je pryč. Nejsem ani naštvaná, jako spíš znechucená. Proč lhal, když o nic nešlo?
No já mám snad vidiny! To myslíš vážně? propána, dvacet let hezkého vztahu a ted začneš řešit jeho bývalé lásky? Se nudíš nebo blbneš? To nechápu. Dvacet let, to už by je ani nepoznal. Nakonec - tys před ním žádný vztah neměla?
@inkakřivák píše:
No já mám snad vidiny! To myslíš vážně? propána, dvacet let hezkého vztahu a ted začneš řešit jeho bývalé lásky? Se nudíš nebo blbneš? To nechápu. Dvacet let, to už by je ani nepoznal. Nakonec - tys před ním žádný vztah neměla?
Vztahy byly a můj muž o nich dobře věděl, známe se fakt dlouho. Já o ničem nekecala a věř, že by tě toto zjištění též nakrklo. Po ničem jsem nepátrala, nejsem žádná stíhačka, jen mě to naštvalo a rozladilo. Přijde mi, že se choval jako de.il a zcela zbytečně.
Možná naštvalo, ale spíš ne. Kde ty doby jsou. A navíc asi jak se zdá tvůj manžel dobře věděl, o čem mluvit a o čem ne, když tě ten vztah tak rozhodil.
@inkakřivák Já jsem za čistý stůl na začátku vztahu a do všeho se ženu asi na 200 procent, a tak mě naštvalo, že druhá polovice to má jinak. Je fakt, že už to dávno vzal čas, ale ptám se proč kecal? Kdyby to vybalil rovnou, nic by se mezi námi nezměnilo. A ani teď se nic nezmění, jen jsem nakrknutá a to mě brzo přejde. ![]()
@Ellusa Ne s ní, ale s nimi a asi se mám fakt dobře, že řeším jen toto. A máš pravdu, ubližuje to jen mě. Všude je něco.
@Patricia89 Ví, že vím, bylo mu to trapné, hlavně když aktérky dobře znám. Omluvil se, ale na to mu se. e Bílej Tesák. Se vyzuřim a bude líp.
@Anonymní píše:
Vztahy byly a můj muž o nich dobře věděl, známe se fakt dlouho. Já o ničem nekecala a věř, že by tě toto zjištění též nakrklo. Po ničem jsem nepátrala, nejsem žádná stíhačka, jen mě to naštvalo a rozladilo. Přijde mi, že se choval jako de.il a zcela zbytečně.
zcela zbytečně asi ne, když ještě po 20 letech tu jeho tak hodně prožíváš, asi to tušil, tak radši mlčel.
@Patricia89 Děkuju, asi jediná tady mi rozumíš.
Myslím, že všechny hrdinky, co tvrdí, jak by jim to bylo jedno kecají, nebo jsem fakt přecitlivělá.
@Maria37 píše:
zcela zbytečně asi ne, když ještě po 20 letech tu jeho tak hodně prožíváš, asi to tušil, tak radši mlčel.
A čím si pomohl, když to stejně vyšlo najevo? Jen můj vztek je větší.
@Maria37 píše:
Přesně tak, chtěl mít prostě klid a vydržel mu dvacet let, než to nějaký blbec prásknul ![]()