20 let lží

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23847
16.11.15 15:36
@Anonymní píše:
@inkakřivák Já jsem za čistý stůl na začátku vztahu a do všeho se ženu asi na 200 procent, a tak mě naštvalo, že druhá polovice to má jinak. Je fakt, že už to dávno vzal čas, ale ptám se proč kecal? Kdyby to vybalil rovnou, nic by se mezi námi nezměnilo. A ani teď se nic nezmění, jen jsem nakrknutá a to mě brzo přejde. :mrgreen:

A tys po něm na začátku vztahu fakt chtěla, aby pěkně vyklopil, kde všude zasunul? 8o Taky si to všechno nemusel pamatovat :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
16.11.15 15:37
@Anonymní píše:
@Patricia89 Děkuju, asi jediná tady mi rozumíš. :mavam: Myslím, že všechny hrdinky, co tvrdí, jak by jim to bylo jedno kecají, nebo jsem fakt přecitlivělá.

Jseš!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.15 15:37

@radkka A o to je to třaskavější. :mrgreen: Lhát se nemá, jak praví Angličani The truth must go out.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.11.15 15:38

@Gina108 A co s tím?

• Citovat
  • Upravit
23847
16.11.15 15:39
@Anonymní píše:
@Gina108 A co s tím?
:nevim: ale uvědomit si to, to je polovina úspěchu :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
16.11.15 15:39
@Anonymní píše:
@Patricia89 Děkuju, asi jediná tady mi rozumíš. :mavam: Myslím, že všechny hrdinky, co tvrdí, jak by jim to bylo jedno kecají, nebo jsem fakt přecitlivělá.

To teda přecitlivělá seš :mrgreen: Mně je úplně jedno, do kolika nebo dokonce do kterých můj muž zasunul, nevím, proč by mě to mělo zajímat nebo dokonce trápit. Se dvěma jeho ex jsme dobré kamarádky, ani jedna neřešíme co bylo, proč taky. CO bylo, bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.15 15:40

@Gina108 Jo, pokud by byl hulič nebo notorda. Se známe skoro od plínek a pro někoho to je důležité. S chlapem, který neví, co kde porobí bych nebyla. To má halt každý jinak nastavené.

• Citovat
  • Upravit
101645
16.11.15 15:41

@radkka Taky nechápu proč by se mi měl partner zpovídat, s kým co měl předtím než jsme spolu začali my dva, to je čistě jeho věc… a upřímně, někoho, kdo mi mě do toho chtěl strkat noc bych rychle hnala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
16.11.15 15:41
@Anonymní píše:
@radkka A o to je to třaskavější. :mrgreen: Lhát se nemá, jak praví Angličani The truth must go out.

To sice ano, ale chlapi takhle občas přemýšlí, aby měli klid. Proto nedělám scény a tím pádem vím, že mi můj muž řekne cokoli, ví, že za to nedostane vynadáno jako malé děcko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.15 15:42

@radkka Tak to máš prostě jinak nastavené. Já to nedávám.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.11.15 15:43
@Gina108 píše:
Jseš!
:pankac: Souhlasím. A protože já jsem taky, i mě by to vadilo. Já jsem do vztahu vstupovala jako panna, manžel taky žádnou neměl a nijak jsme tím neutrpěli. Chápu, že jsme vyjimky, ale dozvědět se teď, že měl kdysi něco s moji známou, dost by mě to vzalo. Jsme spolu 25 let.
  • Citovat
  • Upravit
101645
16.11.15 15:44

A je tak mimochodem, ono kdo ví, jak moc ses s těma lidma před těmi 20 lety znala… třeba partner až zas tak nelhal :think: i když on technicky nelhal, on ti pouze neřekl cos na něm vyzvídala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
16.11.15 15:44
@Anonymní píše:
A čím si pomohl, když to stejně vyšlo najevo? Jen můj vztek je větší.

pravděpodobně nepočítal s tím, že se to provalí a pokud ano, tak 100% nepočítal s tím, že z toho bude taková velká kauza. Já ti celkem rozumím, ale pochopila bych, kdybys to nějak ironicky a vtipně glosovala a dál už neřešila. Pokud je tohle váš největší problém, tak jsi šťastná žena!!! Ukaž, že jsi silná ženská, která je nad věcí a přestaň to řešit :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.15 15:45
@Anonymní píše: :pankac: Souhlasím. A protože já jsem taky, i mě by to vadilo. Já jsem do vztahu vstupovala jako panna, manžel taky žádnou neměl a nijak jsme tím neutrpěli. Chápu, že jsme vyjimky, ale dozvědět se teď, že měl kdysi něco s moji známou, dost by mě to vzalo. Jsme spolu 25 let.

Tak to můžu jen blahopřát, a jsem ráda že tu nejsou jen přispěvatelky, kterým je jedno jestli měl jejich chlap 5 nebo 30 bejvalek.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.11.15 15:47

@Maria37 Už jsem tu několikrát psala, že se chci pouze vykecat, mužovi nenadávám, nebiju ho, je mu asi trapně, s tím ať se porovná sám, jestli to za to stálo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky