Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vyšiluješ zbytečně, 20 let je 20 let. Chápu, že Tě to mohlo trochu rozladit, ale fakt je to malichernost.
Příspěvek upraven 14.11.15 v 22:00
Co to je, všichni edit???
Jinak zakladatelko ano, opravdu to po takové době už neřeš. Nebo klidně jo, ale ne doma s chlapem. Je to zbytečné a budeš dělat dusno kvůli „blbosti“, kterou už si beztak nepamatuje. Alespoň ne nějaké detaily. Nebo ty si pamatuješ detaily nějakého sexu před 20+ lety? ![]()
@Tunrida píše:
A co ti měl říct?Mně chlap řekl, že poprvý spal se svojí spolužačkou a pak mi ji představoval na zábavě. No ohromný setkání
normálka
@lovesmile píše:
Co to je, všichni edit???Jinak zakladatelko ano, opravdu to po takové době už neřeš. Nebo klidně jo, ale ne doma s chlapem. Je to zbytečné a budeš dělat dusno kvůli „blbosti“, kterou už si beztak nepamatuje. Alespoň ne nějaké detaily. Nebo ty si pamatuješ detaily nějakého sexu před 20+ lety?
Ja si pamatuji jen ten dnesni ranni a vecer v kuchyni
![]()
@Chocoloco2 píše:
Neblazni, kde bydlite? Memu bych sousedku prala, jedna ma dobrych osmdesat kilo a druha ma skoro devadesat let a dve franc. hole
A to musí mít každá 50 kg, aby byla sexy? Třeba má hezký obličej a jako celek působí velmi dobře, tyhle kecy nechápu.
A tahat do toho 90letou paní, no nevím, ale vtipné to není.
@Frantiskaaa Ty uz nevis co napsat, vid? Pores si sveho impotentniho kamarada se zalibou v obsournictvi a nevytrhavej veci z kontextu.
Vetsi zoufalec na EM neni.
@Chocoloco2 píše:
@Frantiskaaa Ty uz nevis co napsat, vid? Pores si sveho impotentniho kamarada se zalibou v obsournictvi a nevytrhavej veci z kontextu.
A co to sem pleteš… No nic, tohle nemá cenu. Jo, řešit to budu, ale ne v téhle diskuzi. Nashle.
@Frantiskaaa píše:
A to musí mít každá 50 kg, aby byla sexy? Třeba má hezký obličej a jako celek působí velmi dobře, tyhle kecy nechápu.A tahat do toho 90letou paní, no nevím, ale vtipné to není.
Potrefená husa se ozvala.
Kolik vážíš
?
@Chocoloco2 píše:
Aha, ještě jsem s paní neměla tu čest, asi zajímavý exemplář
.