Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zakladatelko, tvoje problémy bych chtěla mít, fakt, věř mi!
Ty máš 20 let podle tebe skvělého partnera a řešíš (s prominutím) pí*oviny?!?!
Co bys dělala, kdybys musela řešit domácí násilí, apod.?!
Važ si toho, co máš a neřeš kraviny.
Běž do lesa, vyřvi se tam, vyvztekej a žij sladce dál… ![]()
@Gina108 píše:
Kráva seš teď proto, že to vůbec řešíš.
Kdybys dokázala být aspoň trochu nad věcí, bylo by ti líp
Si jen povídám, by ti též bylo velmi milé, kdyby ses dozvěděla, že tvůj drahý souložil např. se sousedkou z patra, kterou potkáváš obden.
@Tunrida píše:
A co ti měl říct?Mně chlap řekl, že poprvý spal se svojí spolužačkou a pak mi ji představoval na zábavě. No ohromný setkání
Aspoň ti nekecal.
@jdukolem píše:
vyvádíš po 20 letech (minimálně uvnitř sebe ) co bys dělal „mladá a blbá“? Blaženo nes*er a dej si panáka!
Ale já nevyvádím, nedělám scénky, jen si chci pokecat, bo mě to fakt se. e
@Anonymní píše:
Aspoň ti nekecal.
To je sice strašně krásný, ale já to vědět fakt nechtěla ![]()
@Anonymní píše:
Si jen povídám, by ti též bylo velmi milé, kdyby ses dozvěděla, že tvůj drahý souložil např. se sousedkou z patra, kterou potkáváš obden.
Tak nas.ralo by mě tak maximálně, kdyby mě od ní něčím nakazil, jinak by mi to bylo fakt jedno. S panicem jsem do vztahu opravdu nešla a péro mýho přítele není mým majetkem ![]()
Prostě řešíš kraviny. ![]()
@Anonymní píše:
Ale já nevyvádím, nedělám scénky, jen si chci pokecat, bo mě to fakt se. e
já psala uvnitř sebe.. ![]()
a není mi jasný proč..naopak to můžeš uchopit tak až dotyčnou potkáš tak mít převahu - joooo spali jste spolu, ale nebylas tak dobrá jako já
.. nebo nevím prostě bych to asi fat pustila z hlavy
@Anonymní píše:
Neblazni, kde bydlite? Memu bych sousedku prala
, jedna ma dobrych osmdesat kilo a druha ma skoro devadesat let a dve franc. hole ![]()
@jdukolem píše:
a co se na tom jako změní že ted víš? hele dej si dvojku vína a relaxační koupel a klid. o nic nejde..a jestli si chceš pokazit 20 let vztahu kvůli kravině tak pokračuj..
Se asi potřebuju jen nenápadně vyzuřit. ![]()
@Anonymní píše:
Se asi potřebuju jen nenápadně vyzuřit.
to dělá vrásky a v našem věku hele
![]()
prostě sis nevzala chlapa z kláštera a je jedno kde smočil je to 20 let to za čas „Alc-hajmr“ smaže ![]()
Zakladatelko, já tě chápu
Taky mi je nepříjemné potkávat ex mého přítele. A jednou jsme jeli do přírody na chatu s partou jeho přátel a úplně náhodou jsem z jedné věty majitelky pochopila, že mezi nima něco bylo. Větší hádku jsem z přítelem ještě neměla, jako když jsem zjistila, že mě vzal k jeho „kamarádce“. O to mi bylo nepříjemnější, že spolu neměli vztah, ale nějaké úlety. Cítila jsem se jak magor, protože všichni ostatní to věděli ![]()
To jsou věci na tom světě ![]()
Příspěvek upraven 14.11.15 v 22:02