20 let lží

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34473
14.11.15 20:31

A s kým teda spal že jsi z toho tak špatná? S tvojí ségrou nebo s bráchou? Nic jinýho mě nenapadá abych to musela po 20 letech řešit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
@ivašot. píše:
Nebo s její matkou :D

taky me to napadlo :lol: matka-dcera-sestra.

jako zni to silene, ale jsou takove pripady :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

No, kdybych dotyčné osoby neznala osobně, tak je mi to šumička. A dozvěděla jsem se to nechtěně od společných známých. Připadám si jako debil, potkávám je leta a nevím, že spaly s mým chlapem. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.11.15 20:32

@Ali-Ali O příbuzenstvo nejde.

• Citovat
  • Upravit
35767
14.11.15 20:34
@Anonymní píše:
No, kdybych dotyčné osoby neznala osobně, tak je mi to šumička. A dozvěděla jsem se to nechtěně od společných známých. Připadám si jako debil, potkávám je leta a nevím, že spaly s mým chlapem. :nevim:

Ty toho nadelas, ty jsi s nikým jiným nespala?

Příspěvek upraven 14.11.15 v 20:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
14.11.15 20:34
@Anonymní píše:
No, kdybych dotyčné osoby neznala osobně, tak je mi to šumička. A dozvěděla jsem se to nechtěně od společných známých. Připadám si jako debil, potkávám je leta a nevím, že spaly s mým chlapem. :nevim:

A proč bys to měla vědět? Manželství není vlastnictví. Já taky nevím o holkách co s nima muž spal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101602
14.11.15 20:36
@Anonymní píše:

A proč bys to měla vědět, spal s nima před tebou, tobě do toho celkem nic není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
14.11.15 20:37

A to je všechno? Já čekala, že ses třeba dozvěděla, že manžel platí 20 let někomu alimenty.. To bych pak chápala takový hysterický název! Leda mě ještě napadlo, když píšeš o tom znechucení, že se před 20 lety vyspal s Tvojí matkou.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
14.11.15 20:38
@Anonymní píše:

tak na jednu stranu u spolecnych znamych bych chtela vedet, pokud s nima partner neco mel. na druhou stranu, pokud jste si vylozene navzajem nesverovali uplne vse z minulosti, tak chapu, ze nemel potrebu ti to vykladat. proc taky :nevim:
po 20 letech vztahu by mi to bylo fakt sumak. proc ti to vadi? po tolika letech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
14.11.15 20:39
@Anonymní píše:

A proč bys to měla vědět? To bys jim na potkání vyškrábala oči?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco2
14.11.15 20:42

Jestli jsi po dvaceti letech taaaak hystericka, tak se nedivim, ze ti nic nerekl.
Svetec je tento muz, kdyz to vydrzel dvacet let…

Příspěvek upraven 14.11.15 v 20:45

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.11.15 20:42

@ivašot. Ne, jen se cítím jako kráva, že jsem léta nevěděla.

• Citovat
  • Upravit
101602
14.11.15 20:43
@Anonymní píše:
@ivašot. Ne, jen se cítím jako kráva, že jsem léta nevěděla.

No, spíš se tak teď chováš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
14.11.15 20:44
@Anonymní píše:

svět je malej, no… :roll:
prosím tě, co bylo- bylo..

to neřeš 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
14.11.15 20:46
@Anonymní píše:

a co se na tom jako změní že ted víš? hele dej si dvojku vína a relaxační koupel a klid. o nic nejde..a jestli si chceš pokazit 20 let vztahu kvůli kravině tak pokračuj..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí