Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A s kým teda spal že jsi z toho tak špatná? S tvojí ségrou nebo s bráchou? Nic jinýho mě nenapadá abych to musela po 20 letech řešit ![]()
@ivašot. píše:
Nebo s její matkou
taky me to napadlo
matka-dcera-sestra.
jako zni to silene, ale jsou takove pripady ![]()
No, kdybych dotyčné osoby neznala osobně, tak je mi to šumička. A dozvěděla jsem se to nechtěně od společných známých. Připadám si jako debil, potkávám je leta a nevím, že spaly s mým chlapem. ![]()
@Anonymní píše:
No, kdybych dotyčné osoby neznala osobně, tak je mi to šumička. A dozvěděla jsem se to nechtěně od společných známých. Připadám si jako debil, potkávám je leta a nevím, že spaly s mým chlapem.
Ty toho nadelas, ty jsi s nikým jiným nespala?
Příspěvek upraven 14.11.15 v 20:34
@Anonymní píše:
No, kdybych dotyčné osoby neznala osobně, tak je mi to šumička. A dozvěděla jsem se to nechtěně od společných známých. Připadám si jako debil, potkávám je leta a nevím, že spaly s mým chlapem.
A proč bys to měla vědět? Manželství není vlastnictví. Já taky nevím o holkách co s nima muž spal.
@Anonymní píše:
A proč bys to měla vědět, spal s nima před tebou, tobě do toho celkem nic není…
A to je všechno? Já čekala, že ses třeba dozvěděla, že manžel platí 20 let někomu alimenty.. To bych pak chápala takový hysterický název! Leda mě ještě napadlo, když píšeš o tom znechucení, že se před 20 lety vyspal s Tvojí matkou.. ![]()
@Anonymní píše:
tak na jednu stranu u spolecnych znamych bych chtela vedet, pokud s nima partner neco mel. na druhou stranu, pokud jste si vylozene navzajem nesverovali uplne vse z minulosti, tak chapu, ze nemel potrebu ti to vykladat. proc taky ![]()
po 20 letech vztahu by mi to bylo fakt sumak. proc ti to vadi? po tolika letech?
@Anonymní píše:
A proč bys to měla vědět? To bys jim na potkání vyškrábala oči?
Jestli jsi po dvaceti letech taaaak hystericka, tak se nedivim, ze ti nic nerekl.
Svetec je tento muz, kdyz to vydrzel dvacet let…
Příspěvek upraven 14.11.15 v 20:45
@Anonymní píše:
@ivašot. Ne, jen se cítím jako kráva, že jsem léta nevěděla.
No, spíš se tak teď chováš…
@Anonymní píše:
svět je malej, no… ![]()
prosím tě, co bylo- bylo..
to neřeš ![]()
@Anonymní píše:
a co se na tom jako změní že ted víš? hele dej si dvojku vína a relaxační koupel a klid. o nic nejde..a jestli si chceš pokazit 20 let vztahu kvůli kravině tak pokračuj..