20 let lží

Napsat příspěvek
Velikost písma:
49159
14.11.15 22:59
@AniNevim píše:
mimoto jsem jeste lemra lina, tak mi prosim napis rozuzleni: kdo, s kym, za kolik?

manžel zakladatelky a nevim a nevim :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
14.11.15 23:00
@Chocoloco2 píše:
Ja si pamatuji jen ten dnesni ranni a vecer v kuchyni :mrgreen: :mrgreen: 8)

Asi tak… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco2
14.11.15 23:08
@lovesmile píše:
Asi tak… :mrgreen:

Vid :mrgreen:?
Ne vazne, pokud je vztah hezky, nevery zadne, nema cenu se tyrat myslenkami, co bylo pred dvaceti lety.
Vzpominam Pelisky a:„Komu tim prospejes?“
Pamet je milosrdna, selhava a filtruje vzpominky.Tak je nechme spat.Ode dne seznameni jsme jen my dva a minulost je poutava asi jako stredecni rohlik v nedeli rano.

• Citovat
  • Upravit
6578
14.11.15 23:12
@Chocoloco2 píše:
Vid :mrgreen:?
Ne vazne, pokud je vztah hezky, nevery zadne, nema cenu se tyrat myslenkami, co bylo pred dvaceti lety.
Vzpominam Pelisky a:„Komu tim prospejes?“
Pamet je milosrdna, selhava a filtruje vzpominky.Tak je nechme spat.Ode dne seznameni jsme jen my dva a minulost je poutava asi jako stredecni rohlik v nedeli rano.

Naprosto souhlasím s každým slovem. :palec:
Tady prostě nemá zakladatelka vůbec co řešit. Hlavně že jinak mají v pohodě vztah, toho by si měla vážit a nedělat doma zbytečné dusno, které, moc nevěřím, že kvůli tomu doma nebylo/není. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
15.11.15 00:04
@hanka.br. píše:
Vůbec Nechápu, proč řešíš po dvacetiletém hezkém vztahu jeho vztahy předešlé a dokonce cítíš znechucení. Co bylo před tebou je minulost. Máš potřebu váš vztah zlikvidovat a hledáš záminku?

taky se mi totak zda.Tak sis na zacatku mela od nej nechat sepsat sexlist jinak nevim. Zbytecne resis.Ja se nikdy chlapu na to neptala a je mi hej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
15.11.15 09:55
@Anonymní píše:
No, kdybych dotyčné osoby neznala osobně, tak je mi to šumička. A dozvěděla jsem se to nechtěně od společných známých. Připadám si jako debil, potkávám je leta a nevím, že spaly s mým chlapem. :nevim:

No a co jako? Já s ex svého manžela chodím posedět a fakt je mi šumák, že si to spolu před 8 lety rozdávali :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
15.11.15 09:58
@Anonymní píše:
Si jen povídám, by ti též bylo velmi milé, kdyby ses dozvěděla, že tvůj drahý souložil např. se sousedkou z patra, kterou potkáváš obden.

Bylo by mi to úplně jedno, když tě to tak žere, měla sis najít panice. Ted má tebe, miluje tě, tak proč řešíš hovad.iny? Kdyby tě s tou sousedkou podváděl, tak bych hysterii chápala, ale tohle je fakt moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.15 10:44
@radkka píše:
Bylo by mi to úplně jedno, když tě to tak žere, měla sis najít panice. Ted má tebe, miluje tě, tak proč řešíš hovad.iny? Kdyby tě s tou sousedkou podváděl, tak bych hysterii chápala, ale tohle je fakt moc.

Nejsem hysterka, jen mě to naštvalo, doma vládne pohoda. A nejsem z generace, kde se sex bere jako houska na krámě.

• Citovat
  • Upravit
20767
15.11.15 10:47
@Anonymní píše:
Nejsem hysterka, jen mě to naštvalo, doma vládne pohoda. A nejsem z generace, kde se sex bere jako houska na krámě.

Ale mít expartnery je normální a pokud tvůj muž udělal jako mladé ucho chybu a někde ujel, tak to pořád není důvod k vyvádění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.15 10:49

@radkka Já nevyvádím, jen mám potřebu si pokecat.

• Citovat
  • Upravit
20767
15.11.15 10:59
@Anonymní píše:
@radkka Já nevyvádím, jen mám potřebu si pokecat.

Já se vídám s ex mého manžela, která ho stále miluje, posílá mu zamilované zprávy a myslí si, že to nevím :lol: A protože jsem škodolibá žena, tak se k ní chovám jako ke kamarádce a hrozně ráda jí vyprávím, jak krásný byt jsme si koupili, jakou jsme měli nádhernou svatbu, jak jsme spolu šťastní… ano, trochu mi vadí, hlavně když to přehání těmi zprávami, ale pokud je v klidu, tak s ní nemám problém :nevim: Tvůj muž je s tebou 20 let, to je sakra doba, mávni rukou nad tím, s kým spal a užívej si, že máš krásný vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
15.11.15 11:01
@radkka píše:
Já se vídám s ex mého manžela, která ho stále miluje, posílá mu zamilované zprávy a myslí si, že to nevím :lol: A protože jsem škodolibá žena, tak se k ní chovám jako ke kamarádce a hrozně ráda jí vyprávím, jak krásný byt jsme si koupili, jakou jsme měli nádhernou svatbu, jak jsme spolu šťastní… ano, trochu mi vadí, hlavně když to přehání těmi zprávami, ale pokud je v klidu, tak s ní nemám problém :nevim: Tvůj muž je s tebou 20 let, to je sakra doba, mávni rukou nad tím, s kým spal a užívej si, že máš krásný vztah.

Tak to bych nedávala, asi tak škodolibá být nedokážu 8).
A vy už jste měli svatbu?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.11.15 11:01

@radkka No ty jsi ale neřád :mrgreen: asi k tomu přistoupím podobně, jedna z dam na něj též stále trpí.

• Citovat
  • Upravit
20767
15.11.15 11:03
@Anonymní píše:
@radkka No ty jsi ale neřád :mrgreen: asi k tomu přistoupím podobně, jedna z dam na něj též stále trpí.

Nemám pocit, že bych jí považovala za soka (leda podvědomě), ale prostě mi to nedá jí nepopíchnout :oops: Popravdě mě to dost baví :mrgreen: navíc to bývá na nějakých akcích, kde se pije a to je ke mně manžel dost přítulný, takže to holka dostává od nás obou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
15.11.15 11:06
@Meha píše:
Tak to bych nedávala, asi tak škodolibá být nedokážu 8).
A vy už jste měli svatbu?

Jo, jo 19.9. :dance:
Nevím, jestli bych to dokázala, kdybych v ní spatřovala opravdovou hrozbu, jenže já vím, že manžel jí opravdu nechtěl, ona strašně dlouho dolézala a on už z ní byl na mrtvici (bývali jsme s manželem x let spolubydlící, slyšela jsem jejich hádky, její nářky a jeho zoufalé odstrkování), je to pro mě spíš zábava a asi taková msta za to, že si dovolí mu psát takové věci a pak se na mě tvářit jako na kamarádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí