20 let lží

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35772
14.11.15 20:47
@Anonymní píše:
@ivašot. Ne, jen se cítím jako kráva, že jsem léta nevěděla.

A ty ses ho před 20 lety nějak důkladně ptala s kym spal, nebo jste si předkládali před svatbou seznam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
@j.a.n.i1 píše:
No, spíš se tak teď chováš…
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@j.a.n.i1 píše:
No, spíš se tak teď chováš…

Já se tu jen ptám, doma žádné dusno není, ale fakt se cítím za debila. :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.11.15 20:49
@pikola píše:
A ty ses ho před 20 lety nějak důkladně ptala s kym spal, nebo jste si předkládali před svatbou seznam?
Řekl mi, že je neznám, a dál jsem nepátrala.
  • Citovat
  • Upravit
30408
14.11.15 20:51
@Anonymní píše:
Já se tu jen ptám, doma žádné dusno není, ale fakt se cítím za debila. :zed:

Jestli tahle diskuze přispěje k tomu, že svoje naštvání vyventiluješ tady a přijmeš, že je to fakt malichernost, pak je dobře, že jsi to sem napsala. Za debila bys byla, kdyby tě chlap podváděl. Jenže on tě nepodváděl. Jestli je to dobrej chlap, se kterým jsi prožila dvacet let hezkého života, tak tě chraň Pánbůh to ohrozit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
14.11.15 20:52
@Anonymní píše:
Já se tu jen ptám, doma žádné dusno není, ale fakt se cítím za debila. :zed:

A co by bylo ve vašem vztahu jinak kdybys to věděla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.15 20:55
@Malaga píše:
A co by bylo ve vašem vztahu jinak kdybys to věděla?

Necítila bych se teď jako tupá kravka.

• Citovat
  • Upravit
996
14.11.15 20:56

Pokud s nim/ni nespal kdyz jste byli spolu tak co resit, on muze byt znechucen zas vasimi partnery, tohle jste mela resit po 2mesicich vztahu ne to pitvat po 20ti letech… Vzdyt uz je to davno zaschly sperma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
14.11.15 20:56
@Anonymní píše: Řekl mi, že je neznám, a dál jsem nepátrala.

minulost je od toho aby byla minulostí - nijak tě to přece neov livňuje a ani to nemá vliv na jeho vztah k tobě nebo ano?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
14.11.15 20:57

Jako umim si predstavit, ze by me to rozhodilo, pokud by slo treba o dobrou kamaradku. ale vzhledem k tomu, ze nepises o „lhani“ i ze strany nekoho jinak blizkeho, tak predpokladam, ze nejde o uplne blizke lidi.

ber to tak, ze zpocatku to asi nechtel resit, tak to hodil do autu s tim, ze jeho byvale neznas. no a po case uz proste bylo pozde se k tomu vracet a nejak vysvetlovat. zkus to hodit za hlavu. nerekla bych, ze slo ani o lez, spis to „zamlcel“, protoze to proste nechtel nejak resit. mozna udelal blbost, ale po tolika letech bych to neotvirala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
14.11.15 20:58
@Anonymní píše:
@ivašot. Ne, jen se cítím jako kráva, že jsem léta nevěděla.

Kráva seš teď proto, že to vůbec řešíš.
Kdybys dokázala být aspoň trochu nad věcí, bylo by ti líp ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
14.11.15 21:00
@Ali-Ali píše:
Jako umim si predstavit, ze by me to rozhodilo, pokud by slo treba o dobrou kamaradku. ale vzhledem k tomu, ze nepises o „lhani“ i ze strany nekoho jinak blizkeho, tak predpokladam, ze nejde o uplne blizke lidi.ber to tak, ze zpocatku to asi nechtel resit, tak to hodil do autu s tim, ze jeho byvale neznas. no a po case uz proste bylo pozde se k tomu vracet a nejak vysvetlovat. zkus to hodit za hlavu. nerekla bych, ze slo ani o lez, spis to „zamlcel“, protoze to proste nechtel nejak resit. mozna udelal blbost, ale po tolika letech bych to neotvirala.

No právě, kdyby šlo o dobrou kamarádku, tak spíš pochopím, že mě ten chlap chtěl ušetřit „kruté pravdy“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
14.11.15 21:01
@Anonymní píše:
No, kdybych dotyčné osoby neznala osobně, tak je mi to šumička. A dozvěděla jsem se to nechtěně od společných známých. Připadám si jako debil, potkávám je leta a nevím, že spaly s mým chlapem. :nevim:

A ono by se ti s nimi jako potkávalo nějak líp, kdybys věděla, že s nimi spal? Nebo by sis to s nimi šla snad vyříkat? Trochu padlý na hlavu, nezdá se ti? Nebo bys je mohla pozvat na společný hrátky :nevim:

• Citovat
  • Upravit
49159
14.11.15 21:03
@Anonymní píše:
Necítila bych se teď jako tupá kravka.

vyvádíš po 20 letech (minimálně uvnitř sebe ) co bys dělal „mladá a blbá“? Blaženo nes*er a dej si panáka! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
14.11.15 21:03
@Anonymní píše: Řekl mi, že je neznám, a dál jsem nepátrala.

A co ti měl říct? :mrgreen: Mně chlap řekl, že poprvý spal se svojí spolužačkou a pak mi ji představoval na zábavě. No ohromný setkání :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky