20 let lží

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30098
23.8.16 08:49

@takymanžel A taky navíc. Třeba ten pohled od někoho druhého, podívej, drahá, tohle je kravina. Protože, on tě miluje, trápilo ho svědomí, ani to pořádnej sex s jinou nebyl, když o tom ani nechtěl mluvit. Udělal to, aby tě získal, mohl se o tebe starat, jako o ženu, ctít tě, vážit si tě, prožít s tebou nádhernej život. Vypadá to na fakt super chlapa. Pokuď má zakladatelka tohle všechno doma a je šťastná, tak nemá se cenu trápit tím co se jí stalo. A uvědomit si, co vše má, a jaké má štěstí, a když tohle příjme, a třeba i vnitřně pochopí, že je to mrňavej problémek, oproti tomu co je se světem problémů, tak to třeba taky časem sama nazve kravinou, hodí to za hlavu a rychlejc na to zapomene. Aby si tím nekazila dál svůj krásnej život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5018
23.8.16 08:50
@takymanžel píše:
Já jenom reaguju na reakce. :mrgreen: Krom toho si připadám jako neschopný řečník, když pořád někdo nechápe. :mrgreen:
A teď mě došlo, proč jsem zacyklenej já? Proč to nenapíšeš třeba @sign45? Ten tu do každé diskuze dává tu svoji duchovní osvětu.

Promiň, máš pravdu. Jste dobrá dvojka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
23.8.16 08:57
@Pedro 00 píše:
Promiň, máš pravdu. Jste dobrá dvojka :)
Že jo. Však taky debatovat sám se sebou, by bylo na Chocholouška. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
23.8.16 09:07
@Honza 12 píše:
@takymanžel A taky navíc. Třeba ten pohled od někoho druhého, podívej, drahá, tohle je kravina. Protože, on tě miluje, trápilo ho svědomí, ani to pořádnej sex s jinou nebyl, když o tom ani nechtěl mluvit. Udělal to, aby tě získal, mohl se o tebe starat, jako o ženu, ctít tě, vážit si tě, prožít s tebou nádhernej život. Vypadá to na fakt super chlapa. Pokuď má zakladatelka tohle všechno doma a je šťastná, tak nemá se cenu trápit tím co se jí stalo. A uvědomit si, co vše má, a jaké má štěstí, a když tohle příjme, a třeba i vnitřně pochopí, že je to mrňavej problémek, oproti tomu co je se světem problémů, tak to třeba taky časem sama nazve kravinou, hodí to za hlavu a rychlejc na to zapomene. Aby si tím nekazila dál svůj krásnej život.

Ale jo. To máš pravdu. Nechci si hrát na znalce lidské duše, ale vzhledem k hodnotám, které obnovovatelka zastává, by bylo na místě trochu vážit slova, i když obsah je na místě. Krom toho, ta moje reakce na tebe, patřila spíš ostatním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30098
23.8.16 09:12
@takymanžel píše:
Ale jo. To máš pravdu. Nechci si hrát na znalce lidské duše, ale vzhledem k hodnotám, které obnovovatelka zastává, by bylo na místě trochu vážit slova, i když obsah je na místě. Krom toho, ta moje reakce na tebe, patřila spíš ostatním.

V pohodě. Každej mluví, jak mu huba narostla.. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
23.8.16 09:26
@Gnaar píše:
Drahý, proč se tváříš tak zasmušile? Svědomí mne trápí, již 20 let tajím hroznou pravdu…již to nevydržím moc mne to tíží na duši… Jsi snad ten uprchlý válečnÿ zločinec Lyonský řezník? Nikoli, drahá… Tak tedy masový vrah? Ani to ne, kéž by… Miláčku, nevím jak Ti to říci, ale když jsme se poznali… Zahrabal si tu mrtvolu pod podlahu té nové garáže, kterou si tehdy stavěl? Ne něco horšího, už jsem nebyl nevinným panicem… Ty zrůdo! :mrgreen:
:mrgreen: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
23.8.16 09:27

@takymanžel ach jo proc ty to porad zenes do extremu nikdo tu nic takovyho netvrdil..jen to ze to je usmevne a to proste je tecka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.16 09:41

@brumdinka co je úsměvné pro tebe, není pro někoho jiného. Ale to asi nepochopíš.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.8.16 09:48
Ce] @Honza 12 píše:
Jestli ti to není nepříjemné. Chtěla bys ho tenkrát i kdybys věděla, že už má jeden zářez?

Těžko říct :think:.Teď bych řekla že ano. Protože s ním žiju dlouho a miluju ho a je výborný manžel. Ale když jsme spolu začínali tak jsem tohle nevěděla. Takže nevím. Asi to vycítil, nechtěl mě ztratit tak radši mlžil.

• Citovat
  • Upravit
32504
23.8.16 09:56
@takymanžel píše:
Já jenom reaguju na reakce. :mrgreen: Krom toho si připadám jako neschopný řečník, když pořád někdo nechápe. :mrgreen:
A teď mě došlo, proč jsem zacyklenej já? Proč to nenapíšeš třeba @sign45? Ten tu do každé diskuze dává tu svoji duchovní osvětu.

Tak nakonec ty to tady rozmazáváš a ženeš do extrému, no to je gool teda. :mrgreen: :roll:
Mě přijde spíš úsměvný, jak ti, pro který je diskuze a problém anonymních jenom zbytečný pitvání a nebetyčná kravina, se zuby nehty drží diskuze a donekonečna tu zbytečně tu kravinu neustále pitvaj a maj potřebu se k ní vyjadřovat.
Jinak já obdivuju hlavně tvojí svatou trpělivost vysvětlovat něco někomu, kdo si neustále jede dokola svoje jako kolovrat…já razim heslo, moudřejší ustoupí, ať se dotyční vyblábolí a pomyslim si svoje, kdo chtěl, pochopil, o co šlo, zbytek nestojí za komentář…některý příspěvky, včetně těch rádobyvtipných, jsou teda k uzoufání. :roll:
Ale tvoje příspěvky čtu ráda vždycky, tak sem ještě občas mrknu, jak to pokračuje. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30098
23.8.16 09:57
@Anonymní píše:
Ce] @Honza 12 píše:
Jestli ti to není nepříjemné. Chtěla bys ho tenkrát i kdybys věděla, že už má jeden zářez?
Těžko říct :think:.Teď bych řekla že ano. Protože s ním žiju dlouho a miluju ho a je výborný manžel. Ale když jsme spolu začínali tak jsem tohle nevěděla. Takže nevím. Asi to vycítil, nechtěl mě ztratit tak radši mlžil.

Děkuji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2584
23.8.16 10:13
@Anonymní píše:

@Honza 12 píše:
Jestli ti to není nepříjemné. Chtěla bys ho tenkrát i kdybys věděla, že už má jeden zářez?

Těžko říct :think:.Teď bych řekla že ano. Protože s ním žiju dlouho a miluju ho a je výborný manžel. Ale když jsme spolu začínali tak jsem tohle nevěděla. Takže nevím. Asi to vycítil, nechtěl mě ztratit tak radši mlžil.

A je to naprosto logický vývoj každé osobnosti. Z dnešního pohledu, z dnešní úrovně poznání už pravděpodobně ani nebudeš schopná posoudit, zda by Ti to tenkrát vadilo, či jak moc to pro Tebe bylo tehdy významné. Asi nějak ano, ale nyní je otázkou, jak moc. Proto z čistě mého pohledu, ovlivněného mým životem a s omezenými informacemi o Vašem případu, je pro mě složitě pochopitelné otevírat neřešitelné. Nakonec si tak trochu sama odpovídáš, že to od něho byla mými slovy „milosrdná lež“. (K milosrdné lži. Jsem odpůrce nevěry, ale když už se to někomu stane, ublíží partnerovi míň, když to utají, než když se přizná, ale je to složitější - pokud si vezme ponaučení, pokud mu z toho nevyjde, když to jednou prošlo atd… Uvádím jako příklad, s daným problémem to nemá nic společného) Je tady totiž možnost, že už tenkrát cítil, že Ty jsi ta pravá, a zároveň Tě třeba už znal natolik, že věděl, že by Ti to nějak ublížilo a z lásky k Tobě zatajil informaci, která neměla přímý vztah k Vašemu partnerskému vztahu. A píšeš, že jsi dnes spokojená. Z mého pohledu, bych tedy spíš pochopil, že mu poděkuješ za ten dar upřímné lásky, že udělal všechno proto, aby v počátcích vztahu ho neohrozil bagatelní informací, aby jste mohli posléze vybudovat hezký vztah. Je totiž možné, že to dělal proto, že to tak cítil, tedy je možné, že to dělal jak se říká od srdce, tedy z duše, jak říkám já.

Tak tak to vidím já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
23.8.16 10:31

@Sworley
Tak trpělivost není zrovna moje silná stránka. Tedy pokud se to netýká práce, co mě baví. Ale já se tu odreagovávám od čísel a podobně, takže si rád přečtu „teplé“ lidské slovo i když to je někdy dost náročný vydýchat. Krom toho mě štve, jak jsou některý lidi bezcitný k problémům druhých, které jim připadají nepodstatný. Nebo si neuvědomují jak jejich výroky na někoho mohou zapůsobit a když je na to kdokoli upozorní, tak se drží té své „pravdy“ zuby nehty. A to je v této diskuzi jen slabý odvar, co někdo dovede vypustit z h. klávesnice. :)

@Sworley píše:
Tak nakonec ty to tady rozmazáváš a ženeš do extrému, no to je gool teda. :mrgreen: :roll:
Mě přijde spíš úsměvný, jak ti, pro který je diskuze a problém anonymních jenom zbytečný pitvání a nebetyčná kravina, se zuby nehty drží diskuze a donekonečna tu zbytečně tu kravinu neustále pitvaj a maj potřebu se k ní vyjadřovat..............

A tohle už mě tu nijak nepřekvapuje. :mrgreen: A navíc ten kdo nezahýbá nebo tomu aspoň nefandí nebo nebere sex jako sport, tak je dnes zkrátka divnej a nebo tak ošklivej, že si nusí na krk uvázat kotletu, aby si s ním hrál alespoň pes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
23.8.16 10:48
@sign45 píše:
Chytáš za slovíčka. Psal jsem o milosrdných lžích. Psal jsem o drobných lžích, jako, než se hádat o nějaké hovadině, raději řeknu, že to tak bylo, a nebo nebylo, prostě, co chce slyšet. ......................
:think: A když jsem napsal v podstatě to samé, tak jsi řek, že jsem jak Mirek Dušín. :nevim: Tak tomu už fakt nerozumím. Ale to sem nepatří.
Důležité je, že si 2.anonymní idíky téhle diskuzi, přes některé vyloženě hloupé poznámky(teď jsem neměl na mysli tebe), dává dohromady co je pro ni důležité a pomůže ji to se se svým problémem poprat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106069
23.8.16 10:50
@takymanžel píše:
@Sworley
Tak trpělivost není zrovna moje silná stránka. Tedy pokud se to netýká práce, co mě baví. Ale já se tu odreagovávám od čísel a podobně, takže si rád přečtu „teplé“ lidské slovo i když to je někdy dost náročný vydýchat. Krom toho mě štve, jak jsou některý lidi bezcitný k problémům druhých, které jim připadají nepodstatný. Nebo si neuvědomují jak jejich výroky na někoho mohou zapůsobit a když je na to kdokoli upozorní, tak se drží té své „pravdy“ zuby nehty. A to je v této diskuzi jen slabý odvar, co někdo dovede vypustit z h. klávesnice. :)A tohle už mě tu nijak nepřekvapuje. :mrgreen: A navíc ten kdo nezahýbá nebo tomu aspoň nefandí nebo nebere sex jako sport, tak je dnes zkrátka divnej a nebo tak ošklivej, že si nusí na krk uvázat kotletu, aby si s ním hrál alespoň pes.

v kazde dobe je nekdo divnej.. drive to zase bylo opacne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí