Jak z toho ven - nefungující vztah

Anonymní
15.11.15 11:51

Jak z toho ven - nefungující vztah

Jsme spolu s přítelem 9 let. Asi tak po roce začaly problémy. Když byl napitý, mlátil mě tak, že jsem měla obličej celý fialový. Potom to vychytal, začal mě mlátit na místa, která nejsou vidět tj. ramena, paže, stehna atd. Postupně se jeho útoky konaly méně, vždycky jsem mu odpustila a milovala ho dál. Pak se situace ustálila a přestal mě mlátit, ale začal mi nadávat a urážet mě.
Bohužel jsem s ním minulý rok otěhotněla. Dítě jsem nechtěla, ale pak jsem si uvědomila, že za to to malé nemůže a nechala jsem si jí. On se začal těšit a já taky. Ve 3. m měla mamka oslavu narozenin a on mi tam přede všema dal facky. Jeho brácha ho za to zmlátil. Od tý doby byl klid.
Teď k jádru problému. Teta nám darovala na půl pozemek a my začali stavět. Většina stavby byla z mých peněz a on dal asi tak 100.000 + to celý postavil. Barák je náš na půl.
Všechny nákupy jídla, drogerie, plínek, jídla pro malou platím já a on jediné co platí jsou 2.000 za elektriku. Na všechno jsem doma sama, neuklidí, nepohlídá, sám si nenandá jídlo, neodnese talíř ani ponožky. O víkendech je pryč u rodičů.
Už mě to nebaví a nevím jak z toho ven. Sám se odstěhovat nechce a já nemám finance se odstěhovat. Dům je postavený pár metrů od mých rodičů a prarodičů.
Dneska mě chtěl zase zmlátit, ale já se mu postavila, já mám dialový krk od škrcení, on je poškrábaný.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20767
15.11.15 11:58

Takhle blbej nikdo být nemůže, baví tě dělat si z nás srandu?

Ale pokud je to pravda, tak jsi ta nejhorší matka na světě, to dítě za to nemůže, tak jsi ho přivedla do tak příšerného vztahu? Aby celé dětství protrpělo vedle tyrana? Nadávejte mi tu jak chcete, ale tahle sis to zařídila, tak si to teď vyžereš. Jestli jsi aspoň trochu přismyslech, tak se seber a jdi, ať má to dítě alespoň nějakou šanci na normální vývoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco2
15.11.15 12:01

K lekari, nahlasit PCR, vykazat z domu, podat zadost o rozvod a svereni do pece.
Obstarat dokumenty o puvodu penez na stavbu, ale ja bych snad i nejaky ten majetek ozelela, nez zit a nechat takto vyrustat dite.
Lehke to nebude, ale zit se takto neda.
Mimochodem tohle neni nefungujici vztah, to je regulerni tyrani.

http://www.domacinasili.cz/…ruh-bezpeci/

• Citovat
  • Upravit
4367
15.11.15 12:10

Nevím, no… Jediný, co mě napadá je, jaký si to uděláš…
Jako být s takovým člověkem 8 let, „bohužel“ otěhotnět, stavět s ním barák… Co na to říct? Že jsi měla zašít používat rozum mnohem dřív?
Když ty asi ani nejsi z těch ženských, které jsou v podobné situaci uvázané, že samy nemají sílu odejít. Ty si vše plně uvědomuješ, přijde mi, že bytí bereš jako nějaký standard.
Kdo chce, hledá možnosti, kdo nechce, hledá výmluvy. Tady nic nepořešíš. kdyby jsi to chtěla změnit, tak po jeho útoku voláš policii, podáš trestní oznámení, jdeš podat k soudu žádost o rozvod, jdeš dát žádost na úpravu styku s dítětem a podnikneš další možné i nemožné kroky, aby ses ho zbavila.
Nějak mi tě není líto, ale tvá dcera si to opravdu nezaslouží :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
15.11.15 12:17
@radkka píše:
Takhle blbej nikdo být nemůže, baví tě dělat si z nás srandu?Ale pokud je to pravda, tak jsi ta nejhorší matka na světě, to dítě za to nemůže, tak jsi ho přivedla do tak příšerného vztahu? Aby celé dětství protrpělo vedle tyrana? Nadávejte mi tu jak chcete, ale tahle sis to zařídila, tak si to teď vyžereš. Jestli jsi aspoň trochu přismyslech, tak se seber a jdi, ať má to dítě alespoň nějakou šanci na normální vývoj.

Ty jo, jakoze jsi dle myho nekdy zbytecne tvrda, tady souhlasim s kazdym slovem, co jsi napsala.

Proc mam pocit, jak kdyby nejvetsim problemem zakladatelky byly ty finance :roll:

Vubec nechapu, proc sis s nim postavila barak a nacpala do toho prachy. Barak prodejte, kup si byt nebo jdi k rodicum a pryc od takovyho de*ila!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco2
15.11.15 12:20
@Pomka píše:
Ty jo, jakoze jsi dle myho nekdy zbytecne tvrda, tady souhlasim s kazdym slovem, co jsi napsala.
Proc mam pocit, jak kdyby nejvetsim problemem zakladazelky byly ty finance :roll:Vubec nechapu, proc sis s nim postavila barak a nacpala do toho prachy. Barak prodejte, kup si byt nebo jdi k rodicum a pryc od takovyho de*ila!

Sama pise, ze je to jadro problemu… :zed:
To bych ty prachy radeji ozelela, dum prodala.
Jen se obavam, ze zakladatelka uz ma po tech letech tyrani naprosto zmenene podvedomi a prestava rozlisovat, co je normalni, co nefunkcni a co je domaci teror. Bohuzel, ale v takovych pripadech to byva caste. A strach.

• Citovat
  • Upravit
36009
15.11.15 12:24

Tobě asi přijde normální, že té mlátí, ale resis akorát peníze. Já už nemám slov na tohle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Frantiskaaa
15.11.15 12:27

Tak to je silná káva.
Nevážíš si sama sebe? On Tě od začátku mlátí a ty jsi s ním pořád?
Proboha, odejdi od něj!!!

Tokle lepší nikdy nebude!!! V tom chceš vychovávat dceru?

• Citovat
  • Upravit
40536
15.11.15 12:31

Ani nevím, jestli tomuhle věřit :think:
Jinak pokud to je pravda, tak odejít, chudák dítě :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
15.11.15 12:33

A jakou radu chceš? Omylem jsi otěhotněla, omylem jste postavili společně dům, tak od něj omylem odejdi.. a začni být zodpovědná za svou dceru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Frantiskaaa
15.11.15 12:34

Zakladatelko, jestli tomu dobře rozumím, byla jsi ve 3 měsíci, tvoje máma slavila narozeniny a on Tě tam přede všema zmlátil, to Tvoji rodiče nechali jen tak? To se Tě zastal jen jeho bratr?

• Citovat
  • Upravit
9414
15.11.15 12:55

Má to jednu výhodu - takovýto typ ženských se moc nemusí strachovat, když si ráno sedne k internetu a přečte zprávy. Nic, co by neznaly, akorát v trochu větším měřítku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.15 12:55

@Frantiskaaa Oni to neviděli, tancovali vzadu v sálu a my seděli ve předu. Zastal se mě jeho brácha. Jinak to ještě viděl jeho strejda a bratranec. Nezmlátil mě tam, dal mi asi 3 facky, byl připitej. Já prostě nemám odvahu zavolat policii atd. On mi říká, že nikdy neodejde a já se ho nezbavim. Někomu v okolí se stydim to říct.

• Citovat
  • Upravit
9414
15.11.15 12:58
@Anonymní píše:
@Frantiskaaa Oni to neviděli, tancovali vzadu v sálu a my seděli ve předu. Zastal se mě jeho brácha. Jinak to ještě viděl jeho strejda a bratranec. Nezmlátil mě tam, dal mi asi 3 facky, byl připitej. Já prostě nemám odvahu zavolat policii atd. On mi říká, že nikdy neodejde a já se ho nezbavim. Někomu v okolí se stydim to říct.

Kdyby mi někdo dal tři facky, tak to jako mlácení beru. Když se nestydí použít hrubou sílu, tak se nebude stydět trochu přitvrdit, když budeš zlobit víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.15 13:02

Já bych chtěla aby odešel on, já tu mám rodiče, bydlím tu od narození. Jenže nevím jak to udělat když on nechce jít.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky