Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Všichni ho maji za pracovitýho, hodnýho chlapa. Na všechny ostatní je hodný a nikdo by to do něj neřekl.
@Anonymní píše:
Já bych chtěla aby odešel on, já tu mám rodiče, bydlím tu od narození. Jenže nevím jak to udělat když on nechce jít.
Jedině až se bude předvádět, zavolat policii.
Jinak to asi nepůjde ![]()
@free333 To mě už taky napadlo, ale co když na ně bude hrát divadlo jak je v pohodě? To on umí až moc dobře.
Nechci rýpat, to není můj styl, jen se Tě zeptám, proč jsi s ním byla od prvopočátku, když se k Tobě choval tak hnusně? Proč jsi s ním otěhotněla?
Kdyby se tohle nestalo, tak teď takové problémy nemusíš mít.
Já bych nedokázala mít sex s mužem, který mě mlátí, ale zase si nechám líbit třeba jiné věci.
Kdyby, chyby.
Já bych ho vyplatila, čert vem nějaké peníze a poslala pryč, když je dům Tvůj, ať táhne, k.kot.
@Anonymní píše:
@free333 To mě už taky napadlo, ale co když na ně bude hrát divadlo jak je v pohodě? To on umí až moc dobře.
No, jestli máš modřiny atd. tak mu to moc nepomůže…
@Frantiskaaa když já už víc peněz nemám a on by stejně neodešel. Já odejít nemůžu, babička má rakovinu, už skoro všude a já s ní chci trávit ty poslední měsíce života. Já ho i přesto strašně milovala a doufala. Vím, že jsem blbá.
@Ellusa Jak jsem psala, vybírá si ísta která nejsou vidět. Na jedné paži už se mi modřina udělá málokdy, ta ruka už si zvykla. Krk jsem si zamalovala. Styděla bych se vyjít ven.
@Anonymní píše:
@Frantiskaaa když já už víc peněz nemám a on by stejně neodešel. Já odejít nemůžu, babička má rakovinu, už skoro všude a já s ní chci trávit ty poslední měsíce života. Já ho i přesto strašně milovala a doufala. Vím, že jsem blbá.
Víš, to jsou jen výmluvy, které píšeš. Zástupný problém. I kdybych to měla řešit úvěrem a platit x let, tak bych do toho šla, lepší, než žít s agresivním psychopatem.
Ať táhne on, proč by jsi měla Ty někam chodit.
Prosím tě, vyjádřil se někdy k tomu, proč se tak chová? Hlavně nečekej, že se změní. Nezmění se nikdy. Bohužel.
@Ellusa Já se bojím co bude až to zjistí, že proti němu něco dělám. To si nedokážu vůbec představit jak by zuřil. Už takhle ničí nábytek.
@Ellusa Souhlas, sama to nevyresi. Potrebuje pomoc policie a pravnika.
Tak řešit to po 9 letech týrání je zarážejicí, ale budiž…proč nevyhledáš nějakou organizaci na ochranu matek/žen ve tvém okolí? Oni ti poradí nejlépe, jaké máš možnosti. To napadne i mě a to nemám doma tyrana ![]()
Jak ty nemuzes odejit a on nechce odejit? dum je snad prodejny, ne? odejdi k rodicum, podej zadost o svereni ditete do pece, zadost o alimenty, u pravnika majetkove vyrovnani, prodat dum, kazdy pulku penez a dal kazdy po svem.
hledas vymluvy. a jestli radeji zustanes v dome i za cenu facek a skrceni, tak je to svym zpusobem tvoje vec. ale uvedom si, ze mas zodpovednost za dite a seber se a vyres to driv nez zmlati i to dite. ono uz to, ze to ma dite pred ocima muze znamenat celozivotni trauma.
Dneska jsem zamkla venkovní dveře a on do nich tak mlátil, že je skoro vyrazil a řval, že vymlátí všechny okna pokud ho nepustim. Pustila jsem ho. On mi řiká, že já nejsem v pořádku když po něm něco chci. Já jsem celý den doma, takže je to moje povinnost. Proč se ke mě nemůže chovat jako k ostatním?
A co by ses ho nezbavila, nejsi jeho zajatec, odejít ne můžeš, ale musíš, jinak to ve zdraví nepřežiješ, prosím co Tě u něj drží? Přijde Ti to normální?