Jak z toho ven - nefungující vztah

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Frantiskaaa
15.11.15 13:12
@Ellusa píše:
A na ty tvé modřiny, fialový krk atd. říkají co??
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
40536
15.11.15 13:14
@Anonymní píše:
@free333 To mě už taky napadlo, ale co když na ně bude hrát divadlo jak je v pohodě? To on umí až moc dobře.

No, jestli máš modřiny atd. tak mu to moc nepomůže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.15 13:17

@Frantiskaaa když já už víc peněz nemám a on by stejně neodešel. Já odejít nemůžu, babička má rakovinu, už skoro všude a já s ní chci trávit ty poslední měsíce života. Já ho i přesto strašně milovala a doufala. Vím, že jsem blbá.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.11.15 13:21

@Ellusa Jak jsem psala, vybírá si ísta která nejsou vidět. Na jedné paži už se mi modřina udělá málokdy, ta ruka už si zvykla. Krk jsem si zamalovala. Styděla bych se vyjít ven.

• Citovat
  • Upravit
Frantiskaaa
15.11.15 13:21
@Anonymní píše:
@Frantiskaaa když já už víc peněz nemám a on by stejně neodešel. Já odejít nemůžu, babička má rakovinu, už skoro všude a já s ní chci trávit ty poslední měsíce života. Já ho i přesto strašně milovala a doufala. Vím, že jsem blbá.

Víš, to jsou jen výmluvy, které píšeš. Zástupný problém. I kdybych to měla řešit úvěrem a platit x let, tak bych do toho šla, lepší, než žít s agresivním psychopatem.
Ať táhne on, proč by jsi měla Ty někam chodit.
Prosím tě, vyjádřil se někdy k tomu, proč se tak chová? Hlavně nečekej, že se změní. Nezmění se nikdy. Bohužel.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.11.15 13:26

@Ellusa Já se bojím co bude až to zjistí, že proti němu něco dělám. To si nedokážu vůbec představit jak by zuřil. Už takhle ničí nábytek.

• Citovat
  • Upravit
9452
15.11.15 13:33

@Ellusa Souhlas, sama to nevyresi. Potrebuje pomoc policie a pravnika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
15.11.15 13:34

Tak řešit to po 9 letech týrání je zarážejicí, ale budiž…proč nevyhledáš nějakou organizaci na ochranu matek/žen ve tvém okolí? Oni ti poradí nejlépe, jaké máš možnosti. To napadne i mě a to nemám doma tyrana :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
15.11.15 13:41

Jak ty nemuzes odejit a on nechce odejit? dum je snad prodejny, ne? odejdi k rodicum, podej zadost o svereni ditete do pece, zadost o alimenty, u pravnika majetkove vyrovnani, prodat dum, kazdy pulku penez a dal kazdy po svem.

hledas vymluvy. a jestli radeji zustanes v dome i za cenu facek a skrceni, tak je to svym zpusobem tvoje vec. ale uvedom si, ze mas zodpovednost za dite a seber se a vyres to driv nez zmlati i to dite. ono uz to, ze to ma dite pred ocima muze znamenat celozivotni trauma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.15 13:47

Dneska jsem zamkla venkovní dveře a on do nich tak mlátil, že je skoro vyrazil a řval, že vymlátí všechny okna pokud ho nepustim. Pustila jsem ho. On mi řiká, že já nejsem v pořádku když po něm něco chci. Já jsem celý den doma, takže je to moje povinnost. Proč se ke mě nemůže chovat jako k ostatním?

• Citovat
  • Upravit
Chocoloco2
15.11.15 13:50
@Anonymní píše:
Dneska jsem zamkla venkovní dveře a on do nich tak mlátil, že je skoro vyrazil a řval, že vymlátí všechny okna pokud ho nepustim. Pustila jsem ho. On mi řiká, že já nejsem v pořádku když po něm něco chci. Já jsem celý den doma, takže je to moje povinnost.Proč se ke mě nemůže chovat jako k ostatním?

Protoze to je zakomplexovane sadisticke hovadko, ktere si dovoli jen na slabsiho a zavisleho. A take si overil, ze mu to projde.

• Citovat
  • Upravit
9452
15.11.15 13:59

Holka prober se. Nenic zivot sobe a male. :hug: TY NEMUZES ZA CHOVANI SVEHO PARTNERA. Nehledej vinu v sobe.Ty nejsi spatna, nezaslouzis si takove jednani. :hug: Po kazdem utoku, bych sla na policii a k doktorovy.Abys mela dukazy proti nemu.Pred lety jsem mela taky partnera nasilnika.Kdyz mu prislo predvolani aby se dostavil k prestupkove komisi, byl jak vymeneny. Dostal strach, prosil me at to stahnu, brecel. :pocitac: Z tyrana byl razem vystraseny kluk. :roll:
Vim, ze je to tezke se vzeprit, ale musis to udelat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
15.11.15 14:05
@Anonymní píše:
Já bych chtěla aby odešel on, já tu mám rodiče, bydlím tu od narození. Jenže nevím jak to udělat když on nechce jít.

Tak to je jasne, ze nechce. Proc by chodil, kdyz tam ma veskere pohodli, jidlo, odreagovani.
Prave proto mas zacit neco delat a ne ze ti rekne- nikam nepujdu, tak to berws jako hotovou vec,
Prave proto mas zavolat policii, kdyz ti ublizuje, prave proto mas dat dohromady vsechny podklady ke stavbe, kdo kolik investoval, prave proto mas mit dolozeno, jak kdo prispiva k fungovani domacnosti a prave proto mas podat zadost o rozvod.
Kdyz budes verit tomu, co rika on, tak asi daleko nadojdes. A verim, ze za nejakou dobu nedojdes ani na pohotovost… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36009
15.11.15 14:29
@Anonymní píše:
Dneska jsem zamkla venkovní dveře a on do nich tak mlátil, že je skoro vyrazil a řval, že vymlátí všechny okna pokud ho nepustim. Pustila jsem ho. On mi řiká, že já nejsem v pořádku když po něm něco chci. Já jsem celý den doma, takže je to moje povinnost. Proč se ke mě nemůže chovat jako k ostatním?

A vaší bydlí vedle a nic nevi? Oni jsou hluchý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Frantiskaaa
15.11.15 14:36

Mám z toho takový pocit, že Tvoji rodiče o tom ví, ale dělají, že nevidí, neslyší.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky