Nĕkdy si říkám, že sem mĕla mí dítĕ s nĕkým jiným

Anonymní
14.11.15 21:29

Nĕkdy si říkám,že sem mĕla mí dítĕ s nĕkým jiným

Jsou dny, kdy si rikam, ze sem vybrala svemu diteti nevhodneho otce.Neni primo spatny, jen je jiny, nez sem si myslela, ze bude. Zkratka realita se neslucuje s myma predstavama. Nevim jak to vyjadrit. Treba sem si myslela, ze budem jako rodina travit hodne casu spolu. Partner ale neni moc na prochazky s kocarkem. Pritom tvrdil, ze budem spolu vozit.Kdyz jsme se jeste pred pocetim bavily o tom, jake to bude az budeme 3,slucovaly se nase predstavy o tom, jake to bude.Ted vidim, ze realita je jina. Pritel ma praci a ja sem casto s ditetem sama. :? Prala jsem si 3 deti, on taky. Porad je chci, ale nevim jestli s nim. Neumim si predstavit byt sama na 2 deti. Jasne dle jeho slov sama nejsem, on se o nas stara…Ale casu s nama moc netravi a to je to, co me trapi a mrzi zaroven.Co ale s tim? Partner se stara financne to ano.Ale kdyz by mohl byt s nama, je radsi s kamaradama. Nechapu proc to tak je a on mi to nerekne.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
14.11.15 21:33

Kolik je diteti a kolik je to „malo casu“?

ono pokud je zenska cely den doma sama s ditetem, tak ji prijde skoro vzdycky, ze chlap je malo doma. ale tahle veta teda zni skoro vtipne:„Pritel ma praci a ja sem casto s ditetem sama.“ to je snad dobre, ze ma praci, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
14.11.15 21:34

Jak casto s vami je a jak ten spolecny cas travite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Frantiskaaa
14.11.15 21:34

Ahoj, situace není úplně dle Tvých představ, ale co by tady některé ženy daly za to, kdyby se partner staral finančně.
Dle mého názoru lepší, když je hodný, postará se, je na něj spoleh, než aby trávil čas pořád s Tebou, ale neměli jste peníze, byl lenoch, nedokázal se postarat o běžnou chod domácnosti z pozice chlapa a věř, že od kamarádek pořád slyším, jak mají neschopné chlapy, asi píši blbost, ale mně by to nevadilo, že se mnou netráví tolik času.

• Citovat
  • Upravit
13821
14.11.15 21:38

Pokud máte ještě malé miminko tak nezoufej, muži často začnou dítě „vnímat“ až když je větší, chodí a dokáže trochu vyjádřit svoje potřeby ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
14.11.15 21:39

Tak ale ty kamarády má možná jako formu relaxu, když chodí do práce…
A míváte nějaké hlídání prcka, abyste mohli být spolu jako partneři?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
14.11.15 21:40

A co bys chtěla? Aby byl doma a taky vydělával? Buď ráda, že je schopný se o vás postarat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
14.11.15 21:41
@Ali-Ali píše:
Kolik je diteti a kolik je to „malo casu“?ono pokud je zenska cely den doma sama s ditetem, tak ji prijde skoro vzdycky, ze chlap je malo doma. ale tahle veta teda zni skoro vtipne:„Pritel ma praci a ja sem casto s ditetem sama.“ to je snad dobre, ze ma praci, ne?

Souhlasím. Nad tou větou jsem se taky pozastavila. Zakladatelko, věř, že spousta chlapů je taky takových a nebyli by lepší. Záleží teda jestli na vás vyloženě kašle nebo prostě jen chodí do práce a občas za nějakou svou zábavou nebo koníčkem. Ale z tvého popisu to nevidím nějak moc tragicky. Když jsi celý den s dítětem, tak ti to tak prostě připadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
14.11.15 21:49

No jo, ty představy před narozením jsou krásný :lol: S realitou se sice neslučují, ale krásný jsou :lol:

• Citovat
  • Upravit
36009
14.11.15 21:50

Ja si zase říkám, jestli si mě muz vybral jako dobrou mámu :mrgreen:

Nevím, jak jste žili před dítětem, ale ono z pohledu matky doma ten čas dost vleče a ženská vysi na dveřích a čeká, nedejboze, když se chlap spozdi…

Příspěvek upraven 14.11.15 v 21:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco2
14.11.15 21:50
@Anonymní píše:
Jsou dny, kdy si rikam, ze sem vybrala svemu diteti nevhodneho otce.Neni primo spatny, jen je jiny, nez sem si myslela, ze bude. Zkratka realita se neslucuje s myma predstavama. Nevim jak to vyjadrit.Treba sem si myslela, ze budem jako rodina travit hodne casu spolu. Partner ale neni moc na prochazky s kocarkem. Pritom tvrdil, ze budem spolu vozit.Kdyz jsme se jeste pred pocetim bavily o tom, jake to bude az budeme 3,slucovaly se nase predstavy o tom, jake to bude.Ted vidim, ze realita je jina. Pritel ma praci a ja sem casto s ditetem sama. :? Prala jsem si 3 deti, on taky. Porad je chci, ale nevim jestli s nim. Neumim si predstavit byt sama na 2 deti. Jasne dle jeho slov sama nejsem, on se o nas stara…Ale casu s nama moc netravi a to je to, co me trapi a mrzi zaroven.Co ale s tim? Partner se stara financne to ano.Ale kdyz by mohl byt s nama, je radsi s kamaradama. Nechapu proc to tak je a on mi to nerekne.

Uvazujes o rozpadu rodiny jen proto, ze chlap travi hodne casu v praci? Neni jen zodpovedny otec, ktery chce rodinu zajistit?
Nebo proto, ze nechce vozit kocar? To me take prudilo a nejsem chlap ani spatny rodic.

Dava dlouhodobe prednost kamaradum, ci jde jednou dvakrat tydne pokecat? Utika od povinnosti nebo si jen obcas jde odfrknout?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.11.15 21:53

@Ali-Ali @lovesmile Nevim jak to jinak vyjadrit.Asi tak, ze on ma praci a to je tak vsechno co pro nas dela. :? Nechodi s nama ven vubec. Vsude venku vidim tatinky s detma.Ten nas na to neni. Staci mu pohrat si s prckem doma. :roll: Misto aby prisel jako muzi kamaradek po praci hned domu, tak jde s kamosema na,,jedno" nebo prijde domu naji se a usne u telky.No tak co, seberu sebe a dvouletaka a jdem zase samy ven. :nevim: Uz se me i spoluzak ptal, jestli jsem sama s ditetem, kdyz me vidi vzdy s prckem samotnou. :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.11.15 21:56

@Chocoloco2 Mam pocit, ze nema potrebu travit s nama cas.Ja furt slysim jak je unaveny z prace a bla bla…Pak mu zavola kamos, ze potrebuje to a to a uz bezi, unava neunava. :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
22614
14.11.15 21:57

Taky jsem si myslela, že to bude jinak. Ale omyl. Od rána do večera je v práci, v pátek odjede a v neděli se vrací - v tu dobu dělá na baráku. Hlídání nemáme, sami dva jsme byli naposledy před 3mi lety v kině, ale to jsme měli jen jedno dítě. Co máme dvě, hlídání bylo párkrát a jen na chvíli.
Beru to tak, že je to přechodné, protože dělá na domě pro nás. Až tam budeme bydlet, budeme snad více spolu. I když, kdo ví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.15 21:58
@Tunrida píše:
No jo, ty představy před narozením jsou krásný :lol: S realitou se sice neslučují, ale krásný jsou :lol:

To jo no.Si pripadam podvedena. Vedet driv, ze budu ja, dite + nekdo kdo prinese penize a uji kus obeda, hledala bych jineho partnera. :,(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky