Nĕkdy si říkám, že sem mĕla mí dítĕ s nĕkým jiným

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36009
15.11.15 00:40
@Anonymní píše:
Ze ho to nenapadne bych jeste zkousla, ale kdyz mu to reknu a on stejne nereaguje… :nevim: To s nim mam jednat jak s deckem? Jako dite jsem nechtela vynaset smeti, tak mi mamka vrazila pytel s odpadkama do ruky a bez diskuzi (vetsinou :mrgreen: ) sem sla.Kdyz se mama zeptala, zda pujdu s odpadky, rekla jsem ne. Takze sem musela dostat jasny povel, jdi, udelej to a to.

No ale šla jsi, ne? Tebe se taky někdo ptá, jestli se ti chce na nákup, na hřiště? Nechce, ale musíš. Je prostě linej, polevila jsi a proč by to dělal. Takže buď budeš dávat úkoly, nebo se bude valet. Vyber si sama.
Kdyby tvoje máma tebe poslechla a šla s tím smetím sama, tak příště taky reknes, že nejdes. A ona by zase šla sama.

Příspěvek upraven 15.11.15 v 00:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
15.11.15 00:41

Tak Kubik se drzi psa a pes pribehne na zavolani :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.15 00:43

@lolla.jones :mrgreen: Uz tu u toho chrapu, sem to 3krat precetla nez mi to doslo. :zed: :lol:

• Citovat
  • Upravit
1010
15.11.15 00:46

Nvadi. Hlavne ze jsi to pochopila :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.15 00:47

@pikola Uz asi rozumim tomu, co mi chces celou dobu rict. :hug: Kdyz ja mam takovou povahu blbou taky.Nez bych se mela doprosovat, radsi udelam vse sama a pak to dam dotycnemu sezrat s tim, ze priste to pochopi a udela, jak chci ja. A ono priste zas nic no. :lol: A chlap si rekne, no jo, zase si zakdaka, ale stejne si vse udela sama a ja muzu hnit na gauci. :cert: Jen nechapu, ze ho porad dokola bavi poslouchat ty moje kecy. :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.11.15 00:49

@lolla.jones My psa nemame, takze musim pak za deckem bezet sama.

• Citovat
  • Upravit
3104
15.11.15 01:25
@marrlinka píše:
asi tak…muž taky pořád pracuje, taky jsem si to takhle nepředstavovala, ale na druhou stranu je třeba se nad tím zamyslet - on „si nepracuje“ jen tak z hecu, dělá to pro celou rodinu. Máme stanoveno, kdy kam chodím a prostě v ten čas přijde domů a hlídá, užije se dítko, já se odreaguju. Doporučuju totéž.
A k tomu, že ti muž usíná v televize…poslední dobou ve všech diskuzích dojde na tu podělanou televizi, ve které stejně nic nedávají. Lidi, tak tu zatracenou věc vyhoďte z baráku pryč, v době internetu sjíždějte vše potřebné online a máte to. Televize je zabiják času, vztahu a prokrastinační svůdkyně (ano, chápu, existují i uvědomělí lidé, kteří se dívají na hodnotné pořady a nemají rituál, že večer se kouká na televizi na tu nejmenší pitomost ze všech blbin, co tam dávají, ale takovým tu moc nevídám). To už dnes všichni jen čučí na televizi? To si nepovídají? No nic…to bylo trochu od tématu.

Haha, tak to jsi mě pobavila :mrgreen: Jaký je rozdíl mezi sezením u TV a u netu? Zabiják času je to úplně stejný. A s povídáním se ani jedno nevylučuje, je to spíš o tom, jak to má kdo doma nastavené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
15.11.15 01:29

Jako kdybych uvodni prispevek psala ja, u nas to funguje naprosto stejne bohuzel, jen s tim rozdilem ze kdyz o neco poprosim tak to tedy milostive udela. Ale taky nemam povahu na to, abych se neustale doprosovala. S tou televizi u nas podobne, je prilepeny na obrazovku a kdyz mu nase temer 5 ti leta dcera neco rika, nevnima. Chudak si musi tu pozornost vynucovat, hrani taky, bohuzel malokdy uspesne. Mezi nami to taky nefunguje, porad mi vycita ze se netvarim mile atd., ale ja to proste nedokazu kdyz vidim jak doma,,funguje,,. Kdyz se obcas premuze, vsimnu si a jsem na chvili stastna nez me zas necim tvrde usadi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
15.11.15 01:58
@Anonymní píše:
Ja sem si vzdy, krasne procistila hlavu, kdyz mi mala usla a ja jen vozila duchem nepritomna kocarek. :mrgreen: Ted si odpocinu, kdyz chvili vezu kocar.Jak malou vyndam, tak uz sem jen ve strehu.

tohle naprosto chapu… Druhe dite v kocarku nechce byt. U prvniho jsem si uzila kocarek a jeho spanek, u druhe kojeni :-)
Honem jsem prolitla hlavne tvoje prispevky. Jak velkou roli v tomto vsem ma ten onen spoluzak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
15.11.15 05:54
@Anonymní píše:
Ze ho to nenapadne bych jeste zkousla, ale kdyz mu to reknu a on stejne nereaguje… :nevim: To s nim mam jednat jak s deckem? Jako dite jsem nechtela vynaset smeti, tak mi mamka vrazila pytel s odpadkama do ruky a bez diskuzi (vetsinou :mrgreen: ) sem sla.Kdyz se mama zeptala, zda pujdu s odpadky, rekla jsem ne. Takze sem musela dostat jasny povel, jdi, udelej to a to.

Přesně, jako s děckem, taky můsí takhle s chlapem jednat pokut chci abych za chvilku nepadla na držku :-D Všechny akce plánovat ja a hodinu před uskutečně mu to říct s jasným povelem, oblíkat jdeme, tam a tam :-D Ten můj má totiž ještě jednu neřest, cokoliv mu řeknu do hodiny zapomene, ale on má dost složitou a důležitou práci, takže ikdyž nechce je v duchu pořád vni, ale peníze potřebujem. On je jinak strašně zlatej, ale fakt sním musím jednat jak z děckem a na rovinu mu říct, chci to a to, jdeme tam a tam a né čekat jestli ho to napadne samo, to by to totiž vypadalo jak u vás doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
15.11.15 06:04
@Anonymní píše:
@Chocoloco2 Mam pocit, ze nema potrebu travit s nama cas.Ja furt slysim jak je unaveny z prace a bla bla…Pak mu zavola kamos, ze potrebuje to a to a uz bezi, unava neunava. :pocitac:

asi jsi hodně mladá a nezkušená-tak to mají všichni chlapi, když se s tím nesmíříš budeš trpět jemn ty. najdi si koníčka, chlapi jsou méně závislí na ženě než naopak, zvykej si.jsou to opravdu prkotiny, co řešíš, asi se nudíš, až přijdou závažné problémy na tyto si ještě ráda vzpomeneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.15 07:47

@AniNevim Ne! Spoluzak v tom vsem nema zasadni roli. :P Ja ho od zakladky moc nevidala, myslim tim nahodne potkani se ne schazeni.Ted ho prakticky dene potkam, reknem si vzdy jen ahoj, jsme se dlouho nevidely a tlemime se.Fakt sem ho 13let nevidela a ted se potkame i 3krat dene. Takze vidi, ze sem furt venku sama s malou nebo ja s malou a kamaradkou. Takze se me zeptal jestli jsem na dceru sama.To me jen utvrdilo v tom, ze nepusobime jako rodina. A to neni jen spoluzak, to se me v lete na hristi ptala jedna maminka, jestli jsem sama s ditetem. Vidaly jsme se na hristi dene a tak ji to nedalo.Ji aspon obcas doprovazel muz. Takze tak.

• Citovat
  • Upravit
26270
15.11.15 07:53

Docela by mě zajímalo, jak by situaci u vás doma popsal tvůj partner ze svého pohledu…nevěřím, že je spokojený…takže jste nespojení vlastně oba dva a oba dva s tím nic moc neděláte…to je docela škoda, protože jak malá bude větší, tak ji to bude ovlivňovat čím dál víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.15 07:56
@AniNevim píše:
tohle naprosto chapu… Druhe dite v kocarku nechce byt. U prvniho jsem si uzila kocarek a jeho spanek, u druhe kojeni :-)
Honem jsem prolitla hlavne tvoje prispevky. Jak velkou roli v tomto vsem ma ten onen spoluzak?

Hlavne kdyz uz sedi v kocaru, tak vzdy potkame chodici batole a uz mala huci a ukazuje na to dite. :mrgreen: Jako by rekla, hej to dite chodi a ja mam sedet?! :lol: A hned si stoupa v kocaru a uz musi ven. Nekdy se vzteka hned, jak vidi kocar. Jenze bez kocaru nenakoupim. Kdyby aspon umela jit za ruku.To se zas vzteka, ze chce jit sama a vsechno vytahuje z regalu. Takze nakup proste musim vzit bleskem a nebo dat dobrutku, aby sedela. S tim ze opakuju, ze za chvili mame nakoupeno a ze ji vyndam. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7904
15.11.15 08:57
@Anonymní píše:
Hlavne kdyz uz sedi v kocaru, tak vzdy potkame chodici batole a uz mala huci a ukazuje na to dite. :mrgreen: Jako by rekla, hej to dite chodi a ja mam sedet?! :lol: A hned si stoupa v kocaru a uz musi ven. Nekdy se vzteka hned, jak vidi kocar. Jenze bez kocaru nenakoupim. Kdyby aspon umela jit za ruku.To se zas vzteka, ze chce jit sama a vsechno vytahuje z regalu. Takze nakup proste musim vzit bleskem a nebo dat dobrutku, aby sedela. S tim ze opakuju, ze za chvili mame nakoupeno a ze ji vyndam. :mrgreen:

Tak ji posaď do košíku, ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria