Nĕkdy si říkám, že sem mĕla mí dítĕ s nĕkým jiným

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.11.15 22:22

@Chocoloco2 My jsme mely i trochu financni problemy, tak pritel musel brat prescasy.No a to taky nam moc nepridalo. Chtela sem si materskou a rodicak uzit a ne pocitat kazdou korunu a setrit na sobe. Jedno s druhym no.

• Citovat
  • Upravit
Chocoloco2
15.11.15 22:25
@Anonymní píše:
@Chocoloco2 My prave nemame hlidani. Jednlu za mesic hlida mama moje. Vezme malou ven na cca 2 hodiny.Tak to mame chvili klid a i dokazem spolu normalne mluvit. Posledne jsme spolu i spaly.

A to je ono, unava a vyhoreni.

• Citovat
  • Upravit
2204
15.11.15 22:25

Já tohle neznám, ale líbí se mi takový systém „buď a nebo“. Půjdeš s malým ven nebo vyluxuješ. Dojdeš nakoupit nebo umyješ nádobí. Přebalíš malého nebo uklidíš v koupelně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco2
15.11.15 22:31
@dalimil píše:
Já tohle neznám, ale líbí se mi takový systém „buď a nebo“. Půjdeš s malým ven nebo vyluxuješ. Dojdeš nakoupit nebo umyješ nádobí. Přebalíš malého nebo uklidíš v koupelně…

Ale ono to tak funguje. Pokud bych po praci mela nabehnout a vyklidit mycku, povesit pradlo, vyluxovat a uvarit veceri, je jasne, ze vecer padnu za vlast.Muj muz nema problem poresit cast a ja po prichodu domu uvarim neco dobreho a vecer se pri sklence vina venuji muzi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.11.15 22:31

Dceru oba milujeme, ale nase predstavy o rodine byly moc slunickove. :mrgreen: Chtela jsem prirozeny porod, mela jsem sekci, pak problemy s kojenim, urvane miminko.Ja co 2 hodiny kojila i v noci. Kojila jsem jeste nedavno. Takze az ted se celkem vyspime. Zjistily jsme, ze mit dite, neni az takova sranda, je to hlavne zodpovednost a odrikani.Taky je potreba vice financi, to je znamena vice stravenych hodin v praci, takze unaveny pritel.Dite ma porad nejake obdobi. Jednou zuby pak zase zuby, ted obdobi vzdoru. Nekdy mam pocit, ze se zblaznim.

• Citovat
  • Upravit
Chocoloco2
15.11.15 22:35
@Anonymní píše:
Dceru oba milujeme, ale nase predstavy o rodine byly moc slunickove. :mrgreen: Chtela jsem prirozeny porod, mela jsem sekci, pak problemy s kojenim, urvane miminko.Ja co 2 hodiny kojila i v noci. Kojila jsem jeste nedavno. Takze az ted se celkem vyspime. Zjistily jsme, ze mit dite, neni az takova sranda, je to hlavne zodpovednost a odrikani.Taky je potreba vice financi, to je znamena vice stravenych hodin v praci, takze unaveny pritel.Dite ma porad nejake obdobi. Jednou zuby pak zase zuby, ted obdobi vzdoru. Nekdy mam pocit, ze se zblaznim.

Nemusis byt perfektni, i tak budes porad vyborna mama, jasny ;)?

• Citovat
  • Upravit
29350
15.11.15 22:39
@Anonymní píše:
@Chocoloco2 My jsme mely i trochu financni problemy, tak pritel musel brat prescasy.No a to taky nam moc nepridalo. Chtela sem si materskou a rodicak uzit a ne pocitat kazdou korunu a setrit na sobe. Jedno s druhym no.

no tak to chce mít buď dobře placenou práci nebo mít pořádné rezervy… nebo si na to užívání prostě přivydělat… pokud člověk nemá bohaté rodiče, kteří mu cpou peníze a materiální dary horem dolem, tak nemůže jen tak sedět doma se založenýma rukama a „užívat si“… jo holt sis to všechno představovala trochu nereálně… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.15 22:42
@Chocoloco2 píše:
Nemusis byt perfektni, i tak budes porad vyborna mama, jasny ;)?

Dekuji. :hug: Perfektni teda rozhodne nejsem. Hlavne sem necekala, ze mit dite, je takovy zahul.Jsem ze 6ti deti, mama mi prisla vzdy v pohode, mila, stastna. :srdce: Ja sem vycerpna z jednoho ditka.Asi nebudu mit dalsi deti. :,( Mam asi jine geny nez moje mama. Rikala jsem si, jak si t:-) 3 roky doma budu odpocivat. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
23966
15.11.15 22:43
@Anonymní píše:

taky jsem si to představovala sluníčkový. Mě hodně pomohlo chodit mezi jiné maminky a zjistila jsem, že každý má doma něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.15 22:47

@Regina Hero To uz sem si taky uvedomila, ze sem si vse idealizovala.No nasetrit jsme nebyly schopny ani jeden.Coz je taky moje oblibene tema do placu.

• Citovat
  • Upravit
23966
15.11.15 22:50
@Anonymní píše:
@Regina Hero To uz sem si taky uvedomila, ze sem si vse idealizovala.No nasetrit jsme nebyly schopny ani jeden.Coz je taky moje oblibene tema do placu.

teď už je, ale pozdě řešit o jste měli dělat. Spíš by jste měli řešit, co teď budete dělat. Ono šetřit se dá i z mateřský a nemusí se člověk ani tolik omezovat. Stačí šetřit pro začátek třeba stovku měsíčně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.15 22:51
@Netopirek píše:
taky jsem si to představovala sluníčkový. Mě hodně pomohlo chodit mezi jiné maminky a zjistila jsem, že každý má doma něco.

To ja taky chodim mezi jine maminky. Vykecam se a zase je mi lip. Tuhle jsme se trumfovaly, kdo ma doma horsiho chlapa. :mrgreen: Fakt je vsude neco,vim.Ale me stve to, ze se s partnerem vidime 10minut a uz je vymena nazoru. Kolikrat vlastne nechapu, co resime. :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.11.15 22:55

@Netopirek Vlastne sama nevim, proc furt resime, co kdo neudelal, co kdo mel udelat, proc to neudelal nebo tamto udelal. :pocitac: K cemu to je? Pokazde se oba akorat nastvem. A stejne uz minulost nezmenime. Proste jsme trubci a netrily jsme.

• Citovat
  • Upravit
Chocoloco2
15.11.15 22:58
@Anonymní píše:
Dekuji. :hug: Perfektni teda rozhodne nejsem. Hlavne sem necekala, ze mit dite, je takovy zahul.Jsem ze 6ti deti, mama mi prisla vzdy v pohode, mila, stastna. :srdce: Ja sem vycerpna z jednoho ditka.Asi nebudu mit dalsi deti. :,( Mam asi jine geny nez moje mama. Rikala jsem si, jak si t:-) 3 roky doma budu odpocivat. :mrgreen:

Ja ti rozumim.Ja si takto naplanovala druhe ditko, ale neodhadla jsem sve sily.Muz v te dobe zalozil firmu, makal jak barevny, do toho rekonstrukce bytu svepomoci a ja mela doma prvnaka a tydenni mimino a na vse sama.Take jsem ryla drzkou v zemi bez hlidani, ale nejak jsme to dali. A po roce prisla krize a ja se musela od mimina vratit do prace, jednoduche to nebylo a lhala bych, kdybych to obcas nehazela na muze, byt jeho vina to nebyla.
Obcas jsou ta hlucha mista vsude, ale pokud je prekonate, budete neporazitelni.Moc bych vam to prala :kytka:

Příspěvek upraven 15.11.15 v 23:00

• Citovat
  • Upravit
23966
15.11.15 22:59
@Anonymní píše:
@Netopirek Vlastne sama nevim, proc furt resime, co kdo neudelal, co kdo mel udelat, proc to neudelal nebo tamto udelal. :pocitac: K cemu to je? Pokazde se oba akorat nastvem. A stejne uz minulost nezmenime. Proste jsme trubci a netrily jsme.

Mě přijde, že jste v začarovaném kruhu a nevíte jak z něj. Bohužel to nejspíš budeš muset být ty kdo udělá tlustou čáru. Prostě už nevytahuj co bylo a až to vytáhne on, tak jen řekni, jo máš pravdu, ale co s tím teď? Občas musíš spolknout hrdost… Netvrdím vždycky, ale v tomhle případě si myslím, že to zas taková oběť není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí