Nĕkdy si říkám, že sem mĕla mí dítĕ s nĕkým jiným

Napsat příspěvek
Velikost písma:
80475
16.11.15 11:21
@Anonymní píše:
Uprimni jsme k sobe az moc, hlavne ja, kdyz me chytne vztek nebo pocit absolutni bezmoci.Toto partner obdivuje, pry si me za to vazi, ze sem schopna mu rict vse.Ja mu byt neverna, tak mu to taky reknu. :mrgreen: Jak me chytne rapl, tak sem schopna rict cokoliv a nasledky me nezajimaji ani trochu. :think:

Zabíjíš si manželství. Upřímnost je hezká věc, ale kdy končí upřímnost a začíná netaktnost?
Podívej, každý z nás jde do manželství s ideály. S představami, jaká budeme krásná a šťastná rodinka. A většinou první trhliny dostanou tyhle sny právě po narození dítěte. Ženská doma, izolovaná, skáče kolem prcka, navíc v současnosti je to skákání až nezdravé. Chlap odsunutý na druhou kolej, protože když něco potřebuje, je to většinou - až nakojím, až vykoupu, nevidíš že malý chce to a to? Navíc z práce uhnaný a vystresovaný z nutnosti rodinu uživit. Takže nervy tečou a spory nabírají na intenzitě.
A začnou schválnosti a trucy. A urážky. To nejhorší, co můžeš chlapovi říci, jsi už řekla - vybrala jsem si špatného otce. A on Ti to samozřejmě vrátil.
Ted už se vám bude velmi špatně sedat k jednacímu stolu obrazně řečeno. Oba jste použili podpásovku. Ale už kvůli dítěti byste to zkusit měli. Sednout si, probrat své představy, svá přání. A snad se jeden druhému i omluvit.
A k té pomoci a doprošování - Ty si vážně myslíš, že si chlap jen tak sám všimne, že je potřeba vynést koš? Když požádáš maminku, aby ti pohlídala - je to doprošování? Není, že? Takže proč u chlapa je? Prostě vezmi koš, strč mu ho do ruky a popros ho, at ho vynese. Nebo obleč malou, strč mu ji a popros ho, at s ní jde ven, že musíš něco udělat. Základ je poprosi a usmát se. A ono se to všechno časem obrousí. Že vidíš kolem sebe jen štastná manželství? Zlaté oči. Ono je všude něco, a zrovna tyhle bitvy jsou nejčastější. Takže za mne - mluvit, slušně a mile žádat o pomoc, semtam chlapa pochválit a jsi na půli cesty k vítězství. Já vím, že jsou to rady jak z první republiky, ale věř mi, že to funguje. Úsměv, poděkování, semtam lichotka a navrch dobrý žvanec - a máš ho na háku. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
16.11.15 21:17
@Anonymní píše:
Dekuji. :hug: Perfektni teda rozhodne nejsem. Hlavne sem necekala, ze mit dite, je takovy zahul.Jsem ze 6ti deti, mama mi prisla vzdy v pohode, mila, stastna. :srdce: Ja sem vycerpna z jednoho ditka.Asi nebudu mit dalsi deti. :,( Mam asi jine geny nez moje mama. Rikala jsem si, jak si t:-) 3 roky doma budu odpocivat. :mrgreen:

neber to tak tragicky, když ještě někdo vypadá štastně spokojeně, ne vždy to tak je introverti umějí krášně skrývat, co si myslí. je lepší mít více dětí, neupínáš se na toho jedináčka tolik, dvě děti jsou partáci, víš jak je jednomu smutno? já mám 3 a někdy mám pocit, že budu viset na stromě. mít 6,tak tam visím. nelze být v pohodě při tolika dětech, když nejste naprostý flegmatik, je samozř. rozdíl mít 6 kluků a 6 holek. dneskakluci nebyli venku a lezou mi po stěně od koupelny šplhají kam se dá, jezdí na kolobce po bytě, a to nejsou mimča, zlaté holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.15 22:08
@Netopirek píše:
Přesně tak. :palec:

Diky, dala jsi mi nadeji, ze jestli nam to nevyjde, treba potkam nekoho jineho s kym budu mit dalsi dite.My si moc nerozumime ani co se tyce vychovy.Dnes jsme se zas chytly.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.11.15 22:10

Dnes si zase rikam, co jsem udelala spatne, jak jsme si vubec kdy mohly rozumet? :nevim: Asi sem mela moc ruzove bryle.

• Citovat
  • Upravit
23966
18.11.15 22:41
@Anonymní píše:
Dnes si zase rikam, co jsem udelala spatne, jak jsme si vubec kdy mohly rozumet? :nevim: Asi sem mela moc ruzove bryle.

Já to měla podobně. Ale pokud budete chtít oba dva. Tak se dá lecos změnit.
Jinak jsem nedávno zjistila, že ex teď lituje, že mě nechal kvůli jiný.
Ale ja rozhodne ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
18.11.15 22:46

Na tohle už je pozdě. Spíš koukej zapracovat na vztahu. Nikdo nikdy nebude ideální a po čase budeš chyby hledat i na tom druhém.. nebo on na tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.15 22:52

@Netopirek To je to, musime zapracovat oba, ale on nechce na nicem pracovat.Pry jsme v pohode, krizi ma kazdy a hotovo, tecka. Takze on nic menit nebude. :zed: Pry resim kraviny. Chtela jsem projevit snahu, udelat krok ke kompromisu. Evidentne on u sebe nezacne.Tak na co se mam snazit? :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
23966
18.11.15 23:46
@Anonymní píše:
@Netopirek To je to, musime zapracovat oba, ale on nechce na nicem pracovat.Pry jsme v pohode, krizi ma kazdy a hotovo, tecka. Takze on nic menit nebude. :zed: Pry resim kraviny. Chtela jsem projevit snahu, udelat krok ke kompromisu. Evidentne on u sebe nezacne.Tak na co se mam snazit? :zed: :zed:

Zkus poradnu. Má smysl, i když tam budeš chodit jen ty. Alespoň si tam utridis myšlenky, co, kdo, jak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30194
19.11.15 07:16
@Anonymní píše:
@Netopirek To je to, musime zapracovat oba, ale on nechce na nicem pracovat.Pry jsme v pohode, krizi ma kazdy a hotovo, tecka. Takze on nic menit nebude. :zed: Pry resim kraviny. Chtela jsem projevit snahu, udelat krok ke kompromisu. Evidentne on u sebe nezacne.Tak na co se mam snazit? :zed: :zed:

A už jsi teda zkoušela mu prostě vrazit kočárek a teď jdeš s dítkem na dvě hoďky ven? Jasný jednoduchý povely?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.11.15 08:47
@Honza 12 píše:
A už jsi teda zkoušela mu prostě vrazit kočárek a teď jdeš s dítkem na dvě hoďky ven? Jasný jednoduchý povely?

Ne. Jelikoz na programu ma momentalne to, ze po praci jde do hospody. :pocitac: A ozralovy vazne batole nesverim.

• Citovat
  • Upravit
30194
19.11.15 08:49
@Anonymní píše:
Ne. Jelikoz na programu ma momentalne to, ze po praci jde do hospody. :pocitac: A ozralovy vazne batole nesverim.

Každej den do hospody? 8o Tak to né. Když už, tak jeden den jdeš do hospody, druhej den, jdu na kafčo já, třetí den dem spolu atd.. Tohle je špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.11.15 09:17
@Honza 12 píše:
Každej den do hospody? 8o Tak to né. Když už, tak jeden den jdeš do hospody, druhej den, jdu na kafčo já, třetí den dem spolu atd.. Tohle je špatně.

Co nadelam? Rekne jo, prijdu po praci hned domu.Pak mu volam a rekne, ze je na pivu, ze ho zase pozval nejaky kamarad. :pocitac: Uz ho mam po krk.Je nespolehlivy, domluva s nim zadna neni.Nic nechce menit.Mam totalni nechut neco jeste s nim resit. Nakonec vzdy kdyz se snazim s nim rozumne promluvit, tak dle nej prehanim a jsem hysterka.On pry vydelava, tak ma narok na to pivo.Za dalsi, pry mu na ty piva nedavam, takze vlastne mam drzet hubu a krok.To sice nerekne, ale vyzni to nastejno. Totalni bezmoc. :,( Snazim se byt doma kdyz on neni doma.Jak prijde navatej, mam po chuti. Bojim se, co bude dal…Utece to, pujdu do prace a jak on se postara? :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky