Nĕkdy si říkám, že sem mĕla mí dítĕ s nĕkým jiným

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13955
15.11.15 00:00
@Anonymní píše:
On me svadet taky neumi.To jen rekne, ze ma chut a to me uz nedojima.Max mu reknu, ze kdyz ma energii na kraviny, ze muze radsi umyt nadobi.
:mrgreen: jako sorry, ale takhle palkovat chlapa doma tak za mesic chodi z prace rovnou do baru.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
15.11.15 00:02

Ja taky nemam rada prochazky s kocarem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.15 00:03
@Šarlota4 píše: :mrgreen: jako sorry, ale takhle palkovat chlapa doma tak za mesic chodi z prace rovnou do baru.

To je jen dusledek jeho pocinani. Nejsem robot abych mohla spat kdykoliv s nekym, kdo dela vse proto, abych nebyla stastna.Sex neresim, Vadi mi, ze nefunguje vic jako otec.To ,ze to nefunguje mezi nama dvema, je vec vedlejsi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.11.15 00:06

@Šarlota4 Ono jak se rika, jak se do lesa vola, tak se z nej ozyva.Tak dlouho me partner stval az se mi zhnusil docista.Ale jednou mame dite, tak chci aby byl aspon otcem jak se patri.Nic vic uz po nem nechci.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.11.15 00:08
@lolla.jones píše:
Ja taky nemam rada prochazky s kocarem :D

S kocarkem to bylo dobre.Ted mi dite chce porad chodit a to uz je jina. :mrgreen: Ja jdu nalevo, holka napravo. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1010
15.11.15 00:09

Ja jsem desne rada ze malej lita:D V kocarku usnul a ja se desne nudila:D mame psa tak prdous lita se psem:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
15.11.15 00:11
@Anonymní píše:
To je jen dusledek jeho pocinani. Nejsem robot abych mohla spat kdykoliv s nekym, kdo dela vse proto, abych nebyla stastna.Sex neresim, Vadi mi, ze nefunguje vic jako otec.To ,ze to nefunguje mezi nama dvema, je vec vedlejsi.

Chapu te kdyz to takhle citis. Ǎle jak radily holky, kdyz to tak chces tak ho zapoj. Bez k lekari, do fitka, na kafe a dite nech jemu. Urcite ho nenecha hladoveho atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36009
15.11.15 00:13
@Anonymní píše:
@Šarlota4 Ono jak se rika, jak se do lesa vola, tak se z nej ozyva.Tak dlouho me partner stval az se mi zhnusil docista.Ale jednou mame dite, tak chci aby byl aspon otcem jak se patri.Nic vic uz po nem nechci.

Tak mu to dítě na den nech a bez ven. Jak má být otec, když dítěti pořad stojí za zadkem ty. Samotného ho to nenápadne, tak musíš holt ty něco dělat :nevim: když se k sobě takhle budete chovat, jde to akorát do kopru.
Neboj, dítě to přežije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.15 00:17

@pikola To je ono, samotneho ho to nenapadne, tim me tak vytaci. :roll: Ale jo, reknu mu, ze v pondeli bude po praci hlidat.Furt ma kecy, ze mame mamnka, tak se muze uz konecne zapojit.Kdyz to sam nebyl schopny do ted pochopit.

• Citovat
  • Upravit
36009
15.11.15 00:21

To si ale trochu děláš sama, víš. Když ho to nenapadne, tak konej ty. Muj mi třeba sám od sebe dárek nekoupi, tak si o ne říkám. A jsme spokojený oba.
Ony představy s realitou po mporodu dítěte trochu (dost) vezmou za své.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
15.11.15 00:25
@Šarlota4 píše:
Chapu te kdyz to takhle citis. Ǎle jak radily holky, kdyz to tak chces tak ho zapoj. Bez k lekari, do fitka, na kafe a dite nech jemu. Urcite ho nenecha hladoveho atd

asi tak…muž taky pořád pracuje, taky jsem si to takhle nepředstavovala, ale na druhou stranu je třeba se nad tím zamyslet - on „si nepracuje“ jen tak z hecu, dělá to pro celou rodinu. Máme stanoveno, kdy kam chodím a prostě v ten čas přijde domů a hlídá, užije se dítko, já se odreaguju. Doporučuju totéž.
A k tomu, že ti muž usíná v televize…poslední dobou ve všech diskuzích dojde na tu podělanou televizi, ve které stejně nic nedávají. Lidi, tak tu zatracenou věc vyhoďte z baráku pryč, v době internetu sjíždějte vše potřebné online a máte to. Televize je zabiják času, vztahu a prokrastinační svůdkyně (ano, chápu, existují i uvědomělí lidé, kteří se dívají na hodnotné pořady a nemají rituál, že večer se kouká na televizi na tu nejmenší pitomost ze všech blbin, co tam dávají, ale takovým tu moc nevídám). To už dnes všichni jen čučí na televizi? To si nepovídají? No nic…to bylo trochu od tématu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
15.11.15 00:25
@pikola píše:
To si ale trochu děláš sama, víš. Když ho to nenapadne, tak konej ty. Muj mi třeba sám od sebe dárek nekoupi, tak si o ne říkám. A jsme spokojený oba.
Ony představy s realitou po mporodu dítěte trochu (dost) vezmou za své.
:potlesk: supr.jak se rika:kdyz neco chces, tak si o to rekni
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.15 00:30

@marrlinka Desne me ten vztah ubiji.Uz chapu, proc se rika od lasky jen krucek k nenavisti.Me uz moc nechybi.Ano televize je jehostred vesmiru.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.11.15 00:34
@pikola píše:
Ony představy s realitou po mporodu dítěte trochu (dost) vezmou za své.

Ze ho to nenapadne bych jeste zkousla, ale kdyz mu to reknu a on stejne nereaguje… :nevim: To s nim mam jednat jak s deckem? Jako dite jsem nechtela vynaset smeti, tak mi mamka vrazila pytel s odpadkama do ruky a bez diskuzi (vetsinou :mrgreen: ) sem sla.Kdyz se mama zeptala, zda pujdu s odpadky, rekla jsem ne. Takze sem musela dostat jasny povel, jdi, udelej to a to.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.11.15 00:37
@lolla.jones píše:
Ja jsem desne rada ze malej lita:D V kocarku usnul a ja se desne nudila:D mame psa tak prdous lita se psem:D

Ja sem si vzdy, krasne procistila hlavu, kdyz mi mala usla a ja jen vozila duchem nepritomna kocarek. :mrgreen: Ted si odpocinu, kdyz chvili vezu kocar.Jak malou vyndam, tak uz sem jen ve strehu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky