Nĕkdy si říkám, že sem mĕla mí dítĕ s nĕkým jiným

Napsat příspěvek
Velikost písma:
206
14.11.15 23:13

Já musí jít spát, dítě se mi v noci pořád často budí… Zítra dočtu.. Dobrou ženy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
14.11.15 23:13

@Michaela111 tak to máš blbé.. dokonce chlap mojí švagrové, co fakt bere- řženská je na mateřské, tak je všechno na ní, by míchat šel..
To je stejné, jako by chlap volal ze záchodu o toaleták a ty bys mu řekla, nejdu.. Prostě něco nutně potřebuje a ty na něho kašleš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
14.11.15 23:15

@kvaček „Nemůže jeden, udělá druhý“, takhle to naštěstí funguje u nás doma a tento systém jsem znala i od svých rodičů, takže mě spíše připadá absolutně nenormální, když to tak jinde není a chlapi se angažovat nechtějí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
14.11.15 23:17

@Ivettk zajímalo by mě, jak by to bylo opačně… Fakt nějaká mužská krizovka- třeba ten toaleták :mrgreen:, i když blbina, jak by chlap zareagoval, kdyby mu žena od televize, knihy řekla, nejdu, běž si sám s pos zadkem do skřínky na chodbu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
14.11.15 23:20

@kvaček Ještě jsem se tu v rychlosti mrkla a děkuju za nápad :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
14.11.15 23:21

@kvaček Ježiš já koukám že jsi z Klobůk :mrgreen:. Já pocházím od S :D :D lavičína

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
14.11.15 23:23

@Michaela111 přímo ne o vesnici bokem.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
14.11.15 23:24

Ha :mrgreen:. tak :mrgreen:. Já Kochavec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
@Anonymní píše:
@Ali-Ali @lovesmile Nevim jak to jinak vyjadrit.Asi tak, ze on ma praci a to je tak vsechno co pro nas dela. :? Nechodi s nama ven vubec. Vsude venku vidim tatinky s detma.Ten nas na to neni. Staci mu pohrat si s prckem doma. :roll: Misto aby prisel jako muzi kamaradek po praci hned domu, tak jde s kamosema na,,jedno" nebo prijde domu naji se a usne u telky.No tak co, seberu sebe a dvouletaka a jdem zase samy ven. :nevim: Uz se me i spoluzak ptal, jestli jsem sama s ditetem, kdyz me vidi vzdy s prckem samotnou. :zed:

Mi povidej

Taky sem z toho zklamana celkem..mam to dost podobne. Kdybys chtela. napis SZ :kytka:..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206

Už na to asi nevidím, psala jsem Poteč :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
14.11.15 23:29

@Michaela111 to by byla náhody, kdyby jsme se od vidění třeba, znaly.ale asi ne.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
14.11.15 23:37

@kvaček Teď se omlouvám ale nevím jestli jsem mohla zmínit název vesnice ze které jsi :oops:. Asi už jsem unavená, kdyžtak se omluvám.. Asi záleží na tom jaký jsi ročník a kam jsi chodila na školu a tak.. Já jsem měla skoro 7 let přítele z Brumova a jednu dobu jsem tam bydlela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.15 23:51
@Šarlota4 píše:
Tyyy jo to je skoda. Me pripada, ze jste vyhoreli oba dva. Vis on znudenej tim zivotem a ty zklamana. Chtelo by to nejak nastartovat. Mozna mas pocit, ze uz jsi se si snazila dost, ale zkus to jeste. Nehazej flintu do zita, co hezky pradlo a fakt ho navnadit? Neco, aby byl fakt nadsenej a tesil se na cokoliv co ma tad i kdyby to mel byt kulecnik a sipky jen vy dva atd… Treba jednou fakt zjistis, ze ti bude s nekym jinym lip nicmene najit stejne smyslejiciho cloveka je nekdy tezky…

Ja uz mam k nemu odpor. :? Je mi neprijemne kdyz se me dotkne natoz se s nim libat a mit sex.Brrr.Ja byla drive sexuchtiva, on mel potrebu mensi. Casem sem si zvykla a zjistila, ze cim min sexu, tim min ho chci.Az sem zjistila, ze ho s nim nechci uz vubec. :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.11.15 23:53

On me svadet taky neumi.To jen rekne, ze ma chut a to me uz nedojima.Max mu reknu, ze kdyz ma energii na kraviny, ze muze radsi umyt nadobi.

• Citovat
  • Upravit
13955
14.11.15 23:58
@Anonymní píše:
Ja uz mam k nemu odpor. :? Je mi neprijemne kdyz se me dotkne natoz se s nim libat a mit sex.Brrr.Ja byla drive sexuchtiva, on mel potrebu mensi. Casem sem si zvykla a zjistila, ze cim min sexu, tim min ho chci.Az sem zjistila, ze ho s nim nechci uz vubec. :?

Tak vidis, neni o to jen o chozeni ven s ditetem. Kdyby se mu venoval byl by ten odchod pro tebe jeste tezsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí