Nĕkdy si říkám, že sem mĕla mí dítĕ s nĕkým jiným

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.11.15 22:59

@Netopirek No aspon jsme udelaly zivotka a stavebka. :mrgreen: Ja ssm prave si vzdy rekla, ze kdyz nemuzu setrit moc, tak nema cenu setrit vubec.No ted by se ty penize hodily ze jo.No flakla bych si jednu.Tata mi rikaval, jak si usteles, tak si lehnes.No uz jako decko mi to vadilo poslouchat. :P

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.11.15 23:03

@Chocoloco2 Juuu, tak to si mela narocne tedy dost. :kytka: To uz by me polozilo asi.

• Citovat
  • Upravit
23966
15.11.15 23:04
@Anonymní píše:
@Netopirek No aspon jsme udelaly zivotka a stavebka. :mrgreen: Ja ssm prave si vzdy rekla, ze kdyz nemuzu setrit moc, tak nema cenu setrit vubec.No ted by se ty penize hodily ze jo.No flakla bych si jednu.Tata mi rikaval, jak si usteles, tak si lehnes.No uz jako decko mi to vadilo poslouchat. :P

jj. Ale nikdy není pozdě začít. Tenhle měsíc dáš na stranu stovku, příští zas. A až bude malá nemocná, tak to necháš všechno za jednu návštěvu v lékárně :mrgreen: Alespoň, tak to bylo u mě :roll: Ale aspoň to nebyl velký zásah do rozpočtu. A až si člověk zvykne, tak přidá další stovku.

Ale jinak momentálně jedu do nuly a nespořím nic :oops: Dopořzuju výbavičku pro Feferonku, sobě věci do porodnice, do toho Vánoce a neustále něco dokupuju nebo platím Fazolce ve škole :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.15 23:08

@Netopirek Ja sem mu rikala, ze nema cenu vytahovat minulost pak byl klid. Jenze pak jsme se zase nepohodly a ja zacla nechtene vycitat stare veci. Takze, jak rikas, jsme v kruhu.Je to porad dokola.To uz musi prestat. Pozitivni je to, ze nejsme schopni nas vztah skoncit, takze to beru tak, ze zatim mame jeste porad sanci se vzpamatovat. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Chocoloco2
15.11.15 23:09
@Anonymní píše:
@Chocoloco2 Juuu, tak to si mela narocne tedy dost. :kytka: To uz by me polozilo asi.

Neporazilo, ja jsem vedela, ze me miluje. A muz je perfektni tata, ktery pro sve dcery zije a venuje se jim.
Ty podle me potrebujes citit uznani, aby ti dal najevo, ze te ma rad…a obcas travit cas jen jako partneri a ne rodice.Ja tam tu sanci vidim :kytka:

• Citovat
  • Upravit
23966
15.11.15 23:11
@Anonymní píše:
@Netopirek Ja sem mu rikala, ze nema cenu vytahovat minulost pak byl klid. Jenze pak jsme se zase nepohodly a ja zacla nechtene vycitat stare veci. Takze, jak rikas, jsme v kruhu.Je to porad dokola.To uz musi prestat. Pozitivni je to, ze nejsme schopni nas vztah skoncit, takze to beru tak, ze zatim mame jeste porad sanci se vzpamatovat. :kytka:

to vytahování minulosti, je zkouška sebeovládání. Ale časem se to dotrénovat dá :palec: To že to nechcete vzdát je pozitivum jen začít s tím něco dělat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.15 23:11

@Netopirek Prave, furt je kam sypat penize.Ja si ted vymyslela vanocni foceni. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.11.15 23:14

@Netopirek No budu se muset jo ovladat.Neni to tak snadne v zaplave emoci.Ale tak diky teto diskuzi sem si to drobet srovnala v hlave, tak s tim zkusim neco udelat. Rozchod by mel byt az to posledni. :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.11.15 23:16

@Chocoloco2 Ano pocit uznani mi chybi.On teda rekne, ze to mam taky narocne, ze mam toho dost. Pochvali mi obed.To mi vzdy udela radost.To jsou ty lepsi chvilky, V tech horsich se citim tak strasne sama.

• Citovat
  • Upravit
23966
15.11.15 23:27
@Anonymní píše:
@Netopirek No budu se muset jo ovladat.Neni to tak snadne v zaplave emoci.Ale tak diky teto diskuzi sem si to drobet srovnala v hlave, tak s tim zkusim neco udelat. Rozchod by mel byt az to posledni. :?

já jsem zkoušela bojovat rok a pak už jsem to vzdala. Ale kdybych ten rok nebojovala, tak bych si nemohla říct, že jsem udělala co jsem mohla :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.15 23:58

@Netopirek :hug: Takze cekas miminko uz s jinym partnerem? :hug:

• Citovat
  • Upravit
23966
16.11.15 03:19
@Anonymní píše:
@Netopirek :hug: Takze cekas miminko uz s jinym partnerem? :hug:

Přesně tak. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30194
16.11.15 08:31
@Anonymní píše:
Ze ho to nenapadne bych jeste zkousla, ale kdyz mu to reknu a on stejne nereaguje… :nevim: To s nim mam jednat jak s deckem? Jako dite jsem nechtela vynaset smeti, tak mi mamka vrazila pytel s odpadkama do ruky a bez diskuzi (vetsinou :mrgreen: ) sem sla.Kdyz se mama zeptala, zda pujdu s odpadky, rekla jsem ne. Takze sem musela dostat jasny povel, jdi, udelej to a to.

Však takhle bys měla fungovat i s chlapem. Tady máš dítko a běž. Když se necháš odradit tím, že se mu nechce, tak nic nezlepšíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30194
16.11.15 08:33
@Anonymní píše:
@pikola Uz asi rozumim tomu, co mi chces celou dobu rict. :hug: Kdyz ja mam takovou povahu blbou taky.Nez bych se mela doprosovat, radsi udelam vse sama a pak to dam dotycnemu sezrat s tim, ze priste to pochopi a udela, jak chci ja. A ono priste zas nic no. :lol: A chlap si rekne, no jo, zase si zakdaka, ale stejne si vse udela sama a ja muzu hnit na gauci. :cert: Jen nechapu, ze ho porad dokola bavi poslouchat ty moje kecy. :think:

Tak tady je příčina jeho hnití na gauči. Chlap musí dostat jasnej pokyn, co a kdy má udělat. A pak ho náležitě za to pochválit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3104
16.11.15 11:11
@Honza 12 píše:
Tak tady je příčina jeho hnití na gauči. Chlap musí dostat jasnej pokyn, co a kdy má udělat. A pak ho náležitě za to pochválit.

Jojo, a tomu mýmu to navíc musím říkat v okamžiku, kdy to po něm chci. Když mu řeknu „vynes odpad, až budeš mít čas“, tak na to zapomene a je to moje vina, protože jsem mu to neřekla ve správnou chvíli :)
A jinak u nás funguje taky to, že má přidělené pravidelné povinnosti (vždy v sobotu, příp. v neděli vyluxuje a vyklepe přehoz a dle potřeby vyklízí myčku - to mu buď připomenu, nebo ji nechám otevřenou a on, protože je vycvičený, to pochopí).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí