Jde upravit denní spací režim?

28
26.4.13 11:42

Jde upravit denní spací režim?

Zdravím.
Potřebovala bych se vás zeptat. Mám 6m chlapce a má divný spací režim přes den. Bývá tak 2 hodiny vzhůru a pak na 30 minut usne. Ne vždy, ale tak nějak to vychází. Poslední spánek má tak kolem 14,00 a pak většinou už neusne. Kolem 18,00 si tře očka jako blázen a je mrzutý, ale většinou neusne. Přes den předchází usnutí vždy pláč, ale na noc usíná v pohodě (20,00).
Myslíte, že se dá denní spací režim upravit třeba tak, aby spal hoďku dopoledne a třeba 2 odpoledne? Pokud ano…JAK?
Děkuji za vaše postřehy a názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
26.4.13 11:48

@arovana malá do roka nespala v kuse déle než dvacet minut. Pak se ji to samo upravilo. Dnes je ji přesně rok a půl, usíná kolem jedenácté doma v postýlce a spi kolem dvou hodin. V kočárku jen půl pak odpadne večer brzo. No nevím jak bys ho chtěla nutit aby spal. Ono to ty zásahy do režimu mnohdy spíš zhorší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
26.4.13 11:51

Ani já nevím, jak bych toho docílila. Proto se ptám, jestli si myslíte, že by toto bylo možné. Jestli s tím třeba nemá někdo zkušenost…jen jsem o tom slyšela a tak jsem zvědavá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
26.4.13 12:04

@arovana no můžeš zkusit dávat ho spát do postýlky a hodně zatemnit.. Nebo naopak tu hodinku vozit v kočárku, ale aby to pak zase nevyžadoval pořád..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
26.4.13 12:15

Zatemnovaci roletu jsem zrovinka objednala, tak uvidime. V kocarku chrni uplne stejne jako v postylce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
26.4.13 12:17

Na ja jsem tady cetla obcas, jak nekdo pracne „budoval“ spaci rezim i nekolik mesicu a pak prislo ockovani nebo rustouci zub nebo cokoliv a bylo zas po rezimu…
takze ja bych tomu nechala volny prubeh :nevim:
nas maly se nejak sam ustalil na tom, ze spi po 11hod a pak po 17hod, ale jak dlouho bude spat predvidat nejde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4076
26.4.13 12:20

@arovana a jezdíš s tím kočárkem? Naši nejlíp spali, když se jezdilo. Jinak taky max půl hoďku. Pak ještě o něco později zabíralo, když jsem si k nim lehla do postele, tak to taky vydrželi dýl. Ale neexistoval způsob, jak by spali dost dlouho sami a já měla třebas na něco čas.
Ale to se časem mění, za čtvrt roku - za půl bude zas vše jinak.
Jo a v půl roce dva spánky to se mi zdá strašně brzy. Naši měli tři snad do 8 měsíců a i pak je opouštěli pomalu. Ale tak záleží na dítěti, že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí